Windows Phone 8 Şikayetleri
-
Windows Phone 8 kullanıcılarının şikayetleri yavaş yavaş ulaşmaya başladı. İlk Windows Phone işletim sistemli Nokia ve HTC telefonlarını satın alan kullanıcıların bir kısmı ise cihazlarından şikayetçi...
Microsoft'un destek bölümüne gönderilen şikayet e-postalarında özellikle HTC Windows Phone 8X ve Lumia 920'lerin ekranlarındaki donmaya dikkat çekiliyor. Bir başka şikayet ise telefonların yeniden kendi kendine başlaması (reboot etmesi)...
Cihazlardan ziyade yazılım sorunundan kaynaklandığı düşünülen donma problemiyle ilgili Microsoft yaptığı açıklamada sorunun kısa sürede çözüleceğini kaydetti.Teknoloji Haber
-
desen windows problemlerini telefona taşıdı
-
Tek sorun bu 2 si ise helal olsun microsofta. Ilk cikarimda bu kadar az sorun bence basaridir.
-
igrenç birşey sanki windows 8 masa üstünü telefona uyarlamakla birşey olmuş çok saçma kullanımı felan wifi yi açma masa üstüne koyma gibi yerleri bile bulamadık ayarlar desen nanay bence olmamiş
-
Mavi ekranı telefonlarada taşımış herhalde Microsoft.O menü tasarımını değiştirmeden ben Windows Phone kullanmam aga.
-
Lumia 920 kullanıcısıyım ve tek bir şikayetim yok. ilk açtığımdan beri bir kez olsun teklemedi yeniden başlatmadım bile. aşırı derecede çok memnunum yani :)
-
Bende ise mavi ekran verdi,
-
ottomanmurat bunu yazdı
igrenç birşey sanki windows 8 masa üstünü telefona uyarlamakla birşey olmuş çok saçma kullanımı felan wifi yi açma masa üstüne koyma gibi yerleri bile bulamadık ayarlar desen nanay bence olmamiş
windows 8 masaüstünü telefona uyarlamakla bişey olmuş derken? :) hocam kahkaha attım resmen.
adamlar koskoca windows 8 çekirdeğini mobile platforma birebir taşıdılar ve sen boş birşeymiş gibi yorum yapıyorsun.
birde üstüne wifi yi açamadım falan diyorsun ki buna cevap bile vermicem komiksin gerçekten :)
-
Quetzalcoatl bunu yazdıottomanmurat bunu yazdı
windows 8 masaüstünü telefona uyarlamakla bişey olmuş derken? :) hocam kahkaha attım resmen.
adamlar koskoca windows 8 çekirdeğini mobile platforma birebir taşıdılar ve sen boş birşeymiş gibi yorum yapıyorsun.
birde üstüne wifi yi açamadım falan diyorsun ki buna cevap bile vermicem komiksin gerçekten :)
ahahaha
eşek hoşaftan ne anlar diye bi söz var.. cahilce yorumlar..
soğutmayın abi şuradan..
-
ya telefonun donanımı iyi olabilir ama yazilimi boktan
-
windows mobile i bende beğenmedim , ki win8 de en sevmediğim şey zaten metro arayüzü aynısını telefona koymuş ipneler :)