Ya Sizde De Bu Durum Oluyomu??????
-
Kardeşlerım ben arkadaşlarım tabırıyle asosyal kişiliğim var belkıde bıraz ınt duşkunuyum oturdum mu ancak aılem benı azarlıyarak kalkmışımdır ama bıraz ortalık yatıştıktan sonra(10 dk) hemen dırak pc başına oturrum geçenlerde boyle bır şeyı farkettım bır gun çarşıya gıttım ne olduysa etrafıma bakınıyordum bırden ınsanların mal mal kaldırımlarda yuruduklerını hepsı bır kız takmış koluna yolda sevgılısıyle dolaştığını gordum ya bunlar bana ters dusuyoo ben mallım yada onlar mal.Bazen dıyorum kı ınsanlar nıye boyle boş boş işlerle uğraşıyoo gelsın hepsı ınt alemıne takılsın bır şeyler oğrensın.Ben şahsen bunları duşunuyom
FIKRIME KATILAN VARSA EL KALDIRSIN???
-
Sen asosyalliğini kabullenmiş hatta bunun normal olup, sosyalliğin anormal olduğunu düşünecek kadarda bu hastalığı ilerletmiş, artık son aşamalardaki bir vakasın...
hepimiz bu net aleminde belli dönemlerde asosyalleştik ama kendi adıma konusursam hiç seninki kadar olmamışttım :)
saatlerce hatta günlerce internet başından kalkmadan geçirdiğimiz ve bu durumdan sıkılmadığımız cok oldu tabiki ama sonunda dışarıdada bir hayatın olduğu kavramını biliorduk yani :)
bak senin kadar olmamış fakat bir miktar sana erişebilmiş arkadaşlarımızdan birisi decameron :) Decada 24 saatin 28 saati tahribatı bekleyebilme kapasitesine sahip değerli şahsiyetlerimizden birisi :p
Bir aralar net olmadan yaşayacağımı düşünemiyordum fakat kurtardım kendimi bundan.. Bunda en büyük etki ladyrenegade ve kaldığım yurtta net olmaması idi.. İnsan kullanmaya kullanmaya alışıo netsizde yaşamaya...
Tavsiyem sende kurtul hoca sonu yok çünkü :) Ama bilgisayarsız yaşamaksa kastın o imkansız...
Helede benim için...
-
Hoca gerçekten doğru soyluyorsun ama ne yapayım ben bır turlu kurtulamıyorum kurttulmakta ıstemıyorum...
-
beyninin hücrelerini sikeyim senin!.
-
ya herkes bir seçim yapar ve sonucuna razı olur derim
Ayrıca beyin hücrelerinin içine girebilecek kada küçük bir alete sahip olmak da acı verici bir şey, bu da insanı asosyal yapar bak b_boran dan başka asosyaller de varmış
-
PeriSaN bunu yazdı:
ya herkes bir seçim yapar ve sonucuna razı olur derim
Ayrıca beyin hücrelerinin içine girebilecek kada küçük bir alete sahip olmak da acı verici bir şey, bu da insanı asosyal yapar bak b_boran dan başka asosyaller de varmış
perisan alnından opuyorum benden hızlı çıktın bunu duşunmuştum ehuehuehuhehu(beyin hücrelerinin içine girebilecek kada küçük bir alete sahip olmak da acı verici bir şey) lan belasın sen bak benım msn adresim bu gel konuşalım senınle bıraz geyık muhabbetı yaparız semih_1818@hotmail.com gel konuşalım
-
ALLAHIM SEN SU İNSAN MAHLUKATA AKIL FİKİR! VEr!.... ESPİRİ YAPIYON SÖZDE AMA KONUSTUKCA BATIRMISSIN KENDİNİ!...BAK CANIM BEN O CÜMLEYİ SÖYLERKEN TEORİK OLARAK SÖYLEDİM!. SİMDİ BİRİ SANA AY BAŞIM AĞRIDAN ÇATLIYO DESE SENDE AMAN DİKKAT ET ORTADAN İKİYE KARPUZ GİBİ AYRILMASINMI DİCEN?!
-
byhack bunu yazdı:
ALLAHIM SEN SU İNSAN MAHLUKATA AKIL FİKİR! VEr!.... ESPİRİ YAPIYON SÖZDE AMA KONUSTUKCA BATIRMISSIN KENDİNİ!...BAK CANIM BEN O CÜMLEYİ SÖYLERKEN TEORİK OLARAK SÖYLEDİM!. SİMDİ BİRİ SANA AY BAŞIM AĞRIDAN ÇATLIYO DESE SENDE AMAN DİKKAT ET ORTADAN İKİYE KARPUZ GİBİ AYRILMASINMI DİCEN?!
hadi hadi hadi işine bak bize tav olan çoknot sana depremle ilgili pm attıydım cevap yazamadın ne oldu başına kötü bişi mi geldi
-
bende anti-sosyal kişilik bozukluğu var, halimden memnunmuyum değilmiyim bilmiyorum ama bunalımda olduğumu biliyorum, insan bir süre sonra kendi kişiliğini kaybediyor, allah'a inancını yitiriyor insani değerlerini yitiriyor, geceler uykusuzluk çekiyor kendisini sigaraya veriyor sonunu düşünmeden hareket ediyor, en son çare olarak intiharı seçiyor bkz(ben) intihardan kurtulursa tövbe ediyor gerçek hayatı daha çok seviyor yaşamayı seviyor ama bir süre sonra aynı şeyler tekrar başlıyor sonunda ne olacağını bilmiyorum...
-
walla ben yanlız değil mişim bu yazdıklarınıza bakılırsa benım gıbı onlarca ınsan varmiş bu durumda olan
ama ı love you tahrıbat ben sevıyorum burayı burda kardeşlık var saygı var ıyıkı varsınız
-
kardeş o rahatsızlık bende de var.ama benim internetle asosyallikle alakası yok.malesef ve malesefki ikimiz de sosyal psikoz'uz.