Yakın Zamanda Aliexpressten Bir Şeyler Alan Var Mı?
-
do_som bunu yazdısansar55 bunu yazdı
telefon ve tablet alabilirisiniz. satici üstüne yazmassa direk gecer.
bu aralar ? o işler sıkılaştı yakın zamanda böyle bir deneyimin varmı
var.
-
Benim express mail service (ems) ile 30.03.2020 tarihinde kargoya verilmiş 01.04.2020 itibariylen send item abroad edi received diyor. Ne demek olduğunu bilen var mı
-
sansar55 bunu yazdıdo_som bunu yazdısansar55 bunu yazdı
bu aralar ? o işler sıkılaştı yakın zamanda böyle bir deneyimin varmı
var.
X-ray den bakmiyorlar mı?
-
sansar55 bunu yazdı
Geçmez. Üstüne yazmakla alakası yok. Her paketi tek tek kontrol ediyorlar. O dediğin bundan 5-6 sene önceydi.
-
peder 1 ay önce aldı 2 haftada geldi. Arabanın cam açma tuşu kırılmıştı onu sipariş verip taktı
-
Vergisiz şeylerde gümrük geçiş ücreti 15 liraydı en son. Zam geldi mi ?
-
üstüne telefon yazmasınlar geçeri tablet yazmasınlar geçer diye net konuşmayın, milleti de yanlış yönlendirip zarar sokmayın garantisi olmayan bir durum için.
-
DJ_Alper bunu yazdı
26 martda verdiğim sipariş 28 martda çinden çıktı bugün gümrüğe geldi ve bugün gümrükten çıkltı
sanırım en geç yarından sonra elimde olur
sanırım kimse siapriş geçmediği için gümrükleme çok hızlı oldu aynı gün şaka gibi :))
bu aralar n11 den aldığım şeyler bile 3-5 günde geliyor yoğunluktan.
uyguna bi projeksyion alacaktım aliexpressten mi alsam Blitzwolf fln daha hızlı geliyormuş ahaha :) -
MaviGozluDev bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
26 martda verdiğim sipariş 28 martda çinden çıktı bugün gümrüğe geldi ve bugün gümrükten çıkltı
sanırım en geç yarından sonra elimde olur
sanırım kimse siapriş geçmediği için gümrükleme çok hızlı oldu aynı gün şaka gibi :))
bu aralar n11 den aldığım şeyler bile 3-5 günde geliyor yoğunluktan.
uyguna bi projeksyion alacaktım aliexpressten mi alsam Blitzwolf fln daha hızlı geliyormuş ahaha :)bugün manisaya geldi hocam şaka gibi
-
mkyb bunu yazdı
Vergisiz şeylerde gümrük geçiş ücreti 15 liraydı en son. Zam geldi mi ?
Benim derdim de bu kısmı diğerini oradan deneriz corona muhabbetine ticarette dokunuşlar nasıl oluyor etkisi nedir?