Yabancı Sağlam Torrent Sitesi
-
zamunda - kat.ph - torrentleech
-
drexler bunu yazdıAmd-x bunu yazdı
zamundanın üstüne torrent bilmiyorum abi ben nedense.
bilmek te istemiyorum..
çok kral be abi. seed'erları bol.. çok memnunuz teşekkürler paket burdan.
yav valla aradığım bır fılmı zamunda da buldum masallahı var benım bılgısayarda indiriyor. vps te siteyı acmaya calıstıgımda zamunda acılmıyor. vps de torrentı ındırmeye calıstıfgım 1 kb ile ındırmeye basladı :) galıba amerıkan sunucularını sevmıyor :)
inanmam yaa.
seederları falan baksaydın hocam ne durumda diye?
vps kullanıyormusun ayrıca?
-
Amd-x bunu yazdıdrexler bunu yazdıAmd-x bunu yazdı
bilmek te istemiyorum..
yav valla aradığım bır fılmı zamunda da buldum masallahı var benım bılgısayarda indiriyor. vps te siteyı acmaya calıstıgımda zamunda acılmıyor. vps de torrentı ındırmeye calıstıfgım 1 kb ile ındırmeye basladı :) galıba amerıkan sunucularını sevmıyor :)
inanmam yaa.
hoca sorun vps te zaten. zamunda açılmıyor kendı bılgısayarımda sorun yok . vps e torrentı kopyaladım kendi bilgisayarımda inen dosya hala seeder arıyor :) diğeri de bi 15 mb ile down yapıyor bi 0.9 kb ile anlamadım amerikan sunucularına gıcığı mı var bu zamundanın acaba
-
Dizi için dünyada BTN den iyi bir kaynak yoktur heralde
General/0day için en iyisi sceneaccess tir. Genelde bir sunum usenet veya irc sunucularında belirdikten birkaç saniye sonra burada sunuluyor. Yani ilk olarak burada sunuluyor diyebiliriz.
Sonra iptorrents vardır general/0day için o da güzeldir.
Film için PTP veya PTN en iyilerindendir.
Müzik için What.cd veya Waffles.FM internet dünyasındaki en geniş müzik arşivlerine sahiptirler.
Public trackerlar içinden de rutracker gayet geniş içeriğe ve güzel leech hzlarına sahip.
Öyle zamunda, tbp, pıblichd falan eğer sunucum var upload yapacam diyorsan tıraş sitelerdir.
-
drexler bunu yazdıAmd-x bunu yazdıdrexler bunu yazdıAmd-x bunu yazdı
bilmek te istemiyorum..
inanmam yaa.
hoca sorun vps te zaten. zamunda açılmıyor kendı bılgısayarımda sorun yok . vps e torrentı kopyaladım kendi bilgisayarımda inen dosya hala seeder arıyor :) diğeri de bi 15 mb ile down yapıyor bi 0.9 kb ile anlamadım amerikan sunucularına gıcığı mı var bu zamundanın acaba
uf uf uf hocam dalgınlıgıma gelmiş özür dilerim
vps atlamışım bi anlık. kafa direkt olarak kaymış ( bende de aynı sorun vardı.. )
abi, hotspotla bile bağlanırken sıkıntı yaşıyorum, evet genel olarak amerikan lokasyonunda bi ibnelik var. :F
-
hocam bu torrent arama motoru.
http://torrentz.eu/
burdan istediğin şeyi aratıyorsun. örneğindaha sonra listeden kenardaki seeder vs şeylerine göre istediğine tıklıyorsun
bu listeden herhangi bir siteyi seçebilirsin ama önceliğini bilindik sitelere ver. kickasstorrent i seçtin diyelim ordan torrent programına eklerken
izleyici ekleme kısmına gelip bu üstteki fotoyu verdiğim sayfanın az altına inicek olursan şöyle bir kısım göreceksin.
bu kısımdan uTorrent compatible list here a tıklayacaksın gelen sayfadanki tracker linklerini kopyalayıp her birinin arasında bir
boşluk kalacak şekilde kullandığın torrent programının izleyici kısmına ekleyeceksin. bide ayarlardan dht yi açtınmı
dünyada o sunumu indirip dht yi açan o tracklera bağlanan kim varsa indirirsin.
-
-
drexler bunu yazdıAmd-x bunu yazdı
bilmek te istemiyorum..
Zamunda' sadece Türkiye ve Bulgaristan ip numaralı bilgisayarlara açık diye biliyorum.
-
Konu ile biraz alakasız ama arena-tr.com davetiyesi gönderebilecek olan var mı ?
-
drexler bunu yazdı
beyler zamundaya vps ile giremıyorum ben çözemedım ısı bır fıkrı olan var mı
bulgar proxyleri kullan. (utorrentte)
@yunusdogan
zamanında tracker list toplamak için ufak bi programcık yazmıştım.
işinizi görebilir: Tracker Listesi Hazırla.rar
Virustotal: http://goo.gl/jQTdnG
Kullanım: Bütün trackerları bir not defterine topluyoruz. Hepsini hafızaya kopyalayıp programı çalıştırıyoruz.
Programın simgesi traybar'dan kaybolduğu an işlenmiş halini hafızaya geri koymuş demektir. (Birden fazla aynı satırları da siliyor)
İstediğimiz yere kopyalıyoruz (hazır halde)