Wirless Kaçak Giriyorlar Engeliyemiyorum Kotanin ... Derman Kalmadi :D
-
Arkadaşlar ya airmax modem var kablozsuz şifre koyuyorum bir sure sonra yine giriyolar hergun şifremi degiştircem ben ya bi yardimi dokunan varsa anlatabilirmi nasil bi önem alabilirim yada onu bula bilirimiym bi bulursam var yaa...
-
Modemin arka reset düğmesine 10sanie kadar toplu iğneyle basılı tut modemi kapa aç 192.168.1.1 adresinden modemini tekrar kur şifrelemeyi wpa yap(12345678 gibi kolay şifre yapma) ayarlarını kaydet şifreni senden baska kimse bilmesin bilgisayarında virüs taraması yap komşuların çaktırmadan keylogger koymuş olabilir :)
-
saolda saten yaptim onlari adamlar şifreyimi kiriyolar ne yapiyolar anlamadim ki
-
wpa2 yidemı kırıyorlar?
eğer kırıyorsalar kablosuzdan vazgeçen. bağlanırsın kabloyla artık
veya adsl in dhpc ismi gizleme özelliği varsa onu aç. ismini bilmediği için şifreyide kıramaz :)
-
Nerden anladın birisinin girdiğini?
Sanmıyorumki çevrende güçlü bir wpa şifreni çözebilecek kullanıcı olsun...
-
MAC korumasını etkinleştir sadece kendi MAC numarana göre izin ver.WPA2 şifreleme kullan.Ve şifrelerini harf,sayı,özel karakter,büyük küçük harf yap.Bi şeyime giremezler..
-
modemin mac filtrelemesini aç. sadece kendi mac adresini ekle
-
aslında mac bile kesin bi çözüm değil
keylogger filan atmışsa routera girip kontrolu devre dışı bırakabilir
-
Hoca modemin ag gecidini degistir modemden dhcp yi disable et ag gecidine guzel bir ip ata akla gelmeyecek birsey dhcp dende alamazlar gateway i goster sen verdigin adresden sonra giremezler
-
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------
saolda saten yaptim onlari adamlar şifreyimi kiriyolar ne yapiyolar anlamadim ki
-----------------------------bi yanlışlık olmasın wpa2 kırmak biraz döt isteyen bi durum wpa2 biyana wpa yı bile kırmak her baba yiğidin harcı değil
modemin markasını söyle sana daha detaylı yardımcı olalım
-
hoca airmax kablosuz 6 cikişli :D modem wpa şifre koymuştum kirmişlar galiba dowload yapmişlar bir az :D kökune kadar
Toplam Hit: 3072 Toplam Mesaj: 12