folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Xiaomi Cep Telefonu Modellerinden Hangisini Önerirsiniz?

Xiaomi Cep Telefonu Modellerinden Hangisini Önerirsiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McM
    McM's avatar
    Erkek
    Cesnist bunu yazdı

1400 TL ye aldıgım mi note 3 suan 2490 TL suan alınmaz bence abartı artmıs fiyatlar

Hocam ülkemizde hiç bir zaman fiyatların geriye gittiğini görmedim ben.. 
    Her beklediğimizde daha da pahalıya alıyoruz malesef :(

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emirhantutgun
    emirhantutgun's avatar
    Erkek

Fiyatlar fazlasıyla arttı. Mi note 3 alacaktım vazgeçtim. Xiaomi mi 6X almayı düşünüyorum. 1700 gibi bir fiyatı var . Bakabilirsiniz bu modele

' Hayatta en büyük zevk , başkasının ' yapamazsın ' dediğini yapmaktır .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İlla Xiaomi alacaksanız Facebook'ta Çin Pazarı grubu var. İstanbul içi elden teslimde yapıyorlar. İmei işini halledip teslim ediyorlar. Garantisiz cihaz ama bayağı uyguna geliyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    McM bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı
    McM bunu yazdı

An itibariyle mi 8 aklıma yatıyor gibi.. Yoğun kullanımda bataryaları nasıldır ki acaba..

henüz almadım, inceleme videoları gayet yeterli olduğunu söylüyor. onların yalancısıyım. bu arada mi6 ve mi8 en üst düzey telefonları şu an. diğer tüm modeller farklı amaçlarla üretilmiş cihazlar. o yüzden birçok model arasında kaybolma ekran tercihine göre birini seçebilirsin. 

mi 8 explorer da çok güzel bir telefon olmuş ama bataryanın daha düşük olması ve fiyatı düşündürüyor...

bataryanın fazla sorun çıkaracağını sanmıyorum. sd845 pil konusunda önceki seriden daha ileri diyorlar. ona göre yazılımı da ayarlamışlardır miui 10 gelecek zaten. xiaomi bu işi iyi yapıyor. iphone x 2700 batarya ile memnun edebiliyorsa 3000 ile xiaomi de bunu yapar diye düşünüyorum. aslında mi8 alacaksan ee almak en iyisi. fiyatına birşey diyemem ama 8 ram 128 depolama olduğunu düşünürsen aslında yüksek fiyatı açıklıyor. yüz tanıma da mi8den daha ileri düzeyde. daha gözle görülmeyen kalite farkı mutlaka vardır malzeme kalitesi vb gibi.

bi yandan da çok üst düzey bi cihaz. buna gerçekten ihtiyacın yoksa veya -4-5 yıl kullanırım o zaman beni üzmesin demiyorsan daha orta halli seçeneklere yönelmek doğru olur.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

iPhone ile Android cihazları batarya konusunda kıyaslamak yanlış. iPhonelar boştayken şarj tüketimini sıfıra indiriyor. Androidlerde ise işletim sistemi sömürüye devam ediyor. Ha ekranı açıp kullanmaya başlarsan iPhone eski Amerikan arabalarının benzin tüketimi gibi şarjı yiyor o ayrı.

Şöyle inceliği falan boşverip 4.000 mah bataryalı iPhone yapsalar rahat 1 hafta gider şarjı iOS ile.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    mkyb bunu yazdı

iPhone ile Android cihazları batarya konusunda kıyaslamak yanlış. iPhonelar boştayken şarj tüketimini sıfıra indiriyor. Androidlerde ise işletim sistemi sömürüye devam ediyor. Ha ekranı açıp kullanmaya başlarsan iPhone eski Amerikan arabalarının benzin tüketimi gibi şarjı yiyor o ayrı.

Şöyle inceliği falan boşverip 4.000 mah bataryalı iPhone yapsalar rahat 1 hafta gider şarjı iOS ile.

yeni nesil işlemci ve miui emui gibi androidlerde de o şekilde çalışıyor. özellikle yapay zeka özellikli işlemcilerle  bu konuda çok başka yere gelindi oraları kaçırmış olabilirsin. sd835-845 kirillin için çok olumlu yorumlar var. exynos a henüz yapay zeka gelmedi.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

yeni nesil işlemci ve miui emui gibi androidlerde de o şekilde çalışıyor. özellikle yapay zeka özellikli işlemcilerle  bu konuda çok başka yere gelindi oraları kaçırmış olabilirsin. sd835-845 kirillin için çok olumlu yorumlar var. exynos a henüz yapay zeka gelmedi.

Sony Xperia XZ1'de kullandım yapay zeka öyle övüldüğü gibi bir şey değil. Android stabil olsa bile arkaplanda uygulamanın teki saçma sapan bir döngüye girip telefonun uyku moduna girmesini engelleyebiliyor. Google'ın uygulama geliştiricilere katı şartlar getirmesi lazım. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek

Mi Max3

Ne Mutlu Türk Doğana..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

https://www.facebook.com/profile.php?id=100010858695511

bu adamdan alabilirsin mi8 ee trye gelmeden bu adamda vardı :D

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

mi5s ile mi6 ya bak, özellik ve donanım olarak farklılılar var, mi5s bana daha uygun, sen kendin karar ver, aradaki fiyat farkına değermi diye

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
Toplam Hit: 2897 Toplam Mesaj: 27
android xiaomi