Xiaomi Mi5 Vs. Xiaomi Redmi Pro
-
mkyb bunu yazdı
Bu arada Xiaomi telefon alacaksanız ve Vodafone hat kullanıyorsanız 4G'yi unutun. Çoğu yerde 3G çekiyor. 800 mhz desteği yok Xiaomilerin.
kocaeli ve istanbulda böyle bir sorun yaşamadım hocam, başka illeri bilemem tabiki
cihaz mi4
-
Barış mi5 beyaz gayet iyi kafanda soru işareti kalmasın. Beyaz al aliden de kılıf sipariş et tamamdır telefon gerçekten çok hassas duruyo elden düşecekmiş gibi. Gold model ile renk uyumu sağlayacak kılıf bulmak zor gibi.
-
Ben aldım n11 üzerinden kupon ve bonus kart kampanyası ile uyguna geldi, sorusu vs olan varsa mesaj atabilir.
-
Bende redmi 4 prime modeli aldım. 4100 mah pil var 11 saat ekran süresi veriyor. Full metal kasa. 680 e geldi. f/p kralı.
-
arkadaşlar malesef bu iki telefondan birin değil. bunların yarısının fiyatına hatta daha ucuzuna one plus one aldım :D
-
baristbt bunu yazdı
arkadaşlar malesef bu iki telefondan birin değil. bunların yarısının fiyatına hatta daha ucuzuna one plus one aldım :D
Pm attım
-
Bende Huawei GT3 aldim. 2 gün şarjı gidiyor. Her konuda beni tatmin ediyor amk.
-
bugrahan45 bunu yazdı
Bende redmi 4 prime modeli aldım. 4100 mah pil var 11 saat ekran süresi veriyor. Full metal kasa. 680 e geldi. f/p kralı.
Cok iyiymis ya bana boyle bir cihaz lazim sarj suresi uzun begendim
-
Bende mi5s aldim. Memnunum.
-
1 yıldan fazladır mi4 kullanıyorum xiaomiden şaşmayın.. kalite, fiyat, performans hepsi var.