folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Xiaomi Telefonlarda 0850'Li Reklam Aramalarından Kökten Kurtulmak

Xiaomi Telefonlarda 0850'Li Reklam Aramalarından Kökten Kurtulmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ayarlar > Uygulamalar > Sistem uygulama ayarları > Arama ayarları > Engelli listesi > Engellenen numaralar

Bu yolu izleyip açtıktan sonra aşağıda + ekle butonunu göreceksiniz ona tıklayınca ön ek ekle var. Ona basıp 0850 yazıp tamam diyorsunuz ve tüm 0850'yle başlayan numaralar engelleniyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Bu sabah annemle bunun tartışmasını yaşadık. 0850 çaldı direkt meşgule attım.

Belki önemli birşey niye meşgule atıyorsun diyor. Hayırlı bir arama gelmez 0850'den hiç denk gelmedim dedim, allah allah diyor.

Var mı 0850'den önemli bir arama alan?

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Benim bildiğim bir tek Enpara müşteri hizmetleri kullanıyor. Onuda telefon rehberine kaydettim. 

0850 222 36 63

Birde Hepsiburada kullanıyormuş. 

https://www.hepsiburada.com/iletisim

Bu tip reklam aramalarında sistem otomatik arıyor telefonu açınca birde elemana bağlanmak için bekliyorsunuz. Bende artık trolle vurdum işi. Karşıma çıkana önce bana şahsi telefon numaranızı verir misiniz diyorum. Kısa süreli bir mavi ekran sonrasında neden efendim sorusu geliyor. Hiç bende sizi böyle yerli-yersiz arayıp rahatsız edeceğim deyince deli galiba diye suratıma kapatıyorlar. :)

mkyb tarafından 06/Tem/20 19:07 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

türk telekom'da arıyo, şunun ayfor olanına bi bakiyim, her numarayı tek tek engellemekten sıkıldım

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

xiaomide ben no engellemede şüpheli aramaları engelle diye bir yeri seçtim diğer kullanıcılar tarafından spamlanan hiç bir numarada çalmıyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

xiaomide ben no engellemede şüpheli aramaları engelle diye bir yeri seçtim diğer kullanıcılar tarafından spamlanan hiç bir numarada çalmıyor.

O dediğin Xiaomi'nin değil Google arama uygulamasının özelliği.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    Mylitta bunu yazdı

Bu sabah annemle bunun tartışmasını yaşadık. 0850 çaldı direkt meşgule attım.

Belki önemli birşey niye meşgule atıyorsun diyor. Hayırlı bir arama gelmez 0850'den hiç denk gelmedim dedim, allah allah diyor.

Var mı 0850'den önemli bir arama alan?

biz müşterilerimizi 850 numaradan arıyoruz :))) spam ya da tanıtım aramaları değil iletişimimizi 850 üzerinden görütüyoruz

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek

cimere şikayet etmiştim hakkınızı hukuki yollardan ariyabilirsiniz demişlerdi :)

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

İş bank dahil birçok kuruluş 0850 kullanıyor :S

Twitter: @CanKirca
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Ben şimdi boşuna mı 0850'li numara aldım şirkete :D

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

850 kullanan çok mh var onun için feykler onu tercih ediyor zaten...

Enpara

Aktif ileti

Hozzt

Millenicom

Tt

Bdh bilişim

Hepsiburada

Turknet

Monster

N11

Benim rehbere ekli olanlar sırf bunlar 

Gelen aramalara artık tamam alıyorum diyorum direk. İnternet olsun su arıtma pekmez olsun. Adresi verirken 

Taşşakkent sitesi diyorum. 

Başakkent yazıyor 

Hayır taşakkent diyorum 

Başarkent yazıyor 

Trabzonun T si ile hanımefendi diyorum 

Haa siz benle dalga geçiyorsunuz diyor 

E başka ne yapacam aq numarayı silin diyorum silmiyorsnuz

...said addicted.
Toplam Hit: 2025 Toplam Mesaj: 20
xiaomi