folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Yabancı Sağlam Torrent Sitesi

Yabancı Sağlam Torrent Sitesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TBT
    TBT's avatar
    Erkek

zamunda  - kat.ph - torrentleech

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek
    drexler bunu yazdı
    Amd-x bunu yazdı

zamundanın üstüne torrent bilmiyorum abi ben nedense.

bilmek te istemiyorum..

çok kral be abi. seed'erları bol.. çok memnunuz teşekkürler paket burdan.

yav valla aradığım bır fılmı zamunda da buldum masallahı var benım bılgısayarda indiriyor. vps te siteyı acmaya calıstıgımda zamunda acılmıyor. vps de torrentı ındırmeye calıstıfgım 1 kb ile ındırmeye basladı :) galıba amerıkan sunucularını sevmıyor :)

inanmam yaa.

seederları falan baksaydın hocam ne durumda diye?

vps kullanıyormusun ayrıca?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    Amd-x bunu yazdı
    drexler bunu yazdı
    Amd-x bunu yazdı

bilmek te istemiyorum..

yav valla aradığım bır fılmı zamunda da buldum masallahı var benım bılgısayarda indiriyor. vps te siteyı acmaya calıstıgımda zamunda acılmıyor. vps de torrentı ındırmeye calıstıfgım 1 kb ile ındırmeye basladı :) galıba amerıkan sunucularını sevmıyor :)

inanmam yaa.

hoca sorun vps te zaten. zamunda açılmıyor kendı bılgısayarımda sorun yok . vps e torrentı kopyaladım kendi bilgisayarımda inen dosya hala seeder arıyor :) diğeri de bi 15 mb ile down yapıyor bi 0.9 kb ile anlamadım amerikan sunucularına gıcığı mı var bu zamundanın acaba

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Dizi için dünyada BTN den iyi bir kaynak yoktur heralde

General/0day için en iyisi sceneaccess tir. Genelde bir sunum usenet veya irc sunucularında belirdikten birkaç saniye sonra burada sunuluyor. Yani ilk olarak burada sunuluyor diyebiliriz.

Sonra iptorrents vardır general/0day için o da güzeldir.

Film için PTP veya PTN en iyilerindendir.

Müzik için What.cd veya Waffles.FM internet dünyasındaki en geniş müzik arşivlerine sahiptirler.

Public trackerlar içinden de rutracker gayet geniş içeriğe ve güzel leech hzlarına sahip.

Öyle zamunda, tbp, pıblichd falan eğer sunucum var upload yapacam diyorsan tıraş sitelerdir.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek
    drexler bunu yazdı
    Amd-x bunu yazdı
    drexler bunu yazdı
    Amd-x bunu yazdı

bilmek te istemiyorum..

inanmam yaa.

hoca sorun vps te zaten. zamunda açılmıyor kendı bılgısayarımda sorun yok . vps e torrentı kopyaladım kendi bilgisayarımda inen dosya hala seeder arıyor :) diğeri de bi 15 mb ile down yapıyor bi 0.9 kb ile anlamadım amerikan sunucularına gıcığı mı var bu zamundanın acaba

uf uf uf hocam dalgınlıgıma gelmiş özür dilerim

vps atlamışım bi anlık. kafa direkt olarak kaymış ( bende de aynı sorun vardı.. )

abi, hotspotla bile bağlanırken sıkıntı yaşıyorum, evet genel olarak amerikan lokasyonunda bi ibnelik var. :F

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

hocam bu torrent arama  motoru.

http://torrentz.eu/

b
    urdan istediğin şeyi aratıyorsun. örneğin

daha sonra listeden kenardaki seeder vs şeylerine göre istediğine tıklıyorsun

bu listeden herhangi bir siteyi seçebilirsin ama önceliğini bilindik sitelere ver. kickasstorrent i seçtin diyelim ordan torrent programına eklerken

izleyici ekleme kısmına gelip bu üstteki fotoyu verdiğim sayfanın az altına inicek olursan şöyle bir kısım göreceksin.

bu kısımdan uTorrent compatible list here a tıklayacaksın gelen sayfadanki tracker linklerini kopyalayıp her birinin arasında bir

boşluk kalacak şekilde kullandığın torrent programının izleyici kısmına ekleyeceksin. bide ayarlardan dht yi açtınmı

dünyada o sunumu indirip dht yi açan  o tracklera bağlanan kim varsa indirirsin.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mahlukat
    Mahlukat's avatar
    Erkek
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    drexler bunu yazdı
    Amd-x bunu yazdı

bilmek te istemiyorum..

Zamunda' sadece Türkiye ve Bulgaristan ip numaralı bilgisayarlara açık diye biliyorum.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THE_MILLER
    THE_MILLER's avatar
    Erkek

Konu ile biraz alakasız ama arena-tr.com davetiyesi gönderebilecek olan var mı ?

Türkiye'nin geleceği çelikten yoğruluyor; belki biz olmayacağız ama bu çelik aldığı suyu unutmayacak.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    drexler bunu yazdı

beyler zamundaya vps ile giremıyorum ben çözemedım ısı bır fıkrı olan var mı 

bulgar proxyleri kullan. (utorrentte)

@yunusdogan

zamanında tracker list toplamak için ufak bi programcık yazmıştım.

işinizi görebilir: Tracker Listesi Hazırla.rar

Virustotal: http://goo.gl/jQTdnG 

Kullanım: Bütün trackerları bir not defterine topluyoruz. Hepsini hafızaya kopyalayıp programı çalıştırıyoruz.

Programın simgesi traybar'dan kaybolduğu an işlenmiş halini hafızaya geri koymuş demektir. (Birden fazla aynı satırları da siliyor)

İstediğimiz yere kopyalıyoruz (hazır halde)

Toplam Hit: 2859 Toplam Mesaj: 22