Windows 8 Release Candidate Türkçe (Turkish) + Key
-
eline saglık :S gününü dolduramadan pub oldu
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------apple yapsa yenilik olur amk, microsoft yapınca olmamış eskiye dönün diyorsunuz değişikmisiniz oğlum siz.
-----------------------------barış iyi demiş amma aferin len hafız :)
-
iyi güzel hoş ama başlat menusu nerde ?
-
W8 için daha erken bence
-
Windows 8 in En Güzel yani hizli olması uygulamalarda az ram yemesi 1 gb ram bile olsa pc de kuruluyor hamtallaşmıyor bir süre sonra win 7 gibi
en süperi de driverlerin yüzde 90 ni netten bulup kuruyor arama derdine son veriyor daha çok artıları var kullandıkca cikacak ortaya.
-
Bu ara format atmayı düşünüyordum iyi oldu bu. Bir kaç kullanan düşüncelerini iyice belirtsin kurarız..
-
masaüstü pc ye kuracağım. bakalım nasılmış. donanımsal bi sıkıntı var sürekli kendini resetliyor. bunda olacak mı acaba bakalım
-
ottomanmurat bunu yazdı:
-----------------------------Windows 8 in En Güzel yani hizli olması uygulamalarda az ram yemesi 1 gb ram bile olsa pc de kuruluyor hamtallaşmıyor bir süre sonra win 7 gibi
en süperi de driverlerin yüzde 90 ni netten bulup kuruyor arama derdine son veriyor daha çok artıları var kullandıkca cikacak ortaya.
-----------------------------
hamtallaşmıyor bir süre sonra win 7 gibi
İyide Win 7 kullandıkça hızlanıyor hantallaşma falan yok ? -
çizelim dursun kenarda eyv.
-
Yükseltme yardımcısını indirdim de epeydir denetleme yapıyor kaç dakika sürüyor bu benim PC o derece m öldü ? :/