Xiaomi Mi Mix Alpha Tanıtıldı (Obsesifler Girmesin)
-
bi rus telefonu vardı eskiden. arka tarafı tek renkli ekran yapmıştı. e-book reader gibi çalışıyordu. o tarz tutulsa iyiydi. bakmadım da telefon açılmıyor da galiba. o zaman ne işe yarayacak arkası? samsung gibi açılsa kocaman ekran olsa kullanılabilirliği artar. bence bu katlanan ekran iyi birşey de tasarımı tutturamadılar. bir gün biri yapacak ve herkes "aaa böyle iyiymiş ya" diyecek.
-
Arkaya verilebilecek aksiyona göre değişir. Şimdiden sonucunu kestiremiyorum ama bence katlanabilirlerden çok daha iyi. Özellikle status bar ı yana koymaları hoş .
-
Prometheus bunu yazdı
bi rus telefonu vardı eskiden. arka tarafı tek renkli ekran yapmıştı. e-book reader gibi çalışıyordu. o tarz tutulsa iyiydi. bakmadım da telefon açılmıyor da galiba. o zaman ne işe yarayacak arkası? samsung gibi açılsa kocaman ekran olsa kullanılabilirliği artar. bence bu katlanan ekran iyi birşey de tasarımı tutturamadılar. bir gün biri yapacak ve herkes "aaa böyle iyiymiş ya" diyecek.
Rus telefonu Yotaphone. Hükümet desteğine rağmen yinede satamadığı için iflas etti.
Telefon katlanabilir telefon değil. Ne görüyorsan o tasarım.
-
eni biraz daha kucuk olsa ekranli vibr. olabilirmis
bu kalinlik ne boyle
-
mkyb bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
Rus telefonu Yotaphone. Hükümet desteğine rağmen yinede satamadığı için iflas etti.
katlanmadığını biliyorum. ben çok beğenmiştim. insanlar beinm gibi düşünmemiş ki batmış. gerçi gözle görmedim kullanmak laızm. belki de arka ekranı çabuk çiziliyordu. veya çok erken çıktı. şimdinin katlanmalı telefonlarına kaşrı çıksaydı belki tutulurdu.
-
Katlanabilir telefonların şuan en büyük sorunu dayanıklılık. Samsung Fold'un ekranına tırnakla hafif güç uygulayınca ekranda iz yapıyor. Bir üründe ne kadar çok hareketli kısım varsa o kadar çabuk bozulur. Apple o yüzden her modelinde bir tuştan kurtuluyor. Yakında kilit tuşunuda kaldırırlar zira telefonu ele alınca ekranı açıyor zaten.
Eskinin kızaklı ve kapaklı telefonlarını hatırlayın. Belli bir süre sonra anakart ile ekran arasındaki bağlantıyı sağlayan film bozulur ekrana görüntü gelmezdi.
-
Bu telefon için 1.000 mühendis 2 senedir çalışıyormuş. Ar-ge için harcanan toplam para ise 70 milyon dolar. Bence Xiaomi bu telefonu satmak için değilde Samsung nasıl Fold'u bakın ben neler yapabiliyorum cümle alem görsün diyerek çıkardıysa onlarda o mantıkla çıkardı.
-
mkyb bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
https://www.youtube.com/watch?v=nU-l6fTe-xs
-
Cihaz yarın Cevahir AVM Mi Store açılışında TR pazarında satışa sunulacak.
-
olay sadece kameraya döndü.
insanlar cep telefonunu sırf kamerası için alır oldu.