"Xml.Gz" Uzantısılı Dosyayı Nasıl Açarım
-
Evet arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi "dosya.xml.gz" yani ".xml.gz" uzantılı dosyayı nasıl açabilirim? yardım edicek arkadaşlara şimdiden tşk. ler.
-
gzip, izarc, 7zip gibi programlar arsivden cikarmana yarar
-
edit:kaynak koduymuş o la :d
http://www.gzip.org/ anasayfası bu windows verionunun bulamadım meretin.Winrar'ın kaçıncı süümünü kullanıyorsun hoca güncel sürümünün açması lazım gz formatlarını
-
hocam bu dosyayı açmıyor işte dosyanın uzantısı tam olarak .xml.gz yani gz değil. winrar winzip bilmem ne hiç biri açmıyor.
-
biryere upload et, cikarip gonderelim :|
-
Buradan indirebilirsiniz. Dosya bozuk diyor ben açarken ama değil. :)
-
hoca xml.gz diye bir uzantı yoktur :)
uzantı noktadan sanki kısımdır.Açmasının sebebiyse muhtemelen ya bak nasıl yapalım biliyon.
Gir bir klasörün içine.Araçlar-klasör seçnekleri-görünüm-bilinen dosya türleri için uzantıları gizle kısmında tik var mı ? varsa upload et açalım :D yoksa tik koyup öyle açmayı dene winrarda
edit:hocam arşiv hasarlı dicemde bu kadar küçük boyutta birşey hasarlı inmez ! Sen bunu nerden indirdin hocam onu söyle tahminimce bir upload sitesinden falan değil çünkü upload siteleri hasarlı dosyayı upload etmezler yine tahminimce bu dosya birisinin hostuna yarım yamalak upload edildiği için durum böyle.Dur şimdi hırs yaptıms enin aradığın şey tam oalrak ne ? Söyle bide ben arıyayım çünkü bana kalırsa bu arşiv hasarlı olduğu için açmıyor -
Document is empty
-
Bu hasarlı değil aslında genelde rss ler xml.gz uzantılı olurlar yani site haritaları falan size bir çok örnek verebiirim ama reklam olur, bu dosya ise bir flash oyunun bilgi cektiği xml dosyası eskiden xml uzantılıydı açıp düzenleyebiliyorduk şimdi ise xml.gz uzantılı olduğu için dosyayı açmayı başaramıyorum.
-
xml olarak browser'da acmayi dene
-
cık açmıyor o şekilde dosyayı direkt yüklemeye çalışıyor.