Windows 8
-
Hocam yapamassan 1-2 gün bekle resimli anlatım hazırlıyorum.
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------anladim hocam.kurulum olayi nasi olacak win8 i cd ye cekip normal 7 kurar gibi mi kuracaz
-----------------------------Sabredemedim anlattım hocam kurulumu.
DVD veya USB hazırlamadıysan Windows 8 Bootable DVD / USB Hazırlama başlıklı konudan yardım alabilirsin. Kurulumu öğrenmek için ise Windows 8 Developer Preview Kurulumu Resimli Anlatım başlıklı konuya bakabilirsin.
-
saol hocam bakıorm simdi
-
kurdum, denedim, win7 çakması olarak gördüm, win7'ye döndüm
rezalet.
-
Daft sen hangi windowsu kurdun netten çakma win8 cok var win7 ye win8 temasi yüklenmiş sen onu kurmuş olmayasın.
-
ottomanmurat bunu yazdı:
-----------------------------Daft sen hangi windowsu kurdun netten çakma win8 cok var win7 ye win8 temasi yüklenmiş sen onu kurmuş olmayasın.
-----------------------------microsoft'un sitesinden temalı win7 indirdim hocam
-
hocam bişi daha aklıma takıldı..bu gün yarın kuracam bu win8 i fakat,D sürücüsüne dokunmuyor dimi? normal win7 formatı gibi yani..formatlayacam bilgisayarı fln.
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------hocam bişi daha aklıma takıldı..bu gün yarın kuracam bu win8 i fakat,D sürücüsüne dokunmuyor dimi? normal win7 formatı gibi yani..formatlayacam bilgisayarı fln.
-----------------------------Aynen windows 7 kurulumu gibi. ;)
-
hocam su anda win8 den yazıyorum:D win7 de 1.20 saniyede acılan bilgisayar win8 de 45 saniyede açıldı..simdi metro arayüzünden çıkartacam
-
benim görüşüm sanırım internet exp. chormeden daha hızlı win8 de..merto arayüzündende pek çıkasım gelmio :D sevdim bu 8 i