folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Xiaomi Mi Mix Alpha Tanıtıldı (Obsesifler Girmesin)

Xiaomi Mi Mix Alpha Tanıtıldı (Obsesifler Girmesin)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

bi rus telefonu vardı eskiden. arka tarafı tek renkli ekran yapmıştı. e-book reader gibi çalışıyordu. o tarz tutulsa iyiydi. bakmadım da telefon açılmıyor da galiba. o zaman ne işe yarayacak arkası? samsung gibi açılsa kocaman ekran olsa kullanılabilirliği artar. bence bu katlanan ekran iyi birşey de tasarımı tutturamadılar. bir gün biri yapacak ve herkes "aaa böyle iyiymiş ya" diyecek. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackseaboy28
    blackseaboy28's avatar
    Erkek

Arkaya verilebilecek aksiyona göre değişir. Şimdiden sonucunu kestiremiyorum ama bence katlanabilirlerden çok daha iyi. Özellikle status bar ı yana koymaları hoş .

Mobil uygulama geliştirilir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

bi rus telefonu vardı eskiden. arka tarafı tek renkli ekran yapmıştı. e-book reader gibi çalışıyordu. o tarz tutulsa iyiydi. bakmadım da telefon açılmıyor da galiba. o zaman ne işe yarayacak arkası? samsung gibi açılsa kocaman ekran olsa kullanılabilirliği artar. bence bu katlanan ekran iyi birşey de tasarımı tutturamadılar. bir gün biri yapacak ve herkes "aaa böyle iyiymiş ya" diyecek. 

Rus telefonu Yotaphone. Hükümet desteğine rağmen yinede satamadığı için iflas etti. 

Telefon katlanabilir telefon değil. Ne görüyorsan o tasarım. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek

eni biraz daha kucuk olsa ekranli vibr. olabilirmis

bu kalinlik ne boyle

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    mkyb bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

Rus telefonu Yotaphone. Hükümet desteğine rağmen yinede satamadığı için iflas etti. 

katlanmadığını biliyorum. ben çok beğenmiştim. insanlar beinm gibi düşünmemiş ki batmış. gerçi gözle görmedim kullanmak laızm. belki de arka ekranı çabuk çiziliyordu. veya çok erken çıktı. şimdinin katlanmalı telefonlarına kaşrı çıksaydı belki tutulurdu.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Katlanabilir telefonların şuan en büyük sorunu dayanıklılık. Samsung Fold'un ekranına tırnakla hafif güç uygulayınca ekranda iz yapıyor. Bir üründe ne kadar çok hareketli kısım varsa o kadar çabuk bozulur. Apple o yüzden her modelinde bir tuştan kurtuluyor. Yakında kilit tuşunuda kaldırırlar zira telefonu ele alınca ekranı açıyor zaten. 

Eskinin kızaklı ve kapaklı telefonlarını hatırlayın. Belli bir süre sonra anakart ile ekran arasındaki bağlantıyı sağlayan film bozulur ekrana görüntü gelmezdi.

https://www.youtube.com/watch?v=tZBk_Hb-X0w

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bu telefon için 1.000 mühendis 2 senedir çalışıyormuş. Ar-ge için harcanan toplam para ise 70 milyon dolar. Bence Xiaomi bu telefonu satmak için değilde Samsung nasıl Fold'u bakın ben neler yapabiliyorum cümle alem görsün diyerek çıkardıysa onlarda o mantıkla çıkardı.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

https://www.youtube.com/watch?v=nU-l6fTe-xs

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Cihaz yarın Cevahir AVM Mi Store açılışında TR pazarında satışa sunulacak.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

olay sadece kameraya döndü.

insanlar cep telefonunu sırf kamerası için alır oldu.

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 4472 Toplam Mesaj: 32
xiaomi