folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows 7 Beta (Hala Dağıtımı Başlanmadı)

Windows 7 Beta (Hala Dağıtımı Başlanmadı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alien
    alien's avatar
    Erkek
    dağıtım sınırlı olcakmış 2.5 milyon falan key verip dağıtımı durdurcaklarmış... amacları neyse amk

az veren candan çok veren aids olur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Başlanmış Win. 7 dağıtılmaya.

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=916386&Date=10.01.2009&CategoryID=117

İnşallah bu da vista gibi yavaş olmaz.Her pcye uysun. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

attackatak bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.youtube.com/watch?v=iAJR5-mUCdA

bu görüntüler gerçekten windows 7 mi? bilen var mı? 

eğer oysa süper masaüstüler bizi beklior :P 

vooov dehşet olacak sanırsam bu 7 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR_ip
    TR_ip's avatar
    Erkek
    Cuma günü işyerinde indiridm ve makinaya kurdum da gene beklediğim gibi bişi çıkmadı :) Zaten klasör gösterimleri vs gibi görsellikler vistadan farklı değil denetim masasının şekli biraz değiştirilmiş  başlat çubuğu tamamen değiştirilmiş üzerine gelince renklenmeler daha belirgin olmuş (ikonlarin üzerine gelincede renkli bişiler oluyor ne gerek varsa buna), sistem yönetim araçları baya bi geliştirilmiş eskiye göre daha çok detaya inilebliyor dediğim gibi en belirgin gelişme denetim masası ve onun araçları üzerinde olmuş sanırım... ama  Saçma sapan bişi gene beklediğim gibi değil... he bide dokunmatik ekranlı makinalar için bikaç uyumluluk bilmemnesi varmış denetim masasında o ilgimi çekmişti ... Bakcaz bakalim ilerde çıkar özellikleri...

Kontakt : TR_ip@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

TR_ip bunu yazdı:
    Cuma günü işyerinde indiridm ve makinaya kurdum da gene beklediğim gibi bişi çıkmadı :) Zaten klasör gösterimleri vs gibi görsellikler vistadan farklı değil denetim masasının şekli biraz değiştirilmiş  başlat çubuğu tamamen değiştirilmiş üzerine gelince renklenmeler daha belirgin olmuş (ikonlarin üzerine gelincede renkli bişiler oluyor ne gerek varsa buna), sistem yönetim araçları baya bi geliştirilmiş eskiye göre daha çok detaya inilebliyor dediğim gibi en belirgin gelişme denetim masası ve onun araçları üzerinde olmuş sanırım... ama  Saçma sapan bişi gene beklediğim gibi değil... he bide dokunmatik ekranlı makinalar için bikaç uyumluluk bilmemnesi varmış denetim masasında o ilgimi çekmişti ... Bakcaz bakalim ilerde çıkar özellikleri...

nerden indirdin hoca sitesinde göremedim ben:) direk linki atsana bi:) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek
    ben Win 7 yi Virtual Box'ta kurmama rağman performans acısından vistaya göre daha oturaklı olmuş diye düşünüyorum...bir de merak ettigim bişey var microsoft yeni bir dosya sistemi kullanacakmıs 7 de bu dogrumudur ????

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR_ip
    TR_ip's avatar
    Erkek

sirpence bunu yazdı:

TR_ip bunu yazdı:

nerden indirdin hoca sitesinde göremedim ben:) direk linki atsana bi:) 

Torrent olarak buldum çektimdi ancak torrent dosyası iş yerindeki pc de suanda ancak pazartesi günü buraya ekleye bilirim ...

Kontakt : TR_ip@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tLG
    tLG's avatar
    Erkek

ben bi ara kullandım hatta forumda da yazdım... Vista'dan bi farkı yok hiçbi işlem yapmadıgım halde 300 mb ram yiyor.

Oyun bile oynayamadım beceripte... ATI Radeon 9250 için türlü driver'lar indirdim fos...

Matrix oyununu çalıştırabildim, o da tam ekran değil küçük bi pencerede:D

şimdilik xp rocks 

"Geri geri çıkarken, biiip biiip sesi çıkaran araçların seslerini zil sesi yapmayı sevenlerin buluşma noktası" diye bi grup açsam katılır mısın lan feysbuk"ta?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alien
    alien's avatar
    Erkek

http://www.haberturk.com/ekonomi/haber/120412-Windows-7yi-tek-tikla-indirin.aspx

burdan da indirebilirsiniz

az veren candan çok veren aids olur
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek
    Microsoft Windows 7 anahtar dağıtımına tekrar başladı... Bu adrese girin ve anahtarınızı hemen alın!
    Windows%207%20anahtarınızı%20hemen%20alın!

Microsoft, dün ertelediği Windows 7 Beta anahtar dağıtımına yeniden başladı. Ağağıdaki adrese girin, istediğiniz dil ve Windows 7 sürümünü seçin, Live ID'niz ile giriş yapın ve çok geç kalmadan anahtarınızı alın.

Anahtarınızı ekranda gördüğünüzde mutlaka bir yere not edin ve Install düğmesine yıklayın. Hemen ardından sisteminize özel bir indirici kurulacak ve bu indirici yardımıyla Windows 7 Beta'yı indirmeye başlayabileceksiniz...

Unutmayın... Biraz sonra sunucularda yeniden yoğunluk yaşanabilir ve çok geç kalmış olabilirsiniz... Ayrıca anahtar dağıtımı 2,5 milyon adetle sınırlı...

Anahtarınızı almak için:

http://technet.microsoft.com/en-us/evalcenter/dd353205.aspx

chip den alıntı

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
Toplam Hit: 6949 Toplam Mesaj: 57