Windows 8

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

Hocam yapamassan 1-2 gün bekle resimli anlatım hazırlıyorum.

Tanrının bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

Ekerci bunu yazdı:
    -----------------------------

anladim hocam.kurulum olayi nasi olacak win8 i cd ye cekip normal 7 kurar gibi mi kuracaz

Sabredemedim anlattım hocam kurulumu.

DVD veya USB hazırlamadıysan Windows 8 Bootable DVD / USB Hazırlama başlıklı konudan yardım alabilirsin. Kurulumu öğrenmek için ise Windows 8 Developer Preview Kurulumu Resimli Anlatım başlıklı konuya bakabilirsin.

Tanrının bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

saol hocam bakıorm simdi

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

kurdum, denedim, win7 çakması olarak gördüm, win7'ye döndüm

rezalet.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Daft  sen hangi windowsu kurdun netten çakma win8 cok var win7 ye win8 temasi yüklenmiş sen onu kurmuş olmayasın.

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

ottomanmurat bunu yazdı:

Daft  sen hangi windowsu kurdun netten çakma win8 cok var win7 ye win8 temasi yüklenmiş sen onu kurmuş olmayasın.

microsoft'un sitesinden temalı win7 indirdim hocam

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

hocam bişi daha aklıma takıldı..bu gün yarın kuracam bu win8 i fakat,D sürücüsüne dokunmuyor dimi? normal win7 formatı gibi yani..formatlayacam bilgisayarı fln.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

Ekerci bunu yazdı:

hocam bişi daha aklıma takıldı..bu gün yarın kuracam bu win8 i fakat,D sürücüsüne dokunmuyor dimi? normal win7 formatı gibi yani..formatlayacam bilgisayarı fln.

Aynen windows 7 kurulumu gibi. ;) 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

hocam su anda win8 den yazıyorum:D win7 de 1.20 saniyede acılan bilgisayar win8 de 45 saniyede açıldı..simdi metro arayüzünden çıkartacam

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

benim görüşüm sanırım internet exp. chormeden daha hızlı win8 de..merto arayüzündende pek çıkasım gelmio :D sevdim bu 8 i

Toplam Hit: 6636 Toplam Mesaj: 62