folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ya Sizde De Bu Durum Oluyomu??????

Ya Sizde De Bu Durum Oluyomu??????

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek

Kardeşlerım ben arkadaşlarım tabırıyle asosyal kişiliğim var belkıde bıraz ınt duşkunuyum oturdum mu ancak aılem benı azarlıyarak kalkmışımdır ama bıraz ortalık yatıştıktan sonra(10 dk) hemen dırak pc başına oturrum geçenlerde boyle bır şeyı farkettım  bır gun çarşıya gıttım ne olduysa etrafıma bakınıyordum bırden ınsanların mal mal kaldırımlarda yuruduklerını hepsı bır kız takmış koluna yolda sevgılısıyle dolaştığını gordum  ya bunlar bana ters dusuyoo ben mallım yada onlar mal.Bazen dıyorum kı ınsanlar nıye boyle boş boş işlerle uğraşıyoo gelsın hepsı ınt alemıne takılsın bır şeyler oğrensın.Ben şahsen bunları duşunuyom 

FIKRIME KATILAN VARSA EL KALDIRSIN???

CeLeKatireJeotuzbeş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Sen asosyalliğini kabullenmiş hatta bunun normal olup, sosyalliğin anormal olduğunu düşünecek kadarda bu hastalığı ilerletmiş, artık son aşamalardaki bir vakasın...

hepimiz bu net aleminde belli dönemlerde asosyalleştik ama kendi adıma konusursam hiç seninki kadar olmamışttım :)

saatlerce hatta günlerce internet başından kalkmadan geçirdiğimiz ve bu durumdan sıkılmadığımız cok oldu tabiki ama sonunda dışarıdada bir hayatın olduğu kavramını biliorduk yani :)

bak senin kadar olmamış fakat bir miktar sana erişebilmiş arkadaşlarımızdan birisi decameron :) Decada 24 saatin 28 saati tahribatı bekleyebilme kapasitesine sahip değerli şahsiyetlerimizden birisi :p

Bir aralar net olmadan yaşayacağımı düşünemiyordum fakat kurtardım  kendimi bundan.. Bunda en büyük etki ladyrenegade ve kaldığım yurtta net olmaması idi.. İnsan kullanmaya kullanmaya alışıo netsizde yaşamaya...

Tavsiyem sende kurtul hoca sonu yok çünkü :) Ama bilgisayarsız yaşamaksa kastın o imkansız...

Helede benim için...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek
    Hoca gerçekten doğru soyluyorsun ama ne yapayım ben bır turlu kurtulamıyorum kurttulmakta ıstemıyorum...

CeLeKatireJeotuzbeş
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhack
    byhack's avatar
    Erkek
    beyninin hücrelerini sikeyim senin!.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeriSaN
    PeriSaN's avatar
    Erkek

ya herkes bir seçim yapar ve sonucuna razı olur derim

Ayrıca beyin hücrelerinin içine girebilecek kada küçük bir alete sahip olmak da acı verici bir şey, bu da insanı asosyal yapar bak b_boran dan başka asosyaller de varmış

Dağlar Gışımış Yolcu Üşümüş Nasıl Edem Ben, Dağlar Harami Deşme Yarami PERİŞANIM Ben
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek
    PeriSaN bunu yazdı:

ya herkes bir seçim yapar ve sonucuna razı olur derim

Ayrıca beyin hücrelerinin içine girebilecek kada küçük bir alete sahip olmak da acı verici bir şey, bu da insanı asosyal yapar bak b_boran dan başka asosyaller de varmış

perisan alnından opuyorum benden hızlı çıktın bunu duşunmuştum ehuehuehuhehu

(beyin hücrelerinin içine girebilecek kada küçük bir alete sahip olmak da acı verici bir şey) lan belasın sen bak benım msn adresim bu gel konuşalım senınle bıraz geyık muhabbetı yaparız semih_1818@hotmail.com gel konuşalım

CeLeKatireJeotuzbeş
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhack
    byhack's avatar
    Erkek
    ALLAHIM SEN SU İNSAN MAHLUKATA AKIL FİKİR! VEr!.... ESPİRİ YAPIYON SÖZDE AMA KONUSTUKCA BATIRMISSIN KENDİNİ!...BAK CANIM BEN O CÜMLEYİ SÖYLERKEN TEORİK OLARAK SÖYLEDİM!. SİMDİ BİRİ SANA AY BAŞIM AĞRIDAN ÇATLIYO DESE SENDE AMAN DİKKAT ET ORTADAN İKİYE KARPUZ GİBİ AYRILMASINMI DİCEN?!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeriSaN
    PeriSaN's avatar
    Erkek

byhack bunu yazdı:

ALLAHIM SEN SU İNSAN MAHLUKATA AKIL FİKİR! VEr!.... ESPİRİ YAPIYON SÖZDE AMA KONUSTUKCA BATIRMISSIN KENDİNİ!...BAK CANIM BEN O CÜMLEYİ SÖYLERKEN TEORİK OLARAK SÖYLEDİM!. SİMDİ BİRİ SANA AY BAŞIM AĞRIDAN ÇATLIYO DESE SENDE AMAN DİKKAT ET ORTADAN İKİYE KARPUZ GİBİ AYRILMASINMI DİCEN?!

hadi hadi hadi işine bak bize tav olan çok

not sana depremle ilgili pm attıydım cevap yazamadın ne oldu başına kötü bişi mi geldi

Dağlar Gışımış Yolcu Üşümüş Nasıl Edem Ben, Dağlar Harami Deşme Yarami PERİŞANIM Ben
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek
    bende anti-sosyal kişilik bozukluğu var, halimden memnunmuyum değilmiyim bilmiyorum ama bunalımda olduğumu biliyorum, insan bir süre sonra kendi kişiliğini kaybediyor, allah'a inancını yitiriyor insani değerlerini yitiriyor, geceler uykusuzluk çekiyor kendisini sigaraya veriyor sonunu düşünmeden hareket ediyor, en son çare olarak intiharı seçiyor bkz(ben) intihardan kurtulursa tövbe ediyor gerçek hayatı daha çok seviyor yaşamayı seviyor ama bir süre sonra aynı şeyler tekrar başlıyor sonunda ne olacağını bilmiyorum...

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek

walla ben yanlız değil mişim bu yazdıklarınıza bakılırsa benım gıbı onlarca ınsan varmiş bu durumda olan

ama ı love you tahrıbat ben sevıyorum burayı burda kardeşlık var saygı var  ıyıkı varsınız

CeLeKatireJeotuzbeş
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    kardeş o rahatsızlık bende de var.ama benim internetle asosyallikle alakası yok.malesef ve malesefki ikimiz de sosyal psikoz'uz.
Toplam Hit: 3673 Toplam Mesaj: 15