Yabancı Seyahat Gemileri İş Başvurusu Hakkında
-
Seyahat gemilerin'de çalışmak için neler istiyorlar bilenleriniz varmı arkadaşlar ?
ingilizce gemide çalışmak için 1. şartlardan biri orasını biliyorum
ilk başvuru için neler istiyorlar bilenleriniz varsa yazsın lütfen bu iş ile kim ilgileniyorsa görüşmeye gidicem ama bu aralar gidemediğim için size sorayım istedim
tecrübeli kişiler varsa yazsın lütfen
-
Benim bi akrabam garsonluk yapıyor gemide kalıyor. Adam TransAtlantic'te iyide para alıyorlar. Anlatmıştı da unuttum be mürit.
-
birkovic bunu yazdı:
-----------------------------
Benim bi akrabam garsonluk yapıyor gemide kalıyor. Adam TransAtlantic'te iyide para alıyorlar. Anlatmıştı da unuttum be mürit.
-----------------------------hocam onunla irtibata geçebilirmiyiz ? olur dersen bana telefon numarasını verebilirmisin pm'den kendisiyle görüşeyim
-
OCEANUS bunu yazdı:
birkovic bunu yazdı:
-----------------------------hocam onunla irtibata geçebilirmiyiz ? olur dersen bana telefon numarasını verebilirmisin pm'den kendisiyle görüşeyim
-----------------------------kendisini görürsem aklıma gelirsin sorarım ince ayrıntılarını pm atarım sana ama bilemem ne zaman olur. Sürekli gemide ve seyehat halinde olduğu için ancak o bana ulaşabilir benim ona ulaşmam çok zor.
-
birkovic bunu yazdı:
OCEANUS bunu yazdı:
birkovic bunu yazdı:
-----------------------------kendisini görürsem aklıma gelirsin sorarım ince ayrıntılarını pm atarım sana ama bilemem ne zaman olur. Sürekli gemide ve seyehat halinde olduğu için ancak o bana ulaşabilir benim ona ulaşmam çok zor.
-----------------------------Anladım hocam zamanı geldiğinde sorarsın
-
Heves istek var sende yakında bize el sallarsın..umarım istediklerin olur kardeş
-
yerli seyahat gemisi bulabilecegini zannetmiyorum( varmiki oyle bisey?) kuru yuk gemisi istersen arastirabilirim senin icin muhtemelen bulurumda?
-
siyahbereli bunu yazdı:
Heves istek var sende yakında bize el sallarsın..umarım istediklerin olur kardeş
-----------------------------hayırlısı olsun hocam ne diyelim
-
GEMİ ADAMI OLMAK İÇİN
PROSEDÜR
Kurs Kaydı İçin Gerekli Evraklar
2 adet Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
2 adet Sağlık Raporu Fotokopisi [ARMA DENİZCİLİK ARACILIĞIYLA kolay bir şekilde alınacaktır.]
İkametgah (muhtardan)
Sabıka Kaydı (adliyeden)
Askerlik Belgesi (askerlik şubesinden)
Öğrenim Belgesi (bitirmiş olduğunuz okuldan noter onaylı)
16 Adet Fotoğraf
3 adet yarım kapak dosya
Yukarıdaki evraklarla ARMA DENİZCİLİK’ĞE başvurulur. 4 adet sertifika için eğitim programına katılınır (derse girme zorunluluğu yoktur). Bu eğitimler, STCW 78/95 Denizde Güvenlik Eğitimleri olarak bilinir. Bu eğitimler ;
Denizde Kişisel Can Kurtarma Teknikleri Eğitimi
Yangın Önleme ve Yangınla Mücadele Eğitimi
Temel İlk Yardım Eğitimi
Personel Güvenliği ve Sosyal Sorumluluk Eğitimi
not:Gemi adamı cüzdanı+sağlık kurulu masrafları+kurs masrafı+iş bulma 1800 ytl tutmaktadır.Bütün masraflar 12 taksit yapılmaktadır.iş ilanına yazmış işveren
-
Sarper bunu yazdı:
yerli seyahat gemisi bulabilecegini zannetmiyorum( varmiki oyle bisey?) kuru yuk gemisi istersen arastirabilirim senin icin muhtemelen bulurumda?
-----------------------------hocam dikkat ettiysen eyer "yabancı seyahat" firmalardan bahsediyorum yerli nerden çıktı :) yük gemileriyle işim yok saol
-
ExpirE bunu yazdı:
GEMİ ADAMI OLMAK İÇİN
PROSEDÜR
Kurs Kaydı İçin Gerekli Evraklar
2 adet Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
2 adet Sağlık Raporu Fotokopisi [ARMA DENİZCİLİK ARACILIĞIYLA kolay bir şekilde alınacaktır.]
İkametgah (muhtardan)
Sabıka Kaydı (adliyeden)
Askerlik Belgesi (askerlik şubesinden)
Öğrenim Belgesi (bitirmiş olduğunuz okuldan noter onaylı)
16 Adet Fotoğraf
3 adet yarım kapak dosya
Yukarıdaki evraklarla ARMA DENİZCİLİK’ĞE başvurulur. 4 adet sertifika için eğitim programına katılınır (derse girme zorunluluğu yoktur). Bu eğitimler, STCW 78/95 Denizde Güvenlik Eğitimleri olarak bilinir. Bu eğitimler ;
Denizde Kişisel Can Kurtarma Teknikleri Eğitimi
Yangın Önleme ve Yangınla Mücadele Eğitimi
Temel İlk Yardım Eğitimi
Personel Güvenliği ve Sosyal Sorumluluk Eğitimi
not:Gemi adamı cüzdanı+sağlık kurulu masrafları+kurs masrafı+iş bulma 1800 ytl tutmaktadır.Bütün masraflar 12 taksit yapılmaktadır.iş ilanına yazmış işveren
-----------------------------hocam ben eğitim alıcam demedimki :) seyahat gemisinde çalışmak için neler gerekli onları istiyorum bu başka birşey sanırım iş başvurusu yapanların böyle bir eğitimden geçtiğini sanmıyorum