XP Sistem Çökertici V.0.1 ( Bat Dosyasi Olarak)
-
Xsharez bunu yazdı:
Sitede Yeni opicler acman , kendini kanıtmlamak istemen, cesaretini sergilemen çok güzel .
Şimdi sana soruyorum adama yedirdin adam kabul etti ve PC si çöktü. ELİNE NE GEÇTİ?
Eger bir PCden bir şey elde edemeyeceksen boştan yere bazı işlere girişmenize gerek yok ve bu olay M.Ö. 300 lü Yıllarda kullanılıyordu. Eger döküman eklemek istersen daha yenilikci kimsenin bilmedigi dökümanlar ekle ozaman bizi daha memnun edersin .
Yinede Kolay gelsin ama DAHA YENİLİKCİ olman dilegiyle HOŞÇAKL
ben naapcam gıcık oldum konuşurken herife kıl oldum ona göndercem sende kendini kanıtlamaya çalışsandan senin engin bilgilerindende yararlansak :D:D:D:D:D:D -
kardeş döküman güzel, kafayı çalıştıran ne için kullanabileceğini bilir zaten, şunun için bunun için diye açıklamaya gerek yok.
-
bat formatına dönüştürme kısmında kaldım biras yardım edin
-
xp de bat a dönüşmüyo
-
jull bunu yazdı:
Burası hack sitesi demiş birisi ama ben pek hack göremiyorum genelde boş boş insanlar boş boş tartışmalar çıkartıyor ve bişeyler yapmak istiyen arkadaşlarada engel oluyor heveslerini kılıyor ve altı üstü sitenin bir denyo su war yoksa ben pek hacklik bir şey bulamadım burada boş muhabbet war sadece laf laf laf.
birisi değil, burdakilerin çoğu burasının hack sitesi olduğunu söylüyor. senin gibiler hariç tabi. boş boş laf var ben bişey bulamadım diyosun da,
mesaj yazdığın başlıkla ilgili cevap yazsan boş boş laf etmemiş olursun,
bitek Denyo'nuz var başka bişeyiniz yok diyosun da, DENYO su olmayanlar utansın
daha ne denir sizlere
Herneyse Bat olarak kaydedemeyen arkadaşlar;
İlk mesajdaki resimdekileri not defterine yazıyosunuz, sonra farklı kaydet diyosunuz, ve kaydederken verdiğiniz ismin sonuna .bat yazıyorsunuz.
yani => falanca.bat
-
bunu biliyorum ama gerizekalilardan baskasi yemez :)
-
Pic_Boy bunu yazdı:
töbe yarabbim... sen akima mukayet ol ! -
Pic_Boy bunu yazdı:
hacı fso ile asp den dosya açtırsam bat olarak kaydettirsem sora shellle açtırsam 98 de autoformatta oluyoduda bunda olma olasılığı varmı? -
bat yerine .cmd de olur dosyaadı.cmd yada dosyaadı.bat bunu resimle birleştirince 10/5 herkez yer
-
Alej bunu yazdı:
Ben yaptım birine yolladım bozuk lan bu dedi.
bozuk olma gibibir imkanı yok , kaçkere test edildi onaylandı :) biyerde yanlışlık var kessin :...