folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Winrar"In Büyük Boyutlu Dosyalar Üzerindeki İşlevi [Yardım]

Winrar"In Büyük Boyutlu Dosyalar Üzerindeki İşlevi [Yardım]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İyi akşamlar

Torrent'ten bir çok büyük boyutlu dosya çekiyoruz, bunların hepsi değişik sistemlerde parçalanıyor, sıkıştırılıyor; dolayısıyla hep değişik türde dosya uzantılarına rastlıyoruz ( .fb! - .rXX vs. ) gibi fakat bunları düzgün çalıştırılmasını bulmak oldukça zor, internette de doğru düzgün yer almıyor. 

Şimdi bu WinRar'ın sihirinden iyi anlanlayanlardan bu konularda yardım istiyorum. Elimde torrent kullanarak indirdiğim bir kaç tane 5 - 6 gb'lık partlanmış, .iso haline gelecek olan oyunum var. Fakat bunların kimisinde partları birleştiremedim kimisn de ise çıkan .iso dosyası 6 küsür gb ve dvd'ye bile çekemiyorum. Bu konuda yardımı dokunan olursa çok makbule geçer.

NOT: Parttaki dosya türleri: .rXX.fb! - .rXX

--

İkinci sormak istediğim şey ise bu büyük boyutlu oyun indirmeleri ile ilgili.

Bazı oyunları indirdiğimizde bizden .reg dosyasın açmamızı ve kayıt defterine gerekli işlem yapıldıktan sonra oyun exe'sinin çalışacağı yazıyor, ve oluyor da.

Bunu mantığı nedir? Kayıt defterine işlem yapılmasına izin vermek doğru mudur? 

Bu sorularıma da cevap bulabilirsem çok iyi olacak.

Şimdiden teşekkürler. 

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

1 winrar dosyaları bölerken,

1. dosta ali.part1.rar
    2. dosya ali.part2.r01
    3. dosya ali.part3.r02
    ...
    50. dosya ali.part50.r50

yada

1. dosta ali.rar
    2. dosya ali.r01
    3. dosya ali.r02
    ...
    50. dosya ali.r50

olarak gidiyor...

sen ilk rar dosyasına sağ tuş tıkla, klasöre cıkart yada extract here seneceğini sec. o bütün hepsini tek tek birleştirir.. fakat bu partların tamamının aynı klasörde olması gerekir onu unutma yoksa sorar sana bu nerede die...

Kayıt defteri ile ilgili cok fazla piçlik yapılabilir tabiki bi reg dosyasını tıklamadan önce mutlaka acıp bakmak lazım içinde varmı bi piclik die, çünkü regisrty dosyası ile adam senin uzakmasaüsütünü acar portunu değiştiri ruhun duymaz, kodyuğu crackede yazar bi ip logger, adam remote desktopuna bile bağlanabilir yada telnet serverını acar  yani bu aklıma gelen sadece 2 secenek...

Ama o reg dosyası büyük ihtimal programın oyunun yada crackin kullanacağı bişeydir, ve bu yukarda söylediğim cook düşük bi ihtimaldir. yani bakmak lazım :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Reg dosyasını nasıl incelerim peki?

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek

Funky_Punky bunu yazdı:
    -----------------------------

sağ tık, Birlikte Aç, Not Defteri 

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yns_berk bunu yazdı:

Funky_Punky bunu yazdı:

sağ tık, Birlikte Aç, Not Defteri

Açtım, inceledim fakat pek bir şey anlamadım, dosyanın zararsız olup olmadığını analiz edebilir misin benim için ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek
    hocam bir upload edin reg dosyasını, rene usta varken bize düşmez ama dilimizin döndüğünce anladığımız kadarıyla bakarız yorumlarız

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yns_berk bunu yazdı:
    hocam bir upload edin reg dosyasını, rene usta varken bize düşmez ama dilimizin döndüğünce anladığımız kadarıyla bakarız yorumlarız

Buyrun.

http://uploaded.to/?id=q7m8jq

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek

valla hocam buradaki ROM kelimesi bana oyunun ps,xbox gibi bir platform olup emulatör ile çalıştığını ima ediyor, başka birşey de olabilir oyunun firması falan
    bu kadar uzun bir kod ne işe yarar bilmiyorum, baya bir değişikliğe yol açtığı belli oluyor uzunluğu:)
    regediti yedekleyip bir çalıştırın oyunu kurup, herkesten şüphelenmek,herşeyden de işkillenmemek gerek bence

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    internetten yüklediğinde yanında exe var mıydı? Bazı oyunları internete koyanlar kendi setuplarını yapıyolar cool olmak için.

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Osiris bunu yazdı:
    internetten yüklediğinde yanında exe var mıydı? Bazı oyunları internete koyanlar kendi setuplarını yapıyolar cool olmak için.

Oyunla ilgili bir sürü dosya, directx vs. setupları hepsi var fakat bu .reg dosyasının da çalıştırılmasını söylüyor readme'de. Oyun exe'si de dosyalar arasında var. Önce diterctx vs. yükle diyor, daha sonra .reg'i çalıştır ve sonra oyun exe'sine tıkla ve oyna diyor. Yani bir setup yok oyunun sanki direk setup bitmiş hali program files'deki halini kopyalamış gibi.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yns_berk bunu yazdı:

valla hocam buradaki ROM kelimesi bana oyunun ps,xbox gibi bir platform olup emulatör ile çalıştığını ima ediyor, başka birşey de olabilir oyunun firması falan
    bu kadar uzun bir kod ne işe yarar bilmiyorum, baya bir değişikliğe yol açtığı belli oluyor uzunluğu:)
    regediti yedekleyip bir çalıştırın oyunu kurup, herkesten şüphelenmek,herşeyden de işkillenmemek gerek bence

Sağolasın hocam ama tam bir sonuç alırsam daha iyi olur. :) Sağol.

Toplam Hit: 2728 Toplam Mesaj: 16