folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder YA BEYLER NE DUNUYORSUN FB HAKKINDA

YA BEYLER NE DUNUYORSUN FB HAKKINDA

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karaca
    karaca's avatar
    Erkek
    hanı  nerde   ya  bu   taraftarlar.._
    ???

ALSADA BU SEVDA CANIMIZI <br> HAYATIN ANLAMI SİYAH KIRMIZI!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karaca
    karaca's avatar
    Erkek

FENERBAHCE  VARKEN ZATEN  BASKA  BIR TAKIMA SAMPIYONLUK   YAKISMAZ  MILLET .....      RAKIP  VARSA  SAHA  ORDA..

::)))

ALSADA BU SEVDA CANIMIZI <br> HAYATIN ANLAMI SİYAH KIRMIZI!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnL
    AnL's avatar
    Erkek
    Designer bunu yazdı:

bahsi geçen sarılı mavili klubun maclarına goz attıkca neden AVRUPADA TURK HAKEMI yok sorusuna yanıtı kolayca buluyorum..

Avrupa naapsın satılık adamları.. onlar futbol oynuyo :)

+1
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yuxel666
    yuxel666's avatar
    Erkek

yaw fener zati her daim zengindi,aziz yıldırım geldi diye olmadı ki bu takım böyle..ali şen zamanında da böyleydi..gelmiş geçmiş bütün yöneticileri para babasıdır fenerin...

ayrıca ;

Birgün Herkes Fenerbahçeli Olacak.....

imza   : Aziz Yıldırım

fasist kaynıyo ortalık yaa..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaTuRaL_MaN
    NaTuRaL_MaN's avatar
    Erkek
    EĞER  FENERBAHÇE İYİ BİR  TAKIM İSE  ŞAMPİYONLUK   YAKIŞIRSA  NE DEN BU KADAR  HAKEMLER OLMAYACAK GOLU VERİYOR HAK EDİYORSA NEDEN  ANELKANIN ELLE ATTIGI GOL  SAYILIYOR  HAKEMLERİN HAKKINI YEMEYİN  HAKEMLERDE  OLMASA  NE  HALT YERSİNİZ   ACABAAA!!! İYİ BİR TAKIMSANIZ NEDEN AVRUPADA  FALİYETİNİZ YOK  GALATASARAYA  LAF SÖYLEYEN ARKADAŞLAR  HANGİ TAKIM  YEPTIKLARINI YAPTI    YİGİDİ ÖLDÜR HAKKINI YEME  SİZ  ANCAK  HAYELLERİNİZLE YAŞARSINIZ 
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    al birini vur ötekene :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yuxel666
    yuxel666's avatar
    Erkek
    yaa hala saldırılıyo fenere yok hakem yok bilmemne...bu abi bilinçaltına yerleşen bi tür kıskançlıktır tamammı,bukadar yani...biz heinz'ı alırken onlar juve'den appiah alıyo cümlesinin cimbomluların kafasına yerleşmiş halidir bu söylenilen...özelliklede hıncal uluç amcamız sağolsun çok güzel kışkırtıyo milleti...kaldı ki necati-ümit ikilisi sürekli kendilerini yere atıp abuk subuk fauller kazandırıyolar gsye...daha 2hafta önce necati gitti hakeme bağırdı maçta bize vermiyon fenere veriyon faulü diye,sarı kart yedi,2dk geçti penaltı yedirmeye çalıştı hakeme...bumudur yani...hakem hatasıysa herkese hata,herkese aynı...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeriSaN
    PeriSaN's avatar
    Erkek

LadyRenegade bunu yazdı:

En büyük Tek büyük,FENERBAHÇE.. herkes rütbesini bilsin.Tabiki şampiyon bu senede FENERBAHÇE!

Şimdi anlamdım ben.

Rütbe yıldızla belli oluyorsa biz önce taktık biz rütbeliyiz.

Alınan şampiyonluklarla falansa biz yine üstünüz

Bence de herkes rütbesini bilsin:P

Dağlar Gışımış Yolcu Üşümüş Nasıl Edem Ben, Dağlar Harami Deşme Yarami PERİŞANIM Ben
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yuxel666
    yuxel666's avatar
    Erkek

önce takmakla ne alakası var? rütbesini 1yıl önce almış olan albay la bugün alan arasında nası bi rütbe farkı yoksa buda bu kadar basit,uğraşmayın fenerlilerle bende fenerliyim üleyyyyn:))))))

bu arada gitde bi forma bi tşört falan ala gs'den takım battı batıcak biraz belki işe yarar,tşört parasıyla 10'lu paket heinz ketçap var carrefourda mesela...canaydın alır onlardan birsürü:))))))))   nuhuhuhahahahhahahahaha

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

YENEBİLME İHTİMALİ 
    Soğuk bir Türkiye Kupası maçında vazgeçtim fenerli olmaktan
    Ve yaşlı defansımda 4-3-3 yarasıydı Zeman hocam.
    Ben senin bir gün üst tura çıkabilme ihtimalini sevdim..
    Fenerbahçe stadının kokoreç kokan yollarında özlemeye başladım avrupadan tur atlayıp gelmeyi
    Ve bu hasret öyle uzun sürdü ki adam gibi galibiyetleri özlemeye başladım sonra.
    Bizim Oğuzlarımız, Aykutlarımız vardı. Bir de eski şampiyonluklara bakıp ağlama imkanı
    Sarı-lacivert renkli maraton sıralarında öğrendik şampiyonluk türküleri söylemeyi.
    Biz şampiyon oluyorduk Beşiktaş Cimbom ise kol saati.
    Koca koca paragraflarla umut ikliminde yazılar yazıyordu Alişen baba Sabah'ta,
    Türk dil kurumuna inat bir Türkçe'yle.
    Abilerimizden öğrenirken FB harflerinden şekiller türetmeyi,
    Rüştü'nün koruduğu kaleye usul usul gol yağıyordu.
    Ve halı sahalarda oynamayı öneriyordu haber bültenleri
    Spor programlarında tartışılan Avrupa zaferim olmadı benim.
    İngilizleri en kötü zamanında yenişimizi saymazsak.
    Dereağzına usul usul taraftar yağıyordu.
    Ve tesislerden çıkmamayı öneriyordu futbolculara haber bültenleri
    Sana şiirler marşlar biriktiriyordum fen bilgisi defterimde Ama sen yoktun...
    Ben senin birilerini yenebilme ihtimalini seviyordum suni teneffüs saatlerinde. .
    Servis otobüsü seni hep hızla,perdeleri çekili götürüyordu tesislere

Ben senin için Avrupa zaferinden sonra Bağdat caddesinde korna Çalabilme ihtimalini seviyordum.
    Ben senin birilerini eleyebilme ihtimalini seviyordum.
    Kış ayazı Pendik'e çekiyordu tenimin çatlamaya hazır gevrekliğini.
    Stada giriyordum.Kırık çatlak yolların çare bilmez fanatiği.
    Ne yana baksam Fenerli ve şampiyon sanıyordum tuttuğum takımı, Feneri.
    Yanımızdan geçip giden Cimbom'la yarışıyordum güya, Aziz Yıldırımın garantisinde.
    Sonra yeniliyordum "En büyük Fener" derken bir ikinci ligliye.
    Göz yaşlarımın sesini başına koyuyordum şarkılarımın  listesinin. sonra çıkıyordum stadtan.Pendik'ten bizim eve giden ömrümün o en uzun,ömrümün o en berbat,ömrümün o en çocuk,ömrümün o en ihtiyar yolunu koşuyordum.Çünkü sokakta Galatasaraylılar oluyordu UEFA'da üst tura
    çıkıyorlardı her maçın sonunda...

Soğuk bir Türkiye Kupası maçında vazgeçtim Fenerli olmaktan.

Ve yaşlı defansımda 4-3-3 yarasıydı Zeman hocam.

Ben seninle adalara mistik ve demli bir çay kıvamında bakan bir ikinci lig sahasında tur atlama ihtimalini sevdim. Ben senin Pendik'i eleyebilme ihtimalini sevdim. Ben senin yenebilme ihtimalini sevdim

galatasaray fenerbahçe farkı

birisi aziz yıldırım, ali şen, güven sazak gibi nerden para kazandığı belli olmayan tipleri yada doktor nazim gibi atatürke suikasta yeltenmek suçu ile idam edilen zatları başkanlığa getirmeyi kulüp karakteri ve geleneği haline getirmişken, diğeri kulüp battı batacak denilen zamanda "cebimde 100 milyon $ ve 60 bin kişilik stat ile geliyorum" diyen cem uzan'a sırf karakteri yüzünden kapıyı göstermiştir. işte aradaki yegane farklardan biri budur.

biri kaybettiği her zaman federasyon ve mhk başkanlarını suçlar onları değiştirmeye çalışır, diğeri kötü zamanlarında özüne döner sorunu kendinde arar.

biri 60 senedir babıali desteği ile şımartılmıştır, diğeri aldığı uefa kupasını kutlamak yerine küçümseyen, uefa kupası maçlarını hakemlere fahişe ayarlayarak kazandığını iddia eden bir medya*(milliyet) ile uğraşmak zorunda kalmıştır.

biri teşvik primi verir, ortaya çıkar, medyada bu olay ile ilgili haberlerde kulübün*(fb) ismi bile geçmez, diğeri gazetelere "galatasaray şike yaptı" manşetleri ile çıkar, haberi okursunuz adamın teki*(ihsan türe) , "bilmem kaç senesinde maçları tv'den izledim hakemler hep galatasarayı kolladı" iddiasını okursunuz.

biri bu şartlar altında ite kaka türkiyede başarılı olur ve pek tabiki de avrupa'ya bu destekten yoksun gidince rezil olup geri gelir, diğeri ise türkiyede hak ederek büyük olduğunu ispat edercesine avrupada bu memleketi gururla temsil eder.

biri kurtuluş savaşı zamanında, aslında cephede olması gereken oyunculardan kurulu takımının ingiliz takımını yenmesi ile övünürken, diğeri 1.dünya savaşında ve kurtuluş savaşı zamanında onlarca subay , muvazzaf subay ve asker şehit vermekle övünür.

biri kumarhane açmak, lise yıkıp alışveriş merkezi yapmak peşindeyken, diğeri yüzyıllarca türkiyenin en iyi eğitim kurumlarını ilkokuldan üniversiteye kadar bünyesinde barındırmıştır.

birinin amacı sadece diğerini*(Galatasarayı ) yenmek iken, birinin amacı taa kuruluş yıllarından beri "türk olmayan takımları" yenmektir (bkz: ali sami yen) .

futbol bugün yasaklansa birinin hiç bir amacı kalmaz, diğeri bütün diğer kurumları ile ayakta kalır.

ayrıca 1981 yılında banker kastellinin, ali şen ile fenerbahçe başkanlığı için yarıştığını ve çok az bir farkla kaybettiğini biliyor muydunuz ? bu yazıyı kötülemeniz, fenerbahçe için bunun bir gelenek olduğunu değiştirmez !

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
Toplam Hit: 4137 Toplam Mesaj: 29