folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yabancı Şanslı Emekli...

Yabancı Şanslı Emekli...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek

Rastgele şans ve inanılmaz,olağanüstü hikaye. New York'ta bir adam emekli olmuş. Portekiz'den kendi hesabına göre ucuza bir arazi almış, arazide de bir ahır gibi yapı varmış. Merak etmiş ahırın kapısındaki kaynaklı kapıyı açtığında bir servet bulmuş, işte buldukları:arsadaki%20binabulunanlar%2012345

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

satan bilmiyor muydu içindekileri ?

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Klasik meraklısı biri olarak, gerçek bir servet diyebilirim. Hem maddi, hem manevi. Muhteşem.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

hangi mal satmış

bir de ahır gibi bişey varmış dediğin de bildiğin pamuk fabrikası büyüklüğünde

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bannedolacaz
    bannedolacaz's avatar
    Erkek
    Bu benim hayalimdi ulan :|

Your account has been disabled.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.gazete5.com/haber/genc-kiz-bize-sayisal-loto-cikmiyor-diye-intihar-etti-122496.htm

lan bunu biliyorum ben trendeydim sonra tüm yolcuları metro istasyonuyla dağıttılar felan :F

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Bence olay anlatıldığından daha farklıdır :/ güzel arabalar klaskleri severim :)

"bea"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:

http://www.gazete5.com/haber/genc-kiz-bize-sayisal-loto-cikmiyor-diye-intihar-etti-122496.htm

Haberde bahsi geçen olayı bir duyguya veya kavrama dahil etmek dahi güçken, şans kavramının karşısına çıkartılabilecek en son örnektir sanırım.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek

ExpirE bunu yazdı:

Bence olay anlatıldığından daha farklıdır :/ güzel arabalar klaskleri severim :)

Bir Rus sitesinde gezerken gördüm olayı,

http://ziza.qip.ru/2011/07/29/kak_pensioner_stal_millionerom_16_foto.html         

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

arabalar bomba yanlız :)

Toplam Hit: 2295 Toplam Mesaj: 18