Yalnızca Telefon Özelliği Olan Uzun Şarjlı Ve Dayanıklı Telefon Önerisi ...
-
Hocalar Okuldan bi hocam istedi herhangi bir özellik istemiyor Nokia tercihi, kaliteli kolay kullanımlı şarjı uzun dayanabilen sağlam bir telefon istiyor ve sıfır olacak, kendi kullandıklarınızdan bana tavsiye verebilir misiniz ?
-
Samsung olması çok sorun olmayacaksa e2121 modelini kullanıyorum, gayet memnunum. Şarjı 10gün gidiyor.
-
philiphs xenium serisine bak hocam şarjları çok uzun süre gidiyor.
-
Ben casio gz'one boulder kullaniyordum. Cok guzel bir telefon, buyuk pil alirsan 2 hafta gidiyor. Turkiyede nerde bulursun bilmiyorum ancak cok saglam ve guzel bir telefon.
-
Nokia 1110i
-
x2 x1 1100 1112 1110
hatta şöyle normal özellikli bi nokiaya (ör:6300 vs.) yüksek amperli lityum pil alcan 1 hafta banamısın demez.
-
Coiner bunu yazdı:
-----------------------------philiphs xenium serisine bak hocam şarjları çok uzun süre gidiyor.
-----------------------------Aynen en çok kullandığım ve sevdiğim telefonumdur x520 bir güzel yanıda yolda bayırda dağda filan kalsan takıyorsun küçük bi pil 3-5 saate öyle idare ediyor,
-
kargoda geliyo
güç özelliklerine bakarsan :) dehşet bişi
-
Coiner bunu yazdı:
-----------------------------philiphs xenium serisine bak hocam şarjları çok uzun süre gidiyor.
----------------------------- -
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------kargoda geliyo
-----------------------------Philips x520 den daha uzun şarjdan filan bahsediyor üstat kullandın mı sen bu aleti,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------kargoda geliyo
-----------------------------Philips x520 den daha uzun şarjdan filan bahsediyor üstat kullandın mı sen bu aleti,
-----------------------------yok daha kargoda :)
en azından nokia :) her türlü gideri var