Windows 8 İn Oyunlarda Bir Artısı Olurmu ?
-
Soru baslıktaki gibi gayet acık windows 8 yukleyip test edenlerden yorum alabilirmiyiz ?
-
red alertta sorun çıkarıyor :D win 7 çok hızlı ra2 ama win8 aşırı yavaş.
-
Şu ana kadar kullandığım en iyi işletim sistemini yapmış adamlar alışmak bi kaç günü alıyor, ama son derece sade şık ve hızlı,
-
win8 iyi güzel fakat ra2 de problem çıkarıyor
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Şu ana kadar kullandığım en iyi işletim sistemini yapmış adamlar alışmak bi kaç günü alıyor, ama son derece sade şık ve hızlı,
hocam sen linuxu görmemişsin anlaşılan şıklık konusunda. windowsa alışan ben linux kurduğumda gerçekten beni alabiliyorsa eğer düşün yani. ben kurucam da evdekiler vs var olmuyo işte.
-
DevilRullz bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
hocam sen linuxu görmemişsin anlaşılan şıklık konusunda. windowsa alışan ben linux kurduğumda gerçekten beni alabiliyorsa eğer düşün yani. ben kurucam da evdekiler vs var olmuyo işte.
Teknoloji insanların hayatını kolaylaştırmak için vardır zorlaştırmak için değil, Linux istediği kadar şık olsun ama son kullanıcı için kullanımı oldukca zor ne kadar kolaylaştırmaya çalışsalarda asla bir windows kullanımına erişimezler,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Teknoloji insanların hayatını kolaylaştırmak için vardır zorlaştırmak için değil, Linux istediği kadar şık olsun ama son kullanıcı için kullanımı oldukca zor ne kadar kolaylaştırmaya çalışsalarda asla bir windows kullanımına erişimezler,
Tamam ama şıklık konusunda bin basar tabi hepsi değil.
-
DevilRullz bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Tamam ama şıklık konusunda bin basar tabi hepsi değil.
Kullanımı kolay olduğu için apple , mac , imac , air , iphone , ipod gibi ürünleri su gibi satılıyor (tabi parası olanlara)
linux ise tam tersi , artık insanlar kullanmaya alışmış olsada yavaş yavaş ulan bir ekran kartı driveri kurucam diye sistem çöküyor :)
NOT : Konu başlığı için cevap , Evet windows8 de FPS artışı var win7 ye göre daha performanslı çalışıyor. Tabi Ra2 gibi problemli oyunları saymazsak :)
-
Bir çok testte win8 de fps düşmesi gözüküyor. Bu da sürücülerin henüz oturmamış olmasından kaynaklı ve hala bir çok firma programlarını, sürücülerini win8 için tamamlayamadı ve uyumsuzluk sorunları var. Oyun oynamayı çok seviyorsan 3 4 ay sonra geçmen daha iyi olur.
pesimistzombie tarafından 05/Kas/12 00:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Bildiğim kadarıyla oyun firmaları win8 desteği için uğraşmayacaklarını söylemeye başlamışlar.
Sanırım yeni katmanlar yeni mimarilere gitmeye zorluyorlar oyun firmalarını, daha iyi sonuç elde edebileceğini sanmıyorum o konuda bir geliştirme yok win8 üstünde
-
windows 8 şuanda çıkan versiyonu windows 7nin yamalanmış hali windows me gibi bişey ilk spi çıkana kadar birçok sorunu çıkıcak gibi