Yağmurun Yağışını Hiç Bu Açıdan Görmüşmüydünüz ?
-
opusdei bunu yazdı:
-----------------------------
2840 mt de iran sınırında askerlik yaptım. Bulutların üzerinde çekilmiş yaklaşık 1600 fotoğrafım vardır. Bu tür yağış manzaralarını çok sıklıkla görüyordum. Yüksek bir dağa çıkın ve bulutları izleyin...
+ Birde ibret alınması lazım bundan. Dikkat ettim de yağış alan yerler sadece belirli alanlar. >Daha çok insanların yaşadığı yerleşim birimleri.....
Bu bir tesadüf olabilir desem değil. Çünkü gördüğüm yağış olaylarının tamamı insan yaşayan yerlere yağıyor. Diğer yerlere çok az yağıyor...
İşte Allah ın Rahmeti !
-----------------------------2 gün önce ankarada gece yağmur yağdı, bütün gece şimşek yıldırım artık herneyse onlarla geçti , 2 dk uyuyamadım :) gürültüden değil tırsmaktan uyuyamadım o kadar aydınlanıyo ve ses geliyo ki sanki kmşuya düşmüş gibi yakınlıkta oluyo :) sen diyosun ki yağmur yağarken 2840 metre yukarı çık izle :) o iş yaş hocam :) askerlikte dahil hiç bi kuvvet beni oraya çıkaramaz :D :D sen resimleri koy biz bakalımen temizi :d
-
gerçeten süper
-
fena hayatın icindeki ilginç karelerden biri :d
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
opusdei bunu yazdı:
2840 mt de iran sınırında askerlik yaptım. Bulutların üzerinde çekilmiş yaklaşık 1600 fotoğrafım vardır. Bu tür yağış manzaralarını çok sıklıkla görüyordum. Yüksek bir dağa çıkın ve bulutları izleyin...
+ Birde ibret alınması lazım bundan. Dikkat ettim de yağış alan yerler sadece belirli alanlar. >Daha çok insanların yaşadığı yerleşim birimleri.....
Bu bir tesadüf olabilir desem değil. Çünkü gördüğüm yağış olaylarının tamamı insan yaşayan yerlere yağıyor. Diğer yerlere çok az yağıyor...
İşte Allah ın Rahmeti !
-----------------------------2 gün önce ankarada gece yağmur yağdı, bütün gece şimşek yıldırım artık herneyse onlarla geçti , 2 dk uyuyamadım :) gürültüden değil tırsmaktan uyuyamadım o kadar aydınlanıyo ve ses geliyo ki sanki kmşuya düşmüş gibi yakınlıkta oluyo :) sen diyosun ki yağmur yağarken 2840 metre yukarı çık izle :) o iş yaş hocam :) askerlikte dahil hiç bi kuvvet beni oraya çıkaramaz :D :D sen resimleri koy biz bakalımen temizi :d
-----------------------------yanlız o gün harbi çok sağlam çakıyordu. sanki lamba açıkmış gibi oluyodu oda
-
cidden çok ii ya böle baktıkça bakasım geldi ,)
-
Harika ya
-
ibretlik fotograf :D
bir kere ankaraya gidiyodum bolu tunelinden girerken yagmur yagiyodu ciktigimda gunluk guneslikti yasadigim en ilginc yagmur manzarasi
-
MrSari bunu yazdı:
olay bitmiştir :D pilotun yerinde olmak isterdim walla seyre doyum olmaz bu dehteş verici görüntü....
-----------------------------direksiyonu yağmura doğru kırardım ben direk daha yakından görmek için :D
-
iLLuMiNaTi nin işi bu her yerde parmakları var,
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
2 gün önce ankarada gece yağmur yağdı, bütün gece şimşek yıldırım artık herneyse onlarla geçti , 2 dk uyuyamadım :) gürültüden değil tırsmaktan uyuyamadım o kadar aydınlanıyo ve ses geliyo ki sanki kmşuya düşmüş gibi yakınlıkta oluyo :) sen diyosun ki yağmur yağarken 2840 metre yukarı çık izle :) o iş yaş hocam :) askerlikte dahil hiç bi kuvvet beni oraya çıkaramaz :D :D sen resimleri koy biz bakalımen temizi :d
-----------------------------ekim ya da kasım ayıydı. deli gibi yağmur havada. Atatürk'ten izmire gece uçucam. İstanbuldan kalktığında yağış hafifti. Yükselirken biraz türbilans olsa da iyi gidiyodu. Ne zaman alçalmaya başladık. tahminimce 15-20 bin feet civarında öyle bi türbilans vardı ki. Bi rüzgar savuruyo sarsılıyo aradan bir dk.geçmiyo türbilasn sarsıyo.
izmire yaklaştığmızda 5 bin feet te falan yağmurun içine daldık ama öle böle değil. ben heyecanla dışarı bakınırken birden etraf bembeyaz oldu. kafamı içeri çevirdim. hala bişi göremiyorum bembeyaz. aradan 1-2 saniye geçince görüntü gelmeye başladı.
o uçuşta uçağa 2 kere yıldırım çarptı(en azından benim farkettiğim)
hayatımdaki en güzel uçuşlardandı. Ama seni ı uçağın içinde düşünemiyorum=)