folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Yakıtsız Çalışan Tekerleksiz Araç

Yakıtsız Çalışan Tekerleksiz Araç

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

bana yazılanlar hava cıva gibi geldi. ama doğru olmasını isterim tabi.

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

http://uploads.neatorama.com/wp-content/uploads/2010/09/Fred-Flintstone-Barney-Rubble-Car.jpg

Bunun tekerleksizi, bence komple sırtında taşıdığı bir arabadır.

edit: Ya sorgulamadan dalga geçtim haberin içeriksizliğinden dolayı ama şöyle zımbırtılar var, teoride neden olamasın:

http://www.youtube.com/watch?v=pgJzGYp9Ii0

edit 2: Bugün şuursuzlukta sınır tanımadığımdan bu erke geyiğini de kesinlikle yapılmış, yapılabilir bir şeymişçesine paylaştığım için üç beş satır bir şey daha yazmak istedim. Teoride neden olamasın dediğim, erke değil, erkeyi yapabildilerse eğer arabanın olabilmesi.

Fakat o erke muhabbeti de [bence, bildiğim fizik kadarıyla] mümkün değil. Bunu söylememin tek sebebi enerji korunumunu ihlal etmesi de değil, o bir teori sonuçta yarın bir gün değişebilir. Adamın açıklaması baştan sonra hatalı ve lazerin oluşturduğu manyetik alanla precession yapan bir cihazı yoktan enerji üretiyor diye tanıtması da kendi başına yeterli.

izzmarit tarafından 16/Oca/14 01:20 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

http://uploads.neatorama.com/wp-content/uploads/2010/09/Fred-Flintstone-Barney-Rubble-Car.jpg

şunu yazmak için geldiydim. gidiyorum.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

Adam, nasil oldugunu aciklamis zaten.

1. Aşamada : Araçta herhangi bir yakıt bulunmuyor, motor tamamen akümülatörden aldığı elektrik vasıtası ile çalışıyor ancak motorun amacı kesinlikle aracın tekerleklerini çalıştırmak değil. Amacı çok farklı. Bu arada elektrik üretimine yardımcı olması için dinamo ve bazı yükseltme gücüne sahip prensipleri de harekete geçiriyor özel bir yakıt hücresi gibi de düşünebiliriz ancak kesinlikle içerisinde benzin, motorin yada farklı bir yaıt bulunmuyor.

2. Aşamada : Araç yerde değil kendine ait daha önceden hazırlanmış olan bir yolda ilerliyor bu yolun bazı özellikleri bulunuyor. Bunun yanı sıra araç yerden 1,618 cm yüksekte gidiyor yani havada. Ve herhangi bir dayanağı ya da tutacağı bulunmuyor.

3. Aşamada : Aracın iç yapısı tamamen bilgisayar sistemlerine sahip ve yeni teknolojiler ile donatılmş şekilde hareket ediyor, ancak bilgisayar donanımı kesinlikle aracın otomatik kullanılması gibi bir noktaya bağlı değil. Yani dışardan bir müdahale olsa dahi araç el ile kumanda ediliyor, herhangi bir şekilde donanımına ya da iç aksamlarından herhangi bir noktaya müdahale söz konusu değil. 

4. Aşamada : İşlem hacmi ve hızı aracın tepkileri önceden sezebilme özelliği bulunuyor bu aracın sizin yapmış olduğunuz manevraları hafızasına alarak tekrarlayan süreç içerisinde hangi manevraları yapacağınızı önceden tahmin ediyor. Anlık hareketlerinizi öğrenme yeteneğine sahip. Tıpkı bir işlemcinin klavye dokunuşu sırasında gösterdiği hız gibi tepkilere yanıt verebiliyor.

5. Aşamada : Güvenlik kısmında ise, aracın kesinlikle bir diğer araca çarpması söz konusu değil, araç güzergah dışına çıkamıyor aynı zamanda kontrol mekanizması karşısında giden bir araca çarpmasına engel olacak şekilde tasarlanmış durumda. Herhangi bir şekilde uyudunuz ya da kalp krizi geçirdiniz. Direksiyon da bulunan nabız ölçer ile ani değişiklikleri acil servise bildirerek yol güzergahı üzerindeki « Sağlık Kontrol » merkezlerine kilitlenerek aracı sizin yerinize oraya götürüyor. Nabız değişikliklerinden kalp ritmizine, ses tonunuza kadar bir çok şeyi algılama ve anlama yeteneğine sahip şekilde geliştirilecek bu aracın ciddi bir donanımı bulunuyor.

6. Aşamada : Otokontrol, araçta daha önceden belirlenmiş olan güzergaha otomatik kontrol sistemi ile gidebiliyorsunuz. Bu, adresi veri tabanına daha önceden girilmiş mekanlar aracın ön camında size sunuluyor, direksiyonda bulunan hareket kabiliyeti olan bir modül ile gideceğiniz yer, gazetelerinizi, internet aramalarınızı, telefonunuzu, görüntülü görüşmelerinizi ve bir bilgisayarda yapılabilecek herşeyi yapabiliyorsunuz.

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Avrupadaki arkadaşımı aradım ne yapıyorsumuz dedim, sizden birinin bulmuş olduğu icatı konuşuyoruz dedi,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

bir film vardı la eleman şizofrendi çoook oldu filmi izleyelide böyle kendini çok önemli bir adam sanıyordu devlet için çalıştığını sanıyordu falan filmin sonuna doğru öğreniyorduk şizofren olduğunu, o film geldi aklıma adını bilen yazsın la

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigor
    zigor's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

bir film vardı la eleman şizofrendi çoook oldu filmi izleyelide böyle kendini çok önemli bir adam sanıyordu devlet için çalıştığını sanıyordu falan filmin sonuna doğru öğreniyorduk şizofren olduğunu, o film geldi aklıma adını bilen yazsın la

Akıl Oyunları mı ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo
    zigor bunu yazdı
    Lotus bunu yazdı

Akıl Oyunları mı ?

heh bu sağolasın, izleyeyim şimdi bulmuşken

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Inferius
    Inferius's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

Akıl Oyunları :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

yazar yazmaz 2 kişi direkt cevabı verdi ya la böyle çok bilinen birşeyi bilmeyen pislik cahil birşey hissettim kendimi ama bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demişler :D

Toplam Hit: 3860 Toplam Mesaj: 23