Xiaomi Redmi 5 Plus İyi Midir?
-
Gençler yedek tel olarak düşünüyorum.. Belki bir iki ay sonra sevdiğim bir akrabamda verecem.. Radyosu yok sanırım biraz o sıkıntı benim için.. Şu an kullandığım A7 2017 yi bi servise göndermem lazım garantisi bitmeden..
Görüş ve önerileriniz nelerdir?..
-
radyosu var hocam. güzel telefon bence.. kardeşim pubg oynuyor sıkıntı yok :)
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/xiaomi-redmi-5-plus-64gb.html
-
çentik yok ama çerçeveleri göze batmıyor bence tasarım olarak baya iyi. tanıdığım 2 kişiye aldırdım bunu ikiside memnun şimdilik hocam.
-
Yedekte tutacaksan Umidigi'nin 950 liralık modeline bakabilirsin.
https://www.tahribat.com/forum/umidigide-turkiye-pazarinda-239919
-
Iphone 8 Plus kullanıcısıyım. 1 hafta önce tablet almak için başladığım araştırmam, Xiaomi 8 Lite ile son buldu. İnanılmaz derecede memnun kaldım. 128 gb / 6 Gb Ram olan modelini kullanıyorum. Gayet stabil. Evet kullanım rahatlığı vs için son kullanıcı bazında Apple çok iyi ama sundukları, Fiyat/performans, şarj vs vs gibi özellikleri sebebi ile sanırım asıl telefonum Xiaomi haline gelecek. Ayrıca resmi ya da tedarikçi garantisine takılma derim. 10 sene öncesini konuşsak yazılımsal konularda destek alabilmen adına elbette TR garantili olsun derdim. Şu an yazılım tarafında destek alabileceğin onlarca site mevctu internette. Düşürme, kırma, brick gibi durumlarda zaten garanti dışı kalacak telefonun. Bence bir bak,
https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_8_lite-9329.php
1900-2000 arası piyasa değeri var ithal malların. TR Xiaomi fiyatı 2700 civarında. Ön cam komple fiyatı da 45-50 USD dolar fiyatı var bildiğim kadarı ile.
Selamlar.
-
29 Ağustos 2018 tarihinde elime geçti Xiaomi Redmi 5 Plus. O zamandan beri kullanıyorum.
Sormak istediklerin varsa sorabilirsin hocam.
-
hem eşime hem anneme aldım tabiri caizse canavar gibi telefon tek eksiği çift kamera olmaması
-
General mobile GM9 pro hakkında ne dersiniz gençler.. bende biraz AMOLED ekran takıntısı var da...
-
ltcelik bunu yazdı
General mobile GM9 pro hakkında ne dersiniz gençler.. bende biraz AMOLED ekran takıntısı var da...
AMOLED takıntısı varsa : Xiaomi Mi 8 Se.
-
hocam ben kullanıyorum bimden aldım 3gb 32modelini
nanocam taktım armor kılıf 0 sıkıntı kasa konusunda ele uygun bir telefon
oyun oynatıyor fakat harbi baba aiongibi mmorpg kasma yaşarsın az çok
fps oyunlarında kasma yaşamıyorum
sarjı çok iyi 4000mah baya gidiyor
kamera stock o kadar iyi değil fakat google camera ile adam oluyor ben twrpden kurdum
hafıza 32gb doluyor hocam 8-10gb zaten rom tutuyor ama bir sd card tak hafıza konusunda 0 sıkıntı
ekranı güzel 1klık telefondan mate20 iphone kalitesi bekleme ama iyi ekran kalitesi
-
RimPalace bunu yazdı
hocam ben kullanıyorum bimden aldım 3gb 32modelini
nanocam taktım armor kılıf 0 sıkıntı kasa konusunda ele uygun bir telefon
oyun oynatıyor fakat harbi baba aiongibi mmorpg kasma yaşarsın az çok
fps oyunlarında kasma yaşamıyorum
sarjı çok iyi 4000mah baya gidiyor
kamera stock o kadar iyi değil fakat google camera ile adam oluyor ben twrpden kurdum
hafıza 32gb doluyor hocam 8-10gb zaten rom tutuyor ama bir sd card tak hafıza konusunda 0 sıkıntı
ekranı güzel 1klık telefondan mate20 iphone kalitesi bekleme ama iyi ekran kalitesi
Edit yedek tel olarak düşünüyorsanız yeterde artar bu telefon benim tek telefonum zararını görmedim dediğim gibi oyun teli değil o yüzden taşaklı oyunlarda kasma oluyor az çok
pubgde kasmaz ama