Windows Şifresini Kırmak ( Resimli ) Değişik Yöntem
-
Cdcilerde yada pc tamircilerinde windows password cdsi olarak geçiyor yanlıs bilmiyorsam.
Güzel Bir Yöntem Olduğu Kanaatine Vardım. Neyse Uzatmadan Konuyu Veriyorum Açık Ve Net ..
Önce Bu iso Dosyasını İndirip CD ye Yazdırın.
Download Link : http://rapidshare.com/files/7802330/WindowsKey.iso
Bkz Resim.
-
vistaya da böyle bir çözüm yolu yokmudur acaba...
-
hyb bunu yazdı:
-----------------------------
vistaya da böyle bir çözüm yolu yokmudur acaba...
-----------------------------Bilemicem vista kullanmıyorum. Xp rulzzz :D
-
1 sene önce belki daha fazladır bu olayın sakat olduğunu okumuştum derginin birinde.. harbi varmı böle bişey.. sonuçta kullanıcının şifresini bilmiyosun pro dalıyo değiştiriyo.. bide bios pilini çıkartırsan bunun şifresi kendiliğinden sıfırlanırmı-masaüstü için-.. yaklaşık kaç dakka beklemek lazım.. ben sanki böle bişey görmüştüm.. bios pilini çıkartınca olmuştu cnr437 olabilir ama tam hatırlayamadım bu amaçlamı yapmıştı.. nese.. deneyen vardır mutlaka.. olur mu acep..
-
gazili_tarzan bunu yazdı:
1 sene önce belki daha fazladır bu olayın sakat olduğunu okumuştum derginin birinde.. harbi varmı böle bişey.. sonuçta kullanıcının şifresini bilmiyosun pro dalıyo değiştiriyo.. bide bios pilini çıkartırsan bunun şifresi kendiliğinden sıfırlanırmı-masaüstü için-.. yaklaşık kaç dakka beklemek lazım.. ben sanki böle bişey görmüştüm.. bios pilini çıkartınca olmuştu cnr437 olabilir ama tam hatırlayamadım bu amaçlamı yapmıştı.. nese.. deneyen vardır mutlaka.. olur mu acep..
-----------------------------Bios pili olayı biraz sakat.
O biosun enerji aldığı bir mekanizma var sen o biosun enerjisini boşaltınca mekanizmadan güc alma kısmını zayıflatıyorsun.Zararlı birşey.
-
bayzin bunu yazdı:
Bios pili olayı biraz sakat.O biosun enerji aldığı bir mekanizma var sen o biosun enerjisini boşaltınca mekanizmadan güc alma kısmını zayıflatıyorsun.Zararlı birşey.
-----------------------------hea en son çare olayı yani.. iyimiş yine de.. :|
-
Aynı şekilde ERD Commanderide Önerebilirim Arkadaşlar
-
Bununla Ugrasilmaz. .. Paylastigin İcin Saol ..Birde ben Vereyim ..Alin Size En Temizini ve Tum İsletim Sistemlerinin Sifrelerini Yeniden Olusturabilirsiniz.. Sadece Sifre degil .. Coken İsletim Sisteminizide Ayagi Kaldirmaya Yarar ..)
Verecegim Linkde Resimli Anlatimi Yapilmistir..ve Uygulamasi Cok Basittir..
http://www.mcse.gen.tr/index.php?PHPSESSID=aua3nsr1f3vq63vn7ho608to64&page=15
Not: Resimde 2005 Versiyonu İle Anlatilmistir.. Ben 2007 Versiyonunu Download Linki Verecegim Arasinda Hicbir Fark Bulunmamaktadir.. Resimdeki ile Ayni Uygulamadir.
Download:
http://rapidshare.com/files/91932367/erd2007.rar
Dosya Boyutu 50mb dir.. -
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------gazili_tarzan bunu yazdı:
-----------------------------Bios pili olayı biraz sakat.
O biosun enerji aldığı bir mekanizma var sen o biosun enerjisini boşaltınca mekanizmadan güc alma kısmını zayıflatıyorsun.Zararlı birşey.
sacma.
biostaki tüm ayarlar (boot ayarlar,saat,bios şifresi vs.) anakart üzerindeki bios chipinde saklanır. bu pilde o ayarların güncel kalmasını sağlar. yani sen pili çıkart gir işlem yap kaydet yeniden baslattıgın zaman bios default haline döner. pil çıkarma olayı da bios şifresini sıfırlamak için yapılır.
yaklasık 1-1.5 yıldır ne zaman windows şifresini kaldırmam gereken pc olsa bu programı kullanıyorum bi zararını görmedim.
anladıgım kadarıyla bu şifre bi yerde saklanıyo. bu programda onu direk 12345 yapıyo.
-
ben 4 yıldır bu programı kullanıyorum mantık windows içindeki kullanıcı anahtarını değiştiriyor ancak şifrelenmiş veriler varsa hepsi gümler ona göre ;)
-
emeğine sağlık