Xiaomi Redmi K20 Tanıtıldı Amoled Ekran, Snapdragon 730, Ekran İçi Parmak İzi Okuyucu, Üçlü Arka Ve Pop-Up Ön Kamera $290
-
Pawlow bunu yazdı
telefon değiştirme arifesinde iyi seçenek.
birde şu sonsuz ekranın altınıda ince yapsalarya artık bir takılan benmiyim buna.
Onun patenti Apple'da.
-
mkyb bunu yazdıComputerWolf bunu yazdı
Amk küçük ekranlı telefon üretemiyorlar mı bunlar. At siki elimizde gezmek zorunda mıyız ?
Samsung Galaxy S10e öneririm.
merak edip baktım 5.8 inç diyo xd
şöyle iphone se gibi 4-5 inç arası, orta segment işlemcili, 4 gb ramli, ekran çözünürlüğü uçuk olmayan, şarjı iyi giden bi alet yapsalarda alsak.
-
yolbulucu bunu yazdımkyb bunu yazdıComputerWolf bunu yazdı
Amk küçük ekranlı telefon üretemiyorlar mı bunlar. At siki elimizde gezmek zorunda mıyız ?
şöyle iphone se gibi 4-5 inç arası, orta segment işlemcili, 4 gb ramli, ekran çözünürlüğü uçuk olmayan, şarjı iyi giden bi alet yapsalarda alsak.
Ekran boyutuna bakarak karar verme hocam. iPhone 8 kadar bir cihaz S10e.
-
mkyb bunu yazdıyolbulucu bunu yazdımkyb bunu yazdıComputerWolf bunu yazdı
4 5 inch telefonların kasası büyüktü bugun çerçeve inceledikçe telefon büyümeden ekran büyüdüğü için eline sığar o telefon merak etme :)
Bu arada cihaz one plus 7 nin karbon kopyası gibi
-
DeTr bunu yazdısunyy2003 bunu yazdı
1 hafta önce 1200 e note 6 pro aldim çok güzel valla
Walla bende redmi 5 plus aldım beklentilerim üzerinde çıktı zira 1500 tlye 4gb ram 64gb hafıza biraz düşündürmüştü dandiklik açısından ama makina şıkır şıkır.
Birde pil performansı çok hoşuma gitti bana günlük gelen mailden dolayı pilin iyi olması gerekiyordu tam anlamıyla çözdü isimi
-
PanxeR bunu yazdımkyb bunu yazdıyolbulucu bunu yazdımkyb bunu yazdıComputerWolf bunu yazdı
4 5 inch telefonların kasası büyüktü bugun çerçeve inceledikçe telefon büyümeden ekran büyüdüğü için eline sığar o telefon merak etme :)
Bu arada cihaz one plus 7 nin karbon kopyası gibi
Xiaomi Android Q güncellemesi alabilecek ama Huaveyy Pie'dan sonra direk ölüyormuş bu doru mu?
-
Bu açılır ön kamera sistemi hiç güven vermiyor. Şu kadar kez test eetik şöyle yaptık böyle yaptık diyorlar ama güvenmiyorum. Tek eksisi o
-
stockholm8 bunu yazdı
Bu açılır ön kamera sistemi hiç güven vermiyor. Şu kadar kez test eetik şöyle yaptık böyle yaptık diyorlar ama güvenmiyorum. Tek eksisi o
2.000 liralık telefon hocam. 2 sene götürsün yeter. Aslında ön kamera komple kalksın umrumda değil. Selfie çekme ihtiyacı duymuyorum.
-
Ne zaman kaça satışa çıkar acep?
-
Bence 2500 TL'den kaçak piyasasına giriş yapar.
Zira Mi 9 SE'yi ilk çıkınca 2.250 TL'den aldım.
Bu cihaz bir tık daha iyi durumda.