Xbox 360 Mi PS3 Mu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hacilar piyasada birsuru bu tip baslik var ama,adamlar fanatizm yaparak yazmislar.Teknik olarak,ozellikl olarak artilar eksiler yazilmamis.Onumuzdeki hafta ps3 yada xbox 360 alacagim kesin olarak.Bu arada satilik ps2 var :P

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

Ps3 ü al derim ben.

Ps2 ne kadara satıyorsun? 

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    ps3 al derim :) beraber cod4 de falan kapışırız. xbox ta kopya oyun calıştırabiliyosun ps3 de öyle bi lüksün yok onuda belirteyim eğer paran çoksa ps3 yoksa xbox :|

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    valla kim ne derse desin su anda piyasada xbox cok daha avantajli ayrica cok pis oyun destegide var ps3e cikan her oyun hemen hemen xboxada cikiyor bune peste dahil velhasilkelam her oyuna 100 150 ytl vermekte ne kadar mantikli :) xboxta korsan oynayabiliyorsun yasasin korsan

Amphetamine Logic.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek

Eger XBOX alirsan mutlaka su en son cikan Elite versiyonu mudur nedir, ondan al.
    Yüksek cözünürürlükte (HD) oyun oynarsin.

Stiflerde yazmis zaten, benim bildigim kadari ile PS3'de su anda korsan oyun calismiyor ama PS3 üzerinde Linux calistirmak mümkün.
    Ki ben senin PS3'de Linux calistiracagina inanmiyorum, zaten evinde 4-5 PC anca var.

PS3 ve XBOX almak sorun degilde, oyunlarin fiyatlari pahali.
    O yüzden benden sana bir tavsiye, bilgisayarina iyi bir ekran karti al, eger HD televizyonun varsa DVI-HDMI kablosu al ve pc ile bilgisayari birbirine tak.
    Birde gamepad alirsin ve istedigin oyunu televizyonda oynarsin.
    Burada avantajin kullandigin bilgisayari güclendiriyorsun ve bir nevi daha ucuza geliyor.

# Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek
    hocam ps3 oynadıgım kadarını söyliyeyim sizin evdeki tv hd ise ve kaliteli bir tv ise ps3 o zaman oynanır öteki türlü aldıgın zaman ps3 diger televisyonlarda kasıyor bizzat ben test ettim bizde bir vestel tv var onda açıyorus kasılıyor gidip arklardaki toshiba 107 ekran full hd tv de açıyoz ne kasma var neden takılma  birde bu kopya oyun var her oyuna 150-200 ytl vericen mi xbox al daha iyi derim ben

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Ne kasması la ben 37 ekran TV'de oynuyom ps3'ü hroarhoarhaohoaa. Xbox360'ın yeni versiyonlarını bilmiyorum ama benim ark ilk zamanlarında aldı dandik herifler aletin cpu'sunu disk okuyucunun altına koymuşlar çılgınlar gibi ısınıyodu alet saat başı kilitleniyodu.

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Haci pcler yeterince guclude,konsol bir baska oluyor haci...GTA IV oynayamiyoruz mesela :D Para sorun degil trink 1000$civari cikarim konsola...ps3 te korsan yok ,en dandik oyunlar 150ytl ...xbox live game ozelligi super ,ps3 tede varmis ancak belirsizlik soz konusuymus...Ayrica Xbox'un ulkemizde resmi satisi yok galiba garanti mevzusu nasil olacak.

Ayrica full hd tv yok ,hd ready tv var elimde onunda eski tvlerden zerre kadar farki yok :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

abi sen sanki hergün oyun mu alıp oyyanacaksın hergün :|

bu yüzdendir ki bir adet ps3 bir adet pes2008 ve gta4 (özel arzun belli :P ) bi de call of duty 4 aldın mı

bir yıl sırtın yere gelmez :B istanbula gelirsen bi ara kapışalım pes'te :P

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Bluray olayı bile ps3 ü geleceğin konsolu yapar xbox a göre..Ayrıca Türkiye de de Ps3 e destek daha fazla.Ps2 ye de orjin oyun olmadan çalışmıyordu ilk çıktığında.Oyunlar pahalı ama alacağın oyunlar ilk vadede bellidir ..Bence ps3 tercih edilmeli.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

XBOX'un son çıkan modelleri var ısınma sorunu ortadan kalkmış olanı. piyasadaki en iyi konsoldur.. ps3 falan bok yemiş yanında..

xbox rulz diyorum.. 

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
Toplam Hit: 2506 Toplam Mesaj: 13