Xperia Arc-S Kullananlar - 600 TL'lik Telefon Önerisi Olanlar
-
evet beyler elimdeki optimus black'ı satıyorum satmamın sebebi hem sıkıldım hem arkadaş ısrar ediyor diye
şimdi limitim 600 lira hani max 20 lira filan eklerim üstüne başka param yok bu fiyat aralıgında 2.el olarak ne alabilirim
tavsiyeleriniz nelerdir ?
aklımda arc-s var ama kullanan var mı bi arkdaşa sordum özelliklerinin hakkını vermiyor dedi kafama takıldı
öneri ve yardımlarınızı bekliyorum
- ayrıca telefonunu satan varsa görüşebiliriz
-
tbt uyuyor mu yav bi hareketlilik yok daha :|
-
Kreyzi bunu yazdı
tbt uyuyor mu yav bi hareketlilik yok daha :|
Bende istiyorum arc s ama telefonda 512mb ram var keşke 1 olsaydı süper tasarımı var bana göre işte ram canımı sıkıyor diğer özellikleri on numara.
-
Kreyzi bunu yazdı
evet beyler elimdeki optimus black'ı satıyorum satmamın sebebi hem sıkıldım hem arkadaş ısrar ediyor diye
qwldkhaşsldkhgşalskd
-
MMB bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
qwldkhaşsldkhgşalskd
ne mal gibi gülüyon :|
optimus alacak yabancıdan almak istemiyor sat diyor bana benimde niyetim var işte
hangi noktasını anlamadın *
-
pazarlıksız 350 TL ye 8GB iphone 3g verebilirim
-
Bende şimdi googleandroid e konu açtım :D çok kararsızım 750 tl ye kadar bütçem var
http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-xperia-larda-karars%C4%B1zs%C4%B1z%C4%B1m
Belki yardımı dokunur :)
androidtelefonlari.com a bakmanı da tavsiye ederim -
Lemuria bunu yazdı
pazarlıksız 350 TL ye 8GB iphone 3g verebilirim
3g-s olsa belki ama o kadar düşmeyelim hocu yav :|
-
bi süre kullanmıştım arc s taş gibi telefon ne bakımdan hakkını vermiyor ki :)
-
kardeşim alcaksan xperia dan şaşma 512 ram olayınıda kafna takmana gerek yok o ramla çalışan laptoplar var hala unutma :D ben tvsiye ederim satio u1 kullanıyorum çok memnunum isteyene satılıktır 450tl bizde satalım bari bende xperia alıcam neo yada arc alıcam çünkü
-
İphone 4 al. 600 peşin kalanı taksitle alırsın.