folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Yağmurun Yağışını Hiç Bu Açıdan Görmüşmüydünüz ?

Yağmurun Yağışını Hiç Bu Açıdan Görmüşmüydünüz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

opusdei bunu yazdı:
    -----------------------------

2840 mt de iran sınırında askerlik yaptım. Bulutların üzerinde çekilmiş yaklaşık 1600 fotoğrafım vardır. Bu tür yağış manzaralarını çok sıklıkla görüyordum. Yüksek bir dağa çıkın ve bulutları izleyin...

+ Birde ibret alınması lazım bundan. Dikkat ettim de yağış alan yerler sadece belirli alanlar. >Daha çok insanların yaşadığı yerleşim birimleri.....

Bu bir tesadüf olabilir desem değil. Çünkü gördüğüm yağış olaylarının tamamı insan yaşayan yerlere yağıyor. Diğer yerlere çok az yağıyor...

İşte Allah ın Rahmeti !

2 gün önce ankarada gece yağmur yağdı, bütün gece şimşek yıldırım artık herneyse onlarla geçti , 2 dk uyuyamadım :) gürültüden değil tırsmaktan uyuyamadım o kadar aydınlanıyo ve ses geliyo ki sanki kmşuya düşmüş gibi yakınlıkta oluyo :) sen diyosun ki yağmur yağarken 2840 metre yukarı çık izle :) o iş yaş hocam :) askerlikte dahil hiç bi kuvvet beni oraya çıkaramaz :D :D   sen resimleri koy biz bakalımen temizi :d

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek

gerçeten süper

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OFree
    OFree's avatar
    Erkek

fena hayatın icindeki ilginç karelerden biri :d

Freedoom is not free.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

MaviGozluDev bunu yazdı:

opusdei bunu yazdı:

2840 mt de iran sınırında askerlik yaptım. Bulutların üzerinde çekilmiş yaklaşık 1600 fotoğrafım vardır. Bu tür yağış manzaralarını çok sıklıkla görüyordum. Yüksek bir dağa çıkın ve bulutları izleyin...

+ Birde ibret alınması lazım bundan. Dikkat ettim de yağış alan yerler sadece belirli alanlar. >Daha çok insanların yaşadığı yerleşim birimleri.....

Bu bir tesadüf olabilir desem değil. Çünkü gördüğüm yağış olaylarının tamamı insan yaşayan yerlere yağıyor. Diğer yerlere çok az yağıyor...

İşte Allah ın Rahmeti !

2 gün önce ankarada gece yağmur yağdı, bütün gece şimşek yıldırım artık herneyse onlarla geçti , 2 dk uyuyamadım :) gürültüden değil tırsmaktan uyuyamadım o kadar aydınlanıyo ve ses geliyo ki sanki kmşuya düşmüş gibi yakınlıkta oluyo :) sen diyosun ki yağmur yağarken 2840 metre yukarı çık izle :) o iş yaş hocam :) askerlikte dahil hiç bi kuvvet beni oraya çıkaramaz :D :D   sen resimleri koy biz bakalımen temizi :d

yanlız o gün harbi çok sağlam çakıyordu. sanki lamba açıkmış gibi oluyodu oda

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

cidden çok ii ya böle baktıkça bakasım geldi ,)

dewdim dewrildim geldim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Harika ya

Altan naptın oğlum :|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek

ibretlik fotograf :D

bir kere ankaraya gidiyodum bolu tunelinden girerken yagmur yagiyodu ciktigimda gunluk guneslikti yasadigim en ilginc yagmur manzarasi

Hepimiz Onaylanma Bağımlısı Keşleriz...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek

MrSari bunu yazdı:

olay bitmiştir :D pilotun yerinde olmak isterdim walla seyre doyum olmaz bu dehteş verici görüntü....

direksiyonu yağmura doğru kırardım ben direk  daha yakından görmek için :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi nin işi bu her yerde parmakları var,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

MaviGozluDev bunu yazdı:

ekim ya da kasım ayıydı. deli gibi yağmur havada. Atatürk'ten izmire gece  uçucam. İstanbuldan kalktığında yağış hafifti. Yükselirken biraz türbilans olsa da iyi gidiyodu. Ne zaman alçalmaya başladık. tahminimce 15-20 bin feet civarında öyle bi türbilans vardı ki. Bi rüzgar savuruyo sarsılıyo aradan bir dk.geçmiyo türbilasn sarsıyo.

izmire yaklaştığmızda 5 bin feet te falan yağmurun içine daldık ama öle böle değil. ben heyecanla dışarı bakınırken birden etraf bembeyaz oldu. kafamı içeri çevirdim. hala bişi göremiyorum bembeyaz. aradan 1-2 saniye geçince görüntü gelmeye başladı. 

o uçuşta uçağa 2 kere yıldırım çarptı(en azından benim farkettiğim) 

hayatımdaki en güzel uçuşlardandı. Ama seni ı uçağın içinde düşünemiyorum=)

Toplam Hit: 7554 Toplam Mesaj: 48