Xiaomi CEO’Su İphone Kullanıyor
-
50'lerde İngiltere petrol ambargosu yedi.
Sebebi ise dünya petrolün büyük bir bölünü Süveyş Kanalında gidip-gelen gemiler aracılığıyla temin ediyordu. Mısır götlük yapıp kanal benim geçen gemilerden haraç alırım dedi. Sonrasında İsrail, Fransa ve İngiltere toplaşıp Mısır'a savaş açtı. Avrupa devletlerinin bu kafalarına göre hareketi hem Sovyetler hemde Amerika tarafından hoş karşılanmadı. Suudi Arabistan Amerika'nın isteği üzerine bu 3 ülkeye petrol ambargosu uygulayınca benzin karneyle dağıtılmaya başlandı.
O yüzden Almanya'dan motosiklet motoru olan arabalar ithal ediyorlardı. Zira ufak motor az yakıt tüketimi demekti.
Mesala BMW Isetta :
https://www.youtube.com/watch?v=2S48MIzZ3LI
İngilizler baktı böyle ithal araba ile olmaz bizde araba üretelim dediler. İki rakip firma birleşip sonradan bizim olacak British Motor Company'i yani BMC'yi kurdu. Mini Cooper'ın ortaya çıkışı yokluktandır yani.
Ayrıca en ufak araba rekoru bence Sovyetler'in 60'lı yıllarda engelli vatandaşlarına ücretsiz olarak verdiği SMZ arabadır.
-
MaviEkran bunu yazdı
LCW CEO'su Lcw'dan mı giyiniyor?
bence giyinir.minimalist bir giyiniş tarzı var
-
akmarky bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
man ceosu işe kamyonlamı gidiyo amına koyim
ahahaha aynı şey mi?
belki de başka birinin telefonu'ndan , dolayısıyla iphone'undan göndermiş olamaz mı?
~@~
küçük ama manevra ve hızı yüksek olan araçlar çok hoşuma gidiyor.
Smz neymiş yau?
RitmFarbRacourci tarafından 15/May/20 15:27 tarihinde düzenlenmiştir -
yolbulucu bunu yazdı
bosluguma geldi ofiste kahkahayi bastim hocam ahahah
-
husnuweb bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
kaynak linki verseydin daha iyiydi kopyala yapıştır güzel haber.
kaynak aliexpress.com muş hocam
ben buna niye güldüm bilmiyorum :D
-
yolbulucu bunu yazdı
zuahhahaha :D
-
Naruto bunu yazdıMaviEkran bunu yazdı
bildiğim kadarıyla lcw den giyiniyor :D
-
KaptaN bunu yazdıNaruto bunu yazdıMaviEkran bunu yazdı
bildiğim kadarıyla lcw den giyiniyor :D
Geçen gün lcw mağazalar genel müdürü kadının konuşması vardı lcw'den giyiniyor :D
-
NoktaliVirgul bunu yazdıhusnuweb bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
kaynak linki verseydin daha iyiydi kopyala yapıştır güzel haber.
kaynak aliexpress.com muş hocam
ben buna niye güldüm bilmiyorum :D
^^D`
@Turkz, AyHanExpress.com diyor'muş.
-
Araba örneği vermişler, elbise örneği vermişler ama, bu adamın yaptığıyla o durum çok farklı.
İhtiyaçlarının tamamını karşılayan bir cihaz üreticisiyken başka bir cihaz alması biraz tuhaf.
Adamın yaptığı, kendi ekmek fırını varken oradan ekmek almayıp, gidip en büyük rakip fırından ekmek almaya benzemiş.
Yaptığı kişisel tercih meselesi kimse karışamaz tabiki ama Xiaomi adına utanç duyulası bir durum olduğunu düşünüyorum.