Yabancı Forumlarda Türkiye-İsrail Savaşını Çıkartmışlar
-
maximus
bu işin yobazlıkla alakası yok ben inanmak derken dini inanç olarak inanmayı kastetmedim ama o yobaz diye tarif ettigin kişilerde hiç olmazssa vatan sevgisi var
siz başdan dayak yiyecegiz diye kavgaya girmekten tırsan veya forumda muştamı alayım, bibergazımı diye kançıklara yönelik isteklerde bulunan DELİKANLIlarda var maalesef
iyi onların silahları var diye hemen teslim olalım, forumlarda da atın tutun biz böyle keseriz böyle vururuz böyle döveriz diye.
son olarak askerliğini yapmamış olanlar konuşmasın operasyon öncesi atıp tutan ama operasyonda altını pisletenlerde var operasyondan önce ağlayan ama kurşunlara karşı koşanlarda
o psikolojiyi yaşamadan kimin ne halt olduğu anlaşılmıyor
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
Acıyorum yabancılara, Türkiye'nin ele geçirilemeyeceğini bir türlü anlamadılar.Olası bir Türkiye-israil savaşını düşünmüşler ve yenileceğimizi hesap etmeye başlamışlar.İşte link:
aga ne düşünyorsun bilmiyorum ama adamlar beyin fırtınası(bu lafa uyuz oluyom) yapmış kendi aralarında
bizim burada abd-iran abd-rus israil-filistin gibi şeyleri konuşmamazı gibi bunda neye anlından anlamadım :S
-
Zumzuk guzelmis bakalım nediyorlar :/
arasira böyl ilginc yerler bulursan pmla konu ac ;) ciddiyim.
-
orada bir arkadaş çok güzel bir post atmış aynen buraya yazıyorum türkçesini,
İsrail bugüne kadar yaptığı savaşlarda hep amerikanın desteğini aldı hiçbir savaşa amerikanın desteği olmadan girmedi ama Türkiye bugüne kadar hiçbir ülkenin desteğini almadan savaşlarda galip geldi Kıbrıs galibiyetindeki gibi.
o yüzden sıkar biraz :)
-
ozsar07 bunu yazdı:
maximus
bu işin yobazlıkla alakası yok ben inanmak derken dini inanç olarak inanmayı kastetmedim ama o yobaz diye tarif ettigin kişilerde hiç olmazssa vatan sevgisi var
siz başdan dayak yiyecegiz diye kavgaya girmekten tırsan veya forumda muştamı alayım, bibergazımı diye kançıklara yönelik isteklerde bulunan DELİKANLIlarda var maalesef
iyi onların silahları var diye hemen teslim olalım, forumlarda da atın tutun biz böyle keseriz böyle vururuz böyle döveriz diye.
son olarak askerliğini yapmamış olanlar konuşmasın operasyon öncesi atıp tutan ama operasyonda altını pisletenlerde var operasyondan önce ağlayan ama kurşunlara karşı koşanlarda
o psikolojiyi yaşamadan kimin ne halt olduğu anlaşılmıyor
-----------------------------korune milliyetcilik diyorsun yani . Arkadasim dagda gidersin vatan ugruna seghit olursun , Ama vatani yoneten devletin esine dusuk maas baglar , dagda seni vurani af kapsaminda odullendirir. onu davul zurnayla karsilar , emniyet mudurun ise senin gazi silah arkadasina "show yapma" diye azarlar .
az oncede belirttim . ben neden israil ile araplar yuzunden savas yapayim ? Araplarla benim alakam ne ? din mi ? musluman olmam , araplara kole olmaktan gecmiyor .Islamin sartlari , imanin sartlari bellidir . Araplara yalaklik yapin diye bir kaide yok !
ona bakarsan hristiyanlarda imana sahip , cennete cehenneme meleklere , seytanlara , peygamberlere inanmaktalar , kurban kesip zekat da veriyorlar ( konu disi kisa gecmek gerek ).
hem kavgaya geliceksek , ben 16 yasima kadar cok kekoyla kavga ettim . genctik , net kafede kurdler gelir cs yaparken i*neler pkk , apo bilmem ne nikcler kullanirlar sonra kavga cikardi , dugunlere gelirlerdi kavga cikardi Turk-Kurd kavgasi . Ama polisimiz , kurde degil bizi tartaklardi nedense ! mutlu olucaksan , bursada yeni emek karakoluna gittinmi hic ? bir kavga sonrasi bir komsu abimizi oraya almislardi , kurdler mahalleyi basmislardi . i*neler tedarikli gelmis , civili sopalar falan. komsumuzun yuzunde 3 civi degiligi vardi , o halde karakola goturduler. Polis emekkoy kurd mahallesine giremezken , gelip beyefendi cektigimiz cay , pogca ikram ettigimiz polis bize patliyordu , o goz altina alinan abimizi , nezarethanede o halde bir gece kaldi , ve dondugunde bu kurd-turk kavgasina tovbe etti, nedenini merak ediyorsan soyliyeyim . Karakoldayken , polisler aralarinda kurdce konusuyorlarmis . Yani "anani miken kadi , kime sikayet ediceksin" icabi . dayimin oglunun sunnet dugununde de 3 tane kurd bizim komsumuza girmisler , cocuk sarhos kafayla birini fena hasat ederken , kurd emaneti cikarmis , takmis penisin ustunden , diaframa kadar cizmis , bagirsaklar disari cikmis aninda . Polis cocugu yakaladi ama genede bisey yapamadi ,cunku okuz gibi olan cocugun , kimlik yasi 15 mis ! simdi ben neden kurdle kavga edeyim ? bayragini yakiyorlar polisin ses cikarmiyor , askerine dagda kursun sikiyor , polisini tasliyor gene ses cikaran yok . Sengit o halinle , elin bedevi arabi icin diger yahudi araplarla ( israil ) le savas .
bizde milliyetcilik , bir dizi karakterine ozenmek , kor kursunun onune atlamak .
Almanyada milliyetcilik (devlet sevgisi) vergi vermek ,devlet icin uretmek
japonyada devlet sevgisi bir daha hirosima ve nakazakideki gibi gucsuz dusup , atom bombasi yememek .
kursundan kacma olayi ise , tamami ile ruhsaldir . kisinin yetistigi cevreye gore degisir .
-
ozsar07 bunu yazdı:
Bizim silah teknolojimiz yok, Heron alamadık falan diye hayıflanan ve şimdiden maglubiyeti kabul edenlere ders olsun
43. ALAY 1. PİYADE TABURU 1. BÖLÜĞÜ'NE AİT YEMEK LİSTESİ
Tarih - 15 Haziran 1917
Sabah : Üzüm Hoşafı
Öğle : Yok
Akşam : Yağlı Buğday Çorbası
Ekmek : Tam
Tarih - 26 Haziran 1917
Sabah : Yok
Akşam : Üzüm Hoşafı
Ekmek : Tam
Tarih - 18 Temmuz 1917
Sabah : Üzüm Hoşafı
Akşam : Yok
Ekmek : Yarım
Tarih - 8 Ağustos 1917
Sabah : Yarım Ekmek
Akşam : Üzüm Hoşafı
Ekme : Yok
Not : 21 Temmuz 1917’den itibaren, ordu emriyle ekmek istihkakı 500 grama indirilmiştir. Çünkü artık, ordunun stoklarında kahraman askerlerimize verebileceği unu ve ekmeği kalmamıştırAyrıca pek bilinmez Mustafa Kemal ve ordusuna yapılan tek büyük yardım Ruslardan gelen 10.000 adet mavzer 50.000 altındır bunun dışında kimileri ayagındaki çorabı kimileri un çuvallarını bile ordu kullansın diye bağışlamıştır elinde vereceği birşeyi olmadığından
Halk elinde tırpanıyla, kazmasıyla, dişiyle tırnağıyla cepheye yardıma koşmuştur
Maraş kuşatıldığında halk açlıktan ölsün diye yollar kesilmiş buna rağmen insanlar süpürge tohumlarını aş yapmıştır kendine...
O çok korktugunuz Amerikan ordusu hep kendi yarattıgı bataklıkda bogulmuştur örnek mi Vietnam ve Irak
İsrail ordusunun en iyi yaptığı şey ise sivil halkı vurmaktır ötesine yürekleri yetmiyor...
Fatih Sultan İstanbulu alacagında yola ya alırım, ya ölürüm diyerek çıkmıştır
İnançın önünde hiçbir sur, hiçbir kale duramaz yeter ki kalben iste ve inan
-----------------------------kaçan askerlerden bahsetmemişsin şu çılgın türkleri oku çok küçük anektodlarda kaçan asker sayıları veriliyo :) ve sayıları 100bine yakın :S yunan tarihinin en büyük ordusu kadar
israil türkiye savaşı alelade bi savaş olmaz tabiki ama öle 3.dünya savaşı filan çıkarmaz
yunanistan manyakmı türkiye ile israil savaşıyo diye türkiyeye balıklama atlasın hadi yunanlar manyak ermenistandamı manyak savaşmak öyle kolaymı israilin hatırı türkiyeye gıcığın için savaşamı girilir :S
bu savaşın kazananı olmaz gibi bence biz kazansak bile bütün dünya israil kazandı bilir öyle lanse edilir
-
Karışık işler
-
Savaşmaya gerek yok Türkiyeden tükürelim hepsi boğulur zaten...
-
Shirrush nikli adam diyarbakırdan bahsetmiş ne demek istediğini anlamadım :\
-
yaa aramızdaki fark bu işte.. bizim forumlarda insanlarımızın salladıkça sallıyor tükürürüz boğulurlar öttürürüz gömçürürüz akıllı olsunlar göt kadar yer zaten felan filan... daha sonra kendi tarihimizde anlaşmazlığa düşüyoruz birbirimizi yiyoruz..
Ama adamlar birbirlerine saygılı şekilde gayet güzel beyin fırtınası yapıyorlar. Bilgiler yazıyorlar arastırıp karsı ülkenin durumu ne onu buluyorlar. sayılarla verileri felan karsılastırıyolar. Adamlar Türkiye insan kara ve denizde daha güçlü ama biz nükleer ve hava da daha güçlüyüz felan diyorlar...
Mesela biri yorum yapmış Türkiyenin Pakistanla anlaşmaları var isterlerse nükleeri devreye sokarlar felan Arkadaslar kafamızdan uydurmayalım bu adamlar arastırıp yorum yapıyorlar bizde biraz mantıklı yorumlar yapalım...
SAYGILAR