Www.Tvyo.Com

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Geçen televizyonda reklamını görüp merak etmiştim. Az önce girdim, adamlar acar site yapmışlar. Helal olsun. 

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

Doğuş kanallarının sitelerine olanları derleyip bir siteye toplamışlar işte.Pek bi numarası yok sanki.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

bi muridimiz yapmıştı yamulmuyosam. 

evet buldum: http://tahribat.com/Forum-Almanyada-Web-Yazilim-169523/1/almanya

Daniel-Koo tarafından 09/Ara/12 20:09 tarihinde düzenlenmiştir

ne diyon?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    ZyreX bunu yazdı

Doğuş kanallarının sitelerine olanları derleyip bir siteye toplamışlar işte.Pek bi numarası yok sanki.

Bir numarası yok mu? Bence tasarımıyla, kullanılışıyla, fikriyle 10 numara olmuş.

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı
    ZyreX bunu yazdı

Bir numarası yok mu? Bence tasarımıyla, kullanılışıyla, fikriyle 10 numara olmuş.

Tasarımı ve kullanımı gayet güzel.Kaliteli site fakat fikri kısmına katılamayacağım.Bana hiç bir şeyi özgün gelmedi,içerik de bana hitap etmediği için sanıyorum.Ntvmsnbc olsun,star tv olsun zaten sitelerinde,bu videolar izlenebiliyordu.Doğuş medya grubunun tüm etkinliklerini tek bir sitede de olması amacıyla derlemiş toplamış.Güzel site fakat bir özgünlük görmedim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

o giriş direk ne öyle sliderı hiç beğenmedim  :|

hazır sistem gibi lan :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    ZyreX bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı
    ZyreX bunu yazdı

Tasarımı ve kullanımı gayet güzel.Kaliteli site fakat fikri kısmına katılamayacağım.Bana hiç bir şeyi özgün gelmedi,içerik de bana hitap etmediği için sanıyorum.Ntvmsnbc olsun,star tv olsun zaten sitelerinde,bu videolar izlenebiliyordu.Doğuş medya grubunun tüm etkinliklerini tek bir sitede de olması amacıyla derlemiş toplamış.Güzel site fakat bir özgünlük görmedim.

Valla ben etrafta bu kadar hızlı ve kaliteli TV yayını (full hd), ve yayın kaydı veren aynı zamanda da cloud computing ve sosyal medya ile bu kadar içli dışlı olan başka bir site görmedim? İçeriği yazıklarımla sınırlı değil ayrıyetten.

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aynı proje yaklaşık 1 ay önce elime geldi.

bi eleman yaptırıcaktı. ardından projeye başlamadan önce doğuş grubunun bu işe girdiğini öğrenince geri çekmişti projeyi :)

ama çok tırt olmuş keşke biz yapsaymışız

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

soyle bişi var, zaten tum dogus yayınları kendi sitelerin izlenebiliyordu, ve android uygulamarından da izlenebiliyordu neden boyle birşey yaptılar artısı ne?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

tivibu nun çakması gibi tivio diyememişlerde tvyo demişler

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı

soyle bişi var, zaten tum dogus yayınları kendi sitelerin izlenebiliyordu, ve android uygulamarından da izlenebiliyordu neden boyle birşey yaptılar artısı ne?

social tv

yurtdışında çok tuttu bu zamazingo

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
Toplam Hit: 2299 Toplam Mesaj: 12