Windows 7'Yi Windows 10 Olarak Göstermek ?
-
Ocak 2020'de Mikisoft desteği keseceğini söylüyor.
https://support.microsoft.com/tr-tr/help/4057281/windows-7-support-will-end-on-january-14-2020
Microsoft desteği kessin zaten bilgisayar eskide ardından Steam, Chrome vs gibi uygulamalarda Windows 10 isterim yoksa güncellemem triplerine girecek. Windows 7'yi regedit ayarlarından vs oynayıp uygulamalara ve sitelere Windows 10 olarak gösterip sorunsuzca kullanabilir miyim ?
-
Hocam geçin artık win10 a.
Yeter gari.
-
esinti bunu yazdı
Hocam geçin artık win10 a.
Yeter gari.
-
- \HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\EditionID
\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProductName
Windows10'da bu değerleri bulup 7'deki değerlerin yerine yazsan ne olur acaba?
8.1 olduğum için deneyemiyorum.
- \HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\EditionID
-
Konu yukarı. Bir kaç gün sonra destek kesiliyor 7 reyizin.
-
mkyb bunu yazdı
Konu yukarı. Bir kaç gün sonra destek kesiliyor 7 reyizin.
Yok canım, zaman ne çabuk geçiyor be yahu, iyi ama Win 10 Oyunlara desteği tam anlamı ile veremiyor ki, önce onu adam etmeleri gerekmezmiydi...?
-
-
Anlamadığım micropzortun desteği kesmesi bizi ilgilendirmez ki.Siz yine istedğiniz uygulamayı çalıştırır oynarsınız.
Ben hız ve stabilitesinden kaynaklı win8.1 kullnıyorum onunda desteği yok ama her uygulama çalışıyor her oyun ynanıyor.
Sadece yeni bir teknoloj çıkarsa ondan mahrum olursunuz misal usb 4.0 gibi.
Güncellemeye ihtiyacınız yok ben hiç yapmam tavsiyede etmem.
-
AdemYakups bunu yazdı
Anlamadığım micropzortun desteği kesmesi bizi ilgilendirmez ki.Siz yine istedğiniz uygulamayı çalıştırır oynarsınız.
Ben hız ve stabilitesinden kaynaklı win8.1 kullnıyorum onunda desteği yok ama her uygulama çalışıyor her oyun ynanıyor.
Sonra ethernalblue gibi bir açık çıkar yine güncelleme almadığından PC nin ırzına geçerler :)
-
AdemYakups bunu yazdı
Sonra ethernalblue gibi bir açık çıkar yine güncelleme almadığından PC nin ırzına geçerler :)
-
KaptaN bunu yazdıAdemYakups bunu yazdı
bişi olmaz kardeşim keyfine bak.Ben hiçbir zaman güncellemeyi açmam açmamak içinde her türlü yolu denerim.Rahat olun.Salın