Xray Cıhazı İşi Yapan Varmı?
-
Arkadaşlar xray işinde çalışan varmı ?
bana bu nı karttan lazım
National Instruments NI PCI-MIO-16E-1 (6070E) PCI DAQ Card
xray firmaları abartılı fiyatlar veriyo
her biri çok abartılı fiyatlar veriyo bide şirket adına sordum sanki son kullanıcıyız zaten hatır işi -
hocam özel tasarım kart olabilir eğer öyle ise piyasası yüksek olan bir malzemeyi ucuza kapatırmısın bilemem...birde bilgin olsun eğer teknik servisi bile olsa bulacağın kişi firma bunlarada pahalıdan kaktırdığı için (zaten adamlar parçadan kazanıyor) serviste pek fiyat farketmicek gibi geldi bana :P
-
hacı orginal yurt dısı fiyatı 300-500$ ama türkiyede fazla bu işle ilgili firma olmadıgından var olan firmalar olayı tekelleştirmiş kafalarına göre 2000$ 3000$ fiyat çekiyolar hani bu işle uğraşan bi mürit varsa normal fiyata temin edebiliceğim adresleri önerirdi vs
-
konuyu açtım üstteki kart vs. yazılarını okurken tamir edilir lan dedim kendi kendime (bir elektronikçi olarak) kartı görünce sözümü geri aldım:) neyi tamir etcen abi bunda:)
ben hiç görmedim x-ray ile ilgili bir yer birde şöyle bir durum var bu tür işle uğraşan amcaların yanına havalarından yaklaşılmaz böyle bi artis bi havalı oluyorlar ben mağazada çalışıyorum şu anda kapıda alarm cihazları var bilirsiniz onların teknik servislerinden biliyorum kafalarında güneş gözlüğüyle geliyolar kendi kafalarına göre takılıp form yazıp gidiyorlar bişey sorduğunda merkezle görüşün bilgimiz yok diyolar...
ama elektronikçi forumlarına bak derim biyerde bi kafayı kırmış elektronikçi bulur yardım alabilirsin...
-
hacı bende o kırık elektronikçilerdenim ama normal bilgisyar kartı bu işlemci varsaydığımız entegre sorunlu normalde bu kart scsı kartından farklı bir işlem yapmıyo ama kart 97 model scsı den tek farkı çıkışı farklı erkek dişi olayı hani dedim forumda belki bi xrayci vardır yönlendirir falan da kameracıların hepsi öyle değilya bende güneş gözlüğü ile servise giderim ama merkezin ak diyip müşteriye a dan z ye her konuda bilgilendiririm :)
-
kameracı değil kardeşim kapılarda ürünlere takılan alarmların antenleri var alarmla çıkarsan ötüyoya onlardan bahsediyorum:) Artist i*neler :D
-
he onların artislik bir olayı yokki ithal ürünü koyup gidiyolar neyin kafasını yaşıyolarki okadar havalılar sonuçta asgari ücretle çalışan insan lar usta olarak nitelendirdikleri adam bile en fazla 1250 maaş alıyor bida geldiklerinden gözlükleri hangi çin pazarından aldın de renjide et :D
-
abi söylediğin gibi kutusundan çıkartıp takıyolar ama cihazlar çok cins kabloları belli uzunlukta olcak kabloların geçtiği yerde elektrik hattı vs. geçmicek buna benzer çok cinslikleri var emmiler bunları biliyolarya bişey diyon o öyle olmaz başka bişey diyon öylede olmaz :D lan nasıl olur söyle işte :D bu bilgilerini kullanıp herşeyi istedikleri gibi yapma haklarını saklı tutuyolar :D ben arada sorduğum karmaşık sorularla zaten şok yaşatıyom laf sokmama gerek yok :)
-
ya o sistemlerde şu var manyetik kablo olarak tabir edilen bobin kabloları var bir birine yakın olmıyıcak yerine göre polyesterlikablo olucak vs çok basit şeyler :)
edit: bu arada konu silinsin gereği kalmadı. -
benim bildiğim avrupa ve amerika makinaların bütün kartları çok maliyetli.
-
up müride yardım.