Windows Phone 8 Şikayetleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAKMAN
    HAKMAN's avatar
    Erkek

Windows Phone 8 kullanıcılarının şikayetleri yavaş yavaş ulaşmaya başladı. İlk Windows Phone işletim sistemli Nokia ve HTC telefonlarını satın alan kullanıcıların bir kısmı ise cihazlarından şikayetçi...
    Microsoft'un destek bölümüne gönderilen şikayet e-postalarında özellikle HTC Windows Phone 8X ve Lumia 920'lerin ekranlarındaki donmaya dikkat çekiliyor. Bir başka şikayet ise telefonların yeniden kendi kendine başlaması (reboot etmesi)...
    Cihazlardan ziyade yazılım sorunundan kaynaklandığı düşünülen donma problemiyle ilgili Microsoft yaptığı açıklamada sorunun kısa sürede çözüleceğini kaydetti.

Teknoloji Haber

Ben Mevlana değilim.. Adam ol öyle gel..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

desen windows problemlerini telefona taşıdı

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Tek sorun bu 2 si ise helal olsun microsofta. Ilk cikarimda bu kadar az sorun bence basaridir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

igrenç birşey sanki windows 8 masa üstünü telefona uyarlamakla birşey olmuş çok saçma kullanımı felan wifi yi açma masa üstüne koyma gibi yerleri bile bulamadık ayarlar desen nanay bence olmamiş

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Mavi ekranı telefonlarada taşımış herhalde Microsoft.O menü tasarımını değiştirmeden ben Windows Phone kullanmam aga.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

Lumia 920 kullanıcısıyım ve tek bir şikayetim yok. ilk açtığımdan beri bir kez olsun teklemedi yeniden başlatmadım bile. aşırı derecede çok memnunum yani :)

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Bende ise mavi ekran verdi,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    ottomanmurat bunu yazdı

igrenç birşey sanki windows 8 masa üstünü telefona uyarlamakla birşey olmuş çok saçma kullanımı felan wifi yi açma masa üstüne koyma gibi yerleri bile bulamadık ayarlar desen nanay bence olmamiş

windows 8 masaüstünü telefona uyarlamakla bişey olmuş derken? :) hocam kahkaha attım resmen. 

adamlar koskoca windows 8 çekirdeğini mobile platforma birebir taşıdılar ve sen boş birşeymiş gibi yorum yapıyorsun.

birde üstüne wifi yi açamadım falan diyorsun ki buna cevap bile vermicem komiksin gerçekten :)

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Quetzalcoatl bunu yazdı
    ottomanmurat bunu yazdı

windows 8 masaüstünü telefona uyarlamakla bişey olmuş derken? :) hocam kahkaha attım resmen. 

adamlar koskoca windows 8 çekirdeğini mobile platforma birebir taşıdılar ve sen boş birşeymiş gibi yorum yapıyorsun.

birde üstüne wifi yi açamadım falan diyorsun ki buna cevap bile vermicem komiksin gerçekten :)

ahahaha

eşek hoşaftan ne anlar diye bi söz var.. cahilce yorumlar..

soğutmayın abi şuradan..

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

ya telefonun donanımı iyi olabilir ama yazilimi boktan

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

windows mobile i bende beğenmedim , ki win8 de en sevmediğim şey zaten metro arayüzü aynısını telefona koymuş ipneler :)

Toplam Hit: 2380 Toplam Mesaj: 20