Yandex Baya Ses Getirmeye Başladı, Siz Ne Düşünüyorsunuz (Arama Motoru, Mail, Harita Servisi)
-
GoldenBoy bunu yazdı:
-----------------------------dün yandex'in tv'de reklamını gördüm adamlar büyük oynuyor :) sevdim ben geleceğii var
-----------------------------aynen tvde de gördüm ben.
bence ileriki zamanlarda google a rakip olur.
-
webmasterlara para kazandırmaya başlarsa -ki yapacak gibi görüyor- o zaman google.com sssallanır işte. Şuanki gidişat çok iyi. Ayrıca birde tarayıcı çıkarsalar ziker atar google'ı.
Görgüsüzlük gibi olmasında googleda az önce para gönderdi onu çektim harcıyorum arkasındanda böyle dedikodu yapıyorum. ne pis bi insanmışım ben ya :|
-
indexlemesi cok yavas
bir site var en az 4-5 ay oncesinin indexi duruyor arama sayfasi sonuclarinda
-
google'un çivisi mi çıktı adamlar ne zaman sizi yanlış yerlere yönlerdirdi kınıyorum sizi :)
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------indexlemesi cok yavas
bir site var en az 4-5 ay oncesinin indexi duruyor arama sayfasi sonuclarinda
-----------------------------webmaster toolstan site eklendikten sonra bide sitemapide paylaşılırsa,hatta bide metrica kullanıyorsan nerdeyse anlık olarak indexleniyor diyebilirim.
crawlerları yeni yeni oturdugundan dolayı kendi toollarını kullanan siteleri öncelik tanıyor.
-
Google'ı etkileyemez. Reklam servisleri yok, google google yapan reklam gelirleri. Webmaster'ların gönlünü almaya başlamadıkça bir cacık olacağını sanmıyorum.
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------BlacKShelD bunu yazdı:
-----------------------------Dikkatimi çok çekti
Yandex'se Facebook Yazdığımda=
573milyon sonuç bulundu
Google'ye Facebook Yazdığımda= 3.270.000.000 sonuç bulundu.Yandex'sin Aramada hala tecrübesiz olduğunun net bir kanıt
-----------------------------bunu bi kanıt olarak görüorsan senin sorunun
kullanıcıya spam değil aradığı kaliteli sonucu göstermekte buna cevap olabilir.
yandexi bende beğeniyorum kısa zamanda büyük işler yaptı,çok yol katetti şimdi hlai hazırda gelicek bir kaç servisi daha var bakalım nolcak.
-----------------------------Orası Doğru Hocam Zaten Kişisel Bir Görüş Bu,İndexlemeside Çok Yavaş Ama Zamanla Bunlarıda Düzelticektir. Yandex Hem Reklam Kapasitesi Olsun Hemde
Kullanıcılara Yenı Sunduğu İmkanlar Olsun Daha Başlangıç Aşamasında Büyük Bir İlerleme Kat etti AmaGoogle Eyer Kendıne Rakip Olarak Görücekse Yandex'si Onu alt Etmek İçin Elinden Geleni Yapıcaktır. Birde Karşıt Motorlar Var Bing,Msn,Yahoo Gibi
-
Şimdi bir de Türk arama motoru geldi :)
https://www.geliyoo.com/ -
google'nin yerini tutacagını sanmam.
-
cahitnuri bunu yazdı:
-----------------------------Şimdi bir de Türk arama motoru geldi :)
https://www.geliyoo.com/
-----------------------------ileride gelişir mi bilmiyorum ama şu an baktığımda ve denediğimde berbat görünüyor.
internet explorer logosundan çakma logo yapmışlar bi de.