Whatsapp'ta Last Seen Gizlemek
-
Telekinesis bunu yazdı
Bu sürüm güncellendiyse play store hala niye güncellemedi amk.
cunku her surum play store'da pat diye yayinlanmiyor. oyle bir sart yok. 2 ayda bir anca gelir yenisi play store'a.
bu surumun numarasi 2.11.169 ama play store'daki 2.11.146 mi neydi.
-
AbdullahAzad bunu yazdıTelekinesis bunu yazdı
Bu sürüm güncellendiyse play store hala niye güncellemedi amk.
cunku her surum play store'da pat diye yayinlanmiyor. oyle bir sart yok. 2 ayda bir anca gelir yenisi play store'a.
bu surumun numarasi 2.11.169 ama play store'daki 2.11.146 mi neydi.
Aynen hocam şimdi güncelliyorum, bu yeni özellik bomba olmuş ya. :D
-
Sanırım şöyle bir durum var.
Bu sürümü kullanmayan kişilerin son görülmesini göremiyoruz. Sanki default olarak gizlenmiş gibi bir şey.
Ben kurdum girdim baktım kimsenin son görülme tarihini göremedim.
Eski sürüm olan kişi de benim son görülme tarihimi görebiliyordu gizlememe rağmen.
-
pSkpt bunu yazdı
Bu sürümü kullanmayan kişilerin son görülmesini göremiyoruz. Sanki default olarak gizlenmiş gibi bir şey.
Eski sürüm olan kişi de benim son görülme tarihimi görebiliyordu gizlememe rağmen.
Aynen şuan bir iki arkadaş whatsapptan çıkmamla birlikte son görülmemi gördüler, de ben kimsenin göremiyorum şuan Mark reis sikti attı sağolsun.
-
Mark satın aldı , whatsapp'a bişeyler oldu..
tolgaStain tarafından 23/Şub/14 03:39 tarihinde düzenlenmiştir
Bu arada whatsapp düzeldimi , twitterda türk kullanıcılarına kapandığı falan yazıyordu bir an için kaldırıp hemen line ya geçtim :) düzeldiyse tekrar kuralım telefona zira line bok gibi :) -
pSkpt bunu yazdı
Hayır ben görüyorum.
Eski sürüm kişi ile denemesini yaptım yarım saat boyunca :D
Görülmeyi hiçkimse yaptım, göremedi. Sadece uygulamayı açınca Çevrimiçi görüyor o kadar.
Uygulamadan çıktığımda son görülme felan olmuyor. Ve ayarlardan bunu "Herkes" olarak seçtiğiniz de size yok "24 saat beklemelisiniz" demiyor. Çat diye değiştiriyor, çat diye de son görülmeleri görebiliyorsun.
Diğer eski sürümü kaldırmadan, direkt üzerine güncelleme gibi kurarsan sorun olmazdı sanırım? (bi ihtimal tabi, onunla ilgilide olmayabilir sorunun)
-
Yine gitti aq uygulaması ya.
-
Beyler yenilen blocktan kurtulma gibi bi şansımız var mı :D
-
Sen 14 milyar $ ver. Herkesin o haliyle sevdiği programı bir gecede değiştir. Ya toplu vazgeçenler olursa ne olacak. Valla anlamıyorum bu stratejileri. Tam bir psikoloji işi. Demekki insanların bağımlılığına çok güveniyorlar.
-
anaa lan güncellemezsem demek ki hem last seenim gözükmicek, hem de ben gizleyenlerinkini bile görebilicem. niahahaha yaşasın nokia.