Www.Tvyo.Com
-
Geçen televizyonda reklamını görüp merak etmiştim. Az önce girdim, adamlar acar site yapmışlar. Helal olsun.
-
Doğuş kanallarının sitelerine olanları derleyip bir siteye toplamışlar işte.Pek bi numarası yok sanki.
-
bi muridimiz yapmıştı yamulmuyosam.
evet buldum: http://tahribat.com/Forum-Almanyada-Web-Yazilim-169523/1/almanya
Daniel-Koo tarafından 09/Ara/12 20:09 tarihinde düzenlenmiştir -
ZyreX bunu yazdı
Doğuş kanallarının sitelerine olanları derleyip bir siteye toplamışlar işte.Pek bi numarası yok sanki.
Bir numarası yok mu? Bence tasarımıyla, kullanılışıyla, fikriyle 10 numara olmuş.
-
KrypT bunu yazdıZyreX bunu yazdı
Bir numarası yok mu? Bence tasarımıyla, kullanılışıyla, fikriyle 10 numara olmuş.
Tasarımı ve kullanımı gayet güzel.Kaliteli site fakat fikri kısmına katılamayacağım.Bana hiç bir şeyi özgün gelmedi,içerik de bana hitap etmediği için sanıyorum.Ntvmsnbc olsun,star tv olsun zaten sitelerinde,bu videolar izlenebiliyordu.Doğuş medya grubunun tüm etkinliklerini tek bir sitede de olması amacıyla derlemiş toplamış.Güzel site fakat bir özgünlük görmedim.
-
o giriş direk ne öyle sliderı hiç beğenmedim :|
hazır sistem gibi lan :D -
ZyreX bunu yazdıKrypT bunu yazdıZyreX bunu yazdı
Tasarımı ve kullanımı gayet güzel.Kaliteli site fakat fikri kısmına katılamayacağım.Bana hiç bir şeyi özgün gelmedi,içerik de bana hitap etmediği için sanıyorum.Ntvmsnbc olsun,star tv olsun zaten sitelerinde,bu videolar izlenebiliyordu.Doğuş medya grubunun tüm etkinliklerini tek bir sitede de olması amacıyla derlemiş toplamış.Güzel site fakat bir özgünlük görmedim.
Valla ben etrafta bu kadar hızlı ve kaliteli TV yayını (full hd), ve yayın kaydı veren aynı zamanda da cloud computing ve sosyal medya ile bu kadar içli dışlı olan başka bir site görmedim? İçeriği yazıklarımla sınırlı değil ayrıyetten.
-
aynı proje yaklaşık 1 ay önce elime geldi.
bi eleman yaptırıcaktı. ardından projeye başlamadan önce doğuş grubunun bu işe girdiğini öğrenince geri çekmişti projeyi :)
ama çok tırt olmuş keşke biz yapsaymışız
-
soyle bişi var, zaten tum dogus yayınları kendi sitelerin izlenebiliyordu, ve android uygulamarından da izlenebiliyordu neden boyle birşey yaptılar artısı ne?
-
tivibu nun çakması gibi tivio diyememişlerde tvyo demişler
-
RotKerim bunu yazdı
soyle bişi var, zaten tum dogus yayınları kendi sitelerin izlenebiliyordu, ve android uygulamarından da izlenebiliyordu neden boyle birşey yaptılar artısı ne?
social tv
yurtdışında çok tuttu bu zamazingo