folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Yakın Zamanda Aliexpressten Bir Şeyler Alan Var Mı?

Yakın Zamanda Aliexpressten Bir Şeyler Alan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek
    do_som bunu yazdı
    sansar55 bunu yazdı

telefon ve tablet alabilirisiniz. satici üstüne yazmassa direk gecer.

bu aralar ? o işler sıkılaştı yakın zamanda böyle bir deneyimin varmı

var.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

Benim express mail service (ems) ile 30.03.2020 tarihinde kargoya verilmiş 01.04.2020 itibariylen send item abroad edi received diyor. Ne demek olduğunu bilen var mı 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    sansar55 bunu yazdı
    do_som bunu yazdı
    sansar55 bunu yazdı

bu aralar ? o işler sıkılaştı yakın zamanda böyle bir deneyimin varmı

var.

X-ray den bakmiyorlar mı?

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    sansar55 bunu yazdı

Geçmez. Üstüne yazmakla alakası yok. Her paketi tek tek kontrol ediyorlar. O dediğin bundan 5-6 sene önceydi. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

peder 1 ay önce aldı 2 haftada geldi. Arabanın cam açma tuşu kırılmıştı onu sipariş verip taktı

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Vergisiz şeylerde gümrük geçiş ücreti 15 liraydı en son. Zam geldi mi ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

üstüne telefon yazmasınlar geçeri tablet yazmasınlar geçer diye net konuşmayın, milleti de yanlış yönlendirip zarar sokmayın garantisi olmayan bir durum için.

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

26 martda verdiğim sipariş 28 martda çinden çıktı bugün gümrüğe geldi ve bugün gümrükten çıkltı

sanırım en geç yarından sonra elimde olur

sanırım kimse siapriş geçmediği için gümrükleme çok hızlı oldu aynı gün şaka gibi :))

bu aralar n11 den aldığım şeyler bile 3-5 günde geliyor yoğunluktan.
    uyguna bi projeksyion alacaktım aliexpressten mi alsam Blitzwolf fln daha hızlı geliyormuş ahaha :)

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

26 martda verdiğim sipariş 28 martda çinden çıktı bugün gümrüğe geldi ve bugün gümrükten çıkltı

sanırım en geç yarından sonra elimde olur

sanırım kimse siapriş geçmediği için gümrükleme çok hızlı oldu aynı gün şaka gibi :))

bu aralar n11 den aldığım şeyler bile 3-5 günde geliyor yoğunluktan.
    uyguna bi projeksyion alacaktım aliexpressten mi alsam Blitzwolf fln daha hızlı geliyormuş ahaha :)

bugün manisaya geldi hocam şaka gibi

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Vergisiz şeylerde gümrük geçiş ücreti 15 liraydı en son. Zam geldi mi ?

Benim derdim de bu kısmı diğerini oradan deneriz corona muhabbetine ticarette dokunuşlar nasıl oluyor etkisi nedir? 

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 6514 Toplam Mesaj: 69
aliexpress son durum