Xiaomi Telefonlarda 0850'Li Reklam Aramalarından Kökten Kurtulmak
-
Ayarlar > Uygulamalar > Sistem uygulama ayarları > Arama ayarları > Engelli listesi > Engellenen numaralar
Bu yolu izleyip açtıktan sonra aşağıda + ekle butonunu göreceksiniz ona tıklayınca ön ek ekle var. Ona basıp 0850 yazıp tamam diyorsunuz ve tüm 0850'yle başlayan numaralar engelleniyor. -
Bu sabah annemle bunun tartışmasını yaşadık. 0850 çaldı direkt meşgule attım.
Belki önemli birşey niye meşgule atıyorsun diyor. Hayırlı bir arama gelmez 0850'den hiç denk gelmedim dedim, allah allah diyor.
Var mı 0850'den önemli bir arama alan?
-
Benim bildiğim bir tek Enpara müşteri hizmetleri kullanıyor. Onuda telefon rehberine kaydettim.
0850 222 36 63
Birde Hepsiburada kullanıyormuş.
https://www.hepsiburada.com/iletisim
Bu tip reklam aramalarında sistem otomatik arıyor telefonu açınca birde elemana bağlanmak için bekliyorsunuz. Bende artık trolle vurdum işi. Karşıma çıkana önce bana şahsi telefon numaranızı verir misiniz diyorum. Kısa süreli bir mavi ekran sonrasında neden efendim sorusu geliyor. Hiç bende sizi böyle yerli-yersiz arayıp rahatsız edeceğim deyince deli galiba diye suratıma kapatıyorlar. :)
mkyb tarafından 06/Tem/20 19:07 tarihinde düzenlenmiştir -
türk telekom'da arıyo, şunun ayfor olanına bi bakiyim, her numarayı tek tek engellemekten sıkıldım
-
xiaomide ben no engellemede şüpheli aramaları engelle diye bir yeri seçtim diğer kullanıcılar tarafından spamlanan hiç bir numarada çalmıyor.
-
joe_black bunu yazdı
xiaomide ben no engellemede şüpheli aramaları engelle diye bir yeri seçtim diğer kullanıcılar tarafından spamlanan hiç bir numarada çalmıyor.
O dediğin Xiaomi'nin değil Google arama uygulamasının özelliği.
-
Mylitta bunu yazdı
Bu sabah annemle bunun tartışmasını yaşadık. 0850 çaldı direkt meşgule attım.
Belki önemli birşey niye meşgule atıyorsun diyor. Hayırlı bir arama gelmez 0850'den hiç denk gelmedim dedim, allah allah diyor.
Var mı 0850'den önemli bir arama alan?
biz müşterilerimizi 850 numaradan arıyoruz :))) spam ya da tanıtım aramaları değil iletişimimizi 850 üzerinden görütüyoruz
-
cimere şikayet etmiştim hakkınızı hukuki yollardan ariyabilirsiniz demişlerdi :)
-
İş bank dahil birçok kuruluş 0850 kullanıyor :S
-
Ben şimdi boşuna mı 0850'li numara aldım şirkete :D
-
850 kullanan çok mh var onun için feykler onu tercih ediyor zaten...
Enpara
Aktif ileti
Hozzt
Millenicom
Tt
Bdh bilişim
Hepsiburada
Turknet
Monster
N11
Benim rehbere ekli olanlar sırf bunlar
Gelen aramalara artık tamam alıyorum diyorum direk. İnternet olsun su arıtma pekmez olsun. Adresi verirken
Taşşakkent sitesi diyorum.
Başakkent yazıyor
Hayır taşakkent diyorum
Başarkent yazıyor
Trabzonun T si ile hanımefendi diyorum
Haa siz benle dalga geçiyorsunuz diyor
E başka ne yapacam aq numarayı silin diyorum silmiyorsnuz