Www.Trk.Cc

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Hayırlı olsun  hocam uzun ömürlü olur umarım.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

Öncelikle hayırlı olsun.

Açtım kendime bi hesap.

Fakat kendime göre pek bi tema bulamadım.

Öncelikli olarak;

http://wordpress.org/extend/themes/zombie-apocalypse

http://wordpress.org/extend/themes/pixel

http://wordpress.org/extend/themes/motion

bu temaları eklersen sevinirim. :)

"dark" veya "black" konulu temalar eklersen de daha hoş olur. :)

Başarılarının devamını diliyorum.

İmza...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

hemen ilgileniyorum hocam :) saolun bu arada :)

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

anasayfan için web2.0 bi tasarım kas yoksa bu tasarımla birşey olacağını sanmam derme çatma duruyor :/

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

Bu arada .swf .rar hiç bir şey yüklenmiyor sanırım? :/

İmza...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

oluyormuş pardon :W

bu arad örneğin 2 site aldık bi konu açacam ama 2sinde de çıkmasını istiyorum tek işlemle bunu gerçekleştirmek mumkun mu

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

eyvallah

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

ayarlıyorum swf rar hepsi yüklencek şekile gelicek suan yeni temaler upload ediyorum hocam

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

yeni temalar yüklenmiştir birazdan upload işiyle ilgilenicem 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

jpg jpeg png gif mp3 mov avi wmv midi mid pdf rar zip  uzantılı dosyalar sunucumuza upload edilebilmektedir artık :d sınırsız upload vardır ancak her dosyanın boyuru en fazla 50 mb olabilir.

Toplam Hit: 5662 Toplam Mesaj: 58