Xperia Kullanan? (Yada Bilen)
-
unbrick, os değiştirmeden anlayan varmı?
-
xperia acro s kullanıyorum.yurt dışından geldi xperia x gibi su geçirmiyo
ben 900 tlye aldım ekranında hafif çiziği de vardı.ama 2 ay falan kullanılmıştı telefon.
içime sindiği için aldım yazılım da güncellendi 2 hafta önce.
şarjı nette gezersem fazla gün içinde biter diğer teller gibi.
12 mp kamera ve su geçirmezlik özelliği beni cezbeden noktalar oldu.
neti kapatırsam şarjı 1,5 gün gidiyo. bu arada arc s değil telefonum karışmasın acro s :-)
-
arc s kullanıyorum çok memnunum
-
xperianın su geçirmeyen teli arkadaşta var , on numara çok kullanışlı.
bende sony ericsson xperia mini pro sk17i var. android 4.0.4 .. güzel işimi görüyo.
pek de işim yok açıkçası aslında :D -
z nin tasarımı bence piyasadaki telefonlardan bi kaç adım önde
-
Telefon Budur o_0
Evkurda Nakit 850 tl
15 Ay Taksitli 900 tl
Hangisi daha mantıklı?
#HTC 8S Windows Phone -
xperia tipo kullanıyorum kardeşimde galaksi ace var benim telin performansını gördükden sonra kendi telinden soğudu :)
-
Yaklaşık 3 haftadır Xperia SP kullanıyorum. Telefondan gayet memnunum grafik ve işlemci performansı ve tasarımı harika gerçekten ve şarjı rahat
1,5 gün çıkarıyor. Yalnız 2 cihaz birden almıştık ve 1 tanesini 2 defa değişmek zorunda kaldık aliminyum çerçeve ye dikkat et çizik olabiliyor ve sarı
ekran problemi de çıkabiliyor. Yeni model olduğu için ilk serilerde bazı aksaklıklar çıkabiliyor.
-
geçenlerde aldım xperia sp, telefonu aldıktan sonra bilgisayara oturmuyorum fazla şarjı oyun oynamazsan 2 güne yakın gidiyor, çok hızlı tek kötü yanı oyun oynarken belli bi süre sonra biraz ısınma oluyor
-
Xperia z kullanıyorum inşaatta çalışırım sürekli telefonda saptırma yok amele parmağını tanıyor dokunmatik hassas kullanımı kolay htc kullandım amele parmağı ile çalışmıyor dokunmatigi suya dayanıklı rafting yaptım video cektim defalarca suya düştüm sorun yok toza da dayanıklı akşam. Duşa girerken telefonla beraber gireceksin herkes pırıl pırıl şarz olayına gelince ilk etapta az gidiyordu ama 2 hafta sonra daha uzun süre gitmeye başladı sıcaklık oluyor 43 dereceyi gördüm ama bu yalıtımdan kaynaklanan bir sorun haliyle telefonda hava giriş çıkışı yok tabi sony buna garanti vermiş yanmaz diye bütün telefonlarda ısınma söz konusu arkadaştan htc xl var modada bunu gördüm kasma Görmedim telefonda fotograf video kalitesi cok iyi bana göre ben memnunum htc den sonra tasarımına diyecek yok zaten çok şık olmuş ses kalitesine gelince hoparlörden bir müzik seti kadar ses çıkmıyor ama beni ediyor kulaklık hiç denemedim deneyenler tatmin edici diyor uzun lafın kısası bir ameleninparmagiyla bir kont parmağı arasında bir ayrım yapmadığı için sony e teşekkürlerimi borc bilirim
Foxxxxxx tarafından 08/Tem/13 10:13 tarihinde düzenlenmiştir