Wupload Upload Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

Merhaba Müridler arkadaşımın bi sorunu var bana sordu çözemedim size sorim dedim.

8mbit (adsl de 9mbit gözüküyor :) ) net hızı var mozilla firefox 5 kullanıyor iyi full program - albüm arşivi var bayaa bir wuploadın iyi olduğunu duymuş başlıyayım demiş.

ama web uploaddan ne upload etse ya %0 da kalıyor yada biraz ilerleyip takılıyor yada %100 de takılıyor iptal edip tekrar denemeler vs. etki etmemiş acaba sorunu nedir çözümü nedir bilen bi müridimiz varsa yazabilirmi eğer çözersem para falan kazanırsa yarısına ortak olurum :)

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

wupload sorunlu boşuna başlama :D ve çelişkiye düşmüşsün

Antikilller bunu yazdı:
    -----------------------------

bu wuploada upload edenleriniz var yaa :) yanımda olsanız kafanızı crt monitöre sokacam :) yahu rapid neye duruyor hotfile neye duruyor

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

yok ben başlamam ztn paylaşacak birşeyim yok  :D arkadaşın işi ztn burda olsa kırarım kafasını telefon açtı msn de görüştük :)

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ftp kullan.  wupload şuan piyasadaki en iyi upload sitesidir. rapidshare aç gözlüdür , hotfile ise nankör herkezin hesaplarını banladılar.

wupload , fileserve , filesonic  kullanın para kazanma gibi bir düşünceniz yoksa mediafire en iyisidir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

Antikilller bunu yazdı:

yok ben başlamam ztn paylaşacak birşeyim yok  :D arkadaşın işi ztn burda olsa kırarım kafasını telefon açtı msn de görüştük :)

başka bir hosta yükle wupload çok dosya siler ve sorunludur

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı:

ftp kullan.  wupload şuan piyasadaki en iyi upload sitesidir. rapidshare aç gözlüdür , hotfile ise nankör herkezin hesaplarını banladılar.

wupload , fileserve , filesonic  kullanın para kazanma gibi bir düşünceniz yoksa mediafire en iyisidir.

ftp işini nasıl yapacak kendi pc sini ftp olarak gosterebilirmi @anakara haci benim olsa bulasmam ztn wuploada

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Antikilller bunu yazdı:
    PanxeR bunu yazdı:

ftp işini nasıl yapacak kendi pc sini ftp olarak gosterebilirmi @anakara haci benim olsa bulasmam ztn wuploada

FTP UploadHostname: ftp.wupload.com

Username:  Eposta adresiniz

Password: Your Wupload.com Password

filezilla ile yapabilir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek
    Tmm hocam saol bide oyle denesin bakalim oluyor mu edit filezilla anlatim falan varmi bi yerde mobile gectim burdan aramak gercekten zor is bide wuploadda klasor varmis bu ftp den koydugunu nasil ayarlicak mesela programlar klasorune abc isimli programi nasil koycak normal web uploaddaki gibi klasre tiklayp ftp upload mi yacak nasil olcak o is

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Antikilller bunu yazdı:
    Tmm hocam saol bide oyle denesin bakalim oluyor mu edit filezilla anlatim falan varmi bi yerde mobile gectim burdan aramak gercekten zor is bide wuploadda klasor varmis bu ftp den koydugunu nasil ayarlicak mesela programlar klasorune abc isimli programi nasil koycak normal web uploaddaki gibi klasre tiklayp ftp upload mi yacak nasil olcak o is

wupload file manager de olusturdugun klasörlere dosyaları taşıyabiliyorsun ftp ye direk at sonra siteye girip istediğin yere taşı 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

tmm hocam anlattım yaptı anlaştım onlan o uplicak ben paylaşacam paranın yarısına ortak oldum garantiye almak içinde babamın paypalı kaydettirdim :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Antikilller bunu yazdı:

tmm hocam anlattım yaptı anlaştım onlan o uplicak ben paylaşacam paranın yarısına ortak oldum garantiye almak içinde babamın paypalı kaydettirdim :)

hocam , siz önce işi ögrenin :D amatör sınıfı geçin prof olun para kazanırsınız

Toplam Hit: 2587 Toplam Mesaj: 13