Windows Ses Kayit Hatasi Hakkinda Yardim
-
Evet hocalar, sorun şu;
Bilgisayar'dan ses kaydını açıyorum ve konuşuyorum ancak benim sesimi değil windows'da çalışan programların sesini kaydediyor. Ayrıca Realtek ayarlarında "mic" ayarı yerine "wave in" yazıyor.
underzero notu : konu basliklarini konu ile alakali yazin sayin buyuk insan :S
-
Denetim masası, ses, kayıt cihazları bölümünden mikrofonu aktfi et. Stero mix ya da benzeri şey yazanı aktiflikten çıkar.
-
Tamam hocam diğer pc geçince deniyim sağolasın
-
Yok olmadı.
Yok mu bunun çözümünü bulacak büyük saygılı muhterem insan ! -
Ses kartı on board olsa bile sürücüleri eksiksiz yüklediğin zaman stereo mix ve mikrofon ayrı ayrı görünür.
Win 7 kullanıyorsan saatin ordaki ses simgesine tıkla
sonra Karıştırıcı/Sistem Sesleri/Kayıt/Mikrofon görünüyorsa sağ tıkla /Varsayılan Aygıt olarak Ayarla
Görünmüyorsa Simge alanına Sağ Tıkla /Devre Dışı Bırakılmış Aygıtları Göster tıkla/Mikrofon Görünmesi gerekir/Sağ Tık Varsayılan...
Yine de görünmezse Sürücü Yanlış,Eksik...
Yapamıyosan Sesli Chat sitelerinden birine girip ordaki bu işten anlayan bir görevliden uzaktan yardım al,onlar bu işten iyi anlar.
-
kulaklık giriş yerlerini doğru yere tak. pembe girişi pembe yeşil girişi yeşile.
-
HuwelAsK bunu yazdı:
-----------------------------Ses kartı on board olsa bile sürücüleri eksiksiz yüklediğin zaman stereo mix ve mikrofon ayrı ayrı görünür.
Win 7 kullanıyorsan saatin ordaki ses simgesine tıkla
sonra Karıştırıcı/Sistem Sesleri/Kayıt/Mikrofon görünüyorsa sağ tıkla /Varsayılan Aygıt olarak Ayarla
Görünmüyorsa Simge alanına Sağ Tıkla /Devre Dışı Bırakılmış Aygıtları Göster tıkla/Mikrofon Görünmesi gerekir/Sağ Tık Varsayılan...
Yine de görünmezse Sürücü Yanlış,Eksik...
Yapamıyosan Sesli Chat sitelerinden birine girip ordaki bu işten anlayan bir görevliden uzaktan yardım al,onlar bu işten iyi anlar.
-----------------------------xp sp3 hocam kontrol ediyorum da yok
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------kulaklık giriş yerlerini doğru yere tak. pembe girişi pembe yeşil girişi yeşile.
-----------------------------yok artık
-
seskarının kontrol panelini aç orada mikrofonu aktif yap öncelikle
mikrofonun takılı olsun...
-
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------seskarının kontrol panelini aç orada mikrofonu aktif yap öncelikle
mikrofonun takılı olsun...
-----------------------------Aktif hocam
-
işletim sistemin nedir.?