Windows 7 Seriali Satan Varmı (Ucuza)
-
Arkadaşlar r10 da denk gelmişti bayağa önce 10 15 $ a lisans satıyorlar win7 ozamanlar alan bi tanıdıkla irtibata geçdim hâla Çalıştıgını söyledi lisansın tbt de stan varmı acaba ? fileserve premium verebilirim... yıllık
-
win7 loader war hocam kendisi serial atıyo :D istersen pm at ;)
-
bamboocha bunu yazdı:
-----------------------------win7 loader war hocam kendisi serial atıyo :D istersen pm at ;)
-----------------------------
patch yazılımları haricinde uygun fiyata direk serialle entinleştirme yapmak istiyorum ben -
anakara bunu yazdı:
bamboocha bunu yazdı:
patch yazılımları haricinde uygun fiyata direk serialle entinleştirme yapmak istiyorum ben
-----------------------------Güzelmiş 10-15$'a adamda Loaderin verdigi serialleri satıyo illa 10-15$a dürttüklenicem diyosun :D
-
eyw hocam. ins aradıgını bulursun. yada en iyisi naap biliyomusun aklıa bi cinlik geldi :D
bi teknoloji marketine git teknosa bimeks vatan gold hangisi yakınsa, laptobu kaldır altından serialın fotosunu çek yada desktopun arkasından foto çek evde seriali gir bu iş tamamdır :D olmazmı :D
-
HeyQirs bunu yazdı:
anakara bunu yazdı:
bamboocha bunu yazdı:
patch yazılımları haricinde uygun fiyata direk serialle entinleştirme yapmak istiyorum ben
-----------------------------Güzelmiş 10-15$'a adamda Loaderin verdigi serialleri satıyo illa 10-15$a dürttüklenicem diyosun :D
-----------------------------güldürdün beni hocam ya :D azuhahahanihahaoo :D
-
bamboocha bunu yazdı:
eyw hocam. ins aradıgını bulursun. yada en iyisi naap biliyomusun aklıa bi cinlik geldi :D
bi teknoloji marketine git teknosa bimeks vatan gold hangisi yakınsa, laptobu kaldır altından serialın fotosunu çek yada desktopun arkasından foto çek evde seriali gir bu iş tamamdır :D olmazmı :D
-----------------------------gecen sene yaptik adanada :D yalniz yakalanirsan ottururler hoca :D
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
bamboocha bunu yazdı:
-----------------------------gecen sene yaptik adanada :D yalniz yakalanirsan ottururler hoca :D
-----------------------------bişe olmaz ya bana :D eski personelin ben bende sıkıntı yok isteyene temin ederim :D isteyene win7 loader da temin ederim :D
-
anakara bunu yazdı:
Arkadaşlar r10 da denk gelmişti bayağa önce 10 15 $ a lisans satıyorlar win7 ozamanlar alan bi tanıdıkla irtibata geçdim hâla Çalıştıgını söyledi lisansın tbt de stan varmı acaba ? fileserve premium verebilirim... yıllık
-----------------------------6JKV2-QPB8H-RQ893-FW7TM-PBJ73
-
yaw publicler sıkıntı yaratmasın ?
-
atıyım loaderi oto serial cakıyo ugrasma bide para vercen madem para vercen loaderi atıyım sende bana 20 tl ver :D ögrenci harçlıgı sigara param cıkmıs olur en azından hocam :D