Yandex'ten 2014 MB Hediye
-
13 Ocak 2015'e kadar kullanmak üzere ek 2 Gb alan veriyor. az önce bildirim geldi, bilginiz olsun ihtiyacı olan varsa.
Gerçi hemen hemen herkes 200 gb kaptı geçen ay :D
Olsun aç gözlüyüz, beleş mal.
-
200 GB olayına deli gibi üzüldüm zaten ya. 2 GB de tesellimiz oldu.
-
218.5gb oldu :P
-
nedır bu yandex dıyordum baktım bıldıgın sanal dısk mıs 3 gb var ben ona o bana bakıyor 200u cok gordum forumda 200gb geldı dıye gırıp bakmadım usendım suan cok uzuluyorum resmen 2 ne zaman gelıyor :D
-
kaanstain bunu yazdı
bence bu arkadas banlanmali
-
bu işin sonunu kötü bitecek:d
-
underzero bunu yazdıkaanstain bunu yazdı
bence bu arkadas banlanmali
konuyu dagitmak istemezdem ama hocam katiliyorum size.
ben gittim superonline dan super depo aldim bok gibi lan hic onermem. Ofisteki fiber ile dehset hizli calisiyor evdeki dsl ile 2-3K ile upload yapiyor. Yandex'in parali servislerine bakiyorum simdi.
Yandex'i baska turlu yukseltmenin imkani yokmudur ?
-
Referans linkinle millete ysndex.disk programını indirtmelisin hocam.Kullanıcı başı 500 mb veriyorlar.Birde arada bir böyle kampanyalar yapıyorlar mesela geçen mayıs ayında Yandex.Brower'i indirenlere bir senelik 5 Gb veriyorlardı.Şu an 27 GB alanım var. :)
-
Citizen bunu yazdı
Referans linkinle millete ysndex.disk programını indirtmelisin hocam.Kullanıcı başı 500 mb veriyorlar.Birde arada bir böyle kampanyalar yapıyorlar mesela geçen mayıs ayında Yandex.Brower'i indirenlere bir senelik 5 Gb veriyorlardı.Şu an 27 GB alanım var. :)
o zaman yeni yandex hesabı alıp alıp onlara referans olarak yükseltebiliriz. zahmetli ama rakkoc gibi lazım diyen biri yapabilir biraz zaman harcayıp.
-
bi gün toptan uçarsa o gb lar...
-
Buda benimki, :)