folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Wow'a Başlamak, Ya Da Başlamamak

Wow'a Başlamak, Ya Da Başlamamak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aziz2724
    aziz2724's avatar
    Erkek

Sana bi tane programlama dili övelim, onu öğren. Boşver online oyunu:) .Ben  acıyom önceden harcadığım zamana

Silinen konu loglarını okumaktan zevk alıyom.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BoRn2beBaD
    BoRn2beBaD's avatar
    Erkek

oyun çok güzel 80 e kadar sıkıcı ama 80 de başlıyo ama şuan WoW cocuk colugun eline düşmüş vaziyette ve eski zamanlarında değil aylık 30 tl verirsin ama kaybediceğin 100 tl cebinde kalır dışarı çıkmıyosun hiçbişi yapmiyosun kaptırmam deme öyle bi çekiyoki içine oyun gibi değil ben 1 hafta önce bıraktım 2 yıldır oynuyodum kötü bişey yani :) Şuan düşünüyorum ona harcadığım vakti php ye harcasam pro olmuştum :D

Kısmette varsa uçmak engel değil,balık olmak !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

hiç indirme hiç güzel değil 

Break Dance Bboy MaxeL
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oqqanoo
    oqqanoo's avatar
    Erkek

www.turkwow.org üye ol başla bizler ordayız :=)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

kerim bunu yazdı:
    -----------------------------

HighElf bunu yazdı:

MMB bunu yazdı:

hocalar sadece 4-5 hafta takılıp çıkacam. bende bağımlılık yapmaz bunlar. çok güzel diyolar şu oyuna bi başlayım dedim sadece

sadece sıçmak için kalkarsın bilgisayardan

elf kızlarına bakıp asılırsın filan ben daha o düzeye gelmedim ama çekici gelmeey başladı ne yalan söylim

:D

knight 'da female archer vardı onun selülitlere bakarak gidiyodum bi ara :D 15 yaşındaydım

wowda her taraf skill vb şeyleriyle dolu yuh be abi vallahi o kadar online oyun arasında knight 'ın kospsuz  pk (cz) hali kadar güzel zevk verenini görmedim.

ama başlama derim tabikide. ko 'da kosp felan çıktıda şimdi gitmişsede nefret ediyorum ..

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carnager
    carnager's avatar
    Erkek

sakın başlama, bırakman zor olur, hayattan koparsın.. ben başlamadım başlamayı düşünmüyorumda :D

EVERY MAN DIES, NOT EVERY MAN REALLY LIVES ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek

Başlayacaksan orjinalde başla 7 günlük deneme hesap açabiliyorsun. 7 gün sonra oyun hoşuna gider devam etmek istersen tam hatırlamıyorum ama (20euro gibi bişeydi) belli bir miktar vererek aktif edebiliyorsun hesabını, aktif edersen 7gün oynadıgın karaktere devam edebiliyorsun ve 1 ay bedava oynuyorsun..

7 günlük olmasının tabi bazı küçük dezavantajları var.  
    -özelden biri sana mesaj atmadıkça mesaj atamıyorsun.
    -kimseye item veremiyor, kimseden item alamıyorsun.
    -7 günlük deneme hesabında maximum 20 LvL olabiliyorsun.

Birçok kişinin WoW pahalı diye WoW a başlamayıp Knight online da item almak ugruna binlerce lira harcadıgını gördüm. Buna kıyasla aylık 13Euro okadarda pahalı bir miktar degil..

WoW da şahsen beni ençok çeken şey uçan bineklerin olması.. Hernekadar evde 4 duvar arasında kapalı bir ortamda olsam da, oyun içinde şehirlerin üzerinden uçabiliyorum, diğer oyuncuları kuş bakışı savaşırken izliyor ve gerekirse :D kafalarına yukardan dalmak sureti ile aksiyona katılabiliyorum.. WoW dan başka hiçbir oyunda tatmadım bu duyguları ben :P

Bence bir denemelisin..

Edit : Dalaran şehrinden bide görüntü koydum :) wow hiç görmemiş olanlar için :P http://i48.tinypic.com/sg75mr.jpg

I am a Gamer. Not because I dont have a life, but because I choose to have Many.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PaBLo_eSCoBaR
    PaBLo_eSCoBaR's avatar
    Erkek

sigara içiyormusun bilmiyorum ama adına soktuğumun bi online oyununu bıraktıktan sonra aynı sigarayı bırakmış gibi oldum  (2 yıl oynadım) , bıraktıktan sonra bayağı bi süre rüyamda oynadım (ciddiyim) , sonunda kurtuldum :D  online olarak sadece fps oynuyorum artık  ,  vurulunca ,sıkılınca çıkıyorum , öle lvl atlamalı bişeye bulaşmamanı diliyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

HighElf bunu yazdı:

MMB bunu yazdı:

hocalar sadece 4-5 hafta takılıp çıkacam. bende bağımlılık yapmaz bunlar. çok güzel diyolar şu oyuna bi başlayım dedim sadece

elf kızlarına bakıp asılırsın filan ben daha o düzeye gelmedim ama çekici gelmeey başladı ne yalan söylim

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---ALPER---
    ---ALPER---'s avatar
    Erkek

IronEagle bunu yazdı:

HighElf bunu yazdı:

MMB bunu yazdı:

yuh çok güzel be abicim :D     koreye yada japonyaya taşıncam bunların yüzünden :D

Nerde şekil şukul varsa,hepsi toplanmış...
Toplam Hit: 4569 Toplam Mesaj: 29