Yapana 20 Kontör Benden Hediye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı:
    -----------------------------
    http://img187.imageshack.us/my.php?image=ohaml0.jpg
    kardeşim cebelleşme boşuna anlamaz bak bi süre sonra sende sıkılıp boş ver diycaksın :)

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahir
    tahir's avatar
    Erkek

http://img180.imageshack.us/my.php?image=adszkd2.jpg

bendeki browser bu olmuyo sende dene exploer 7 de deneyi ver firfoxta oluyodur belki o senin dediğin diğer arkadaşlarda denesin bakalım onlarda oluyormu bu sorun

Cenab-ı Hak sana amel defterinin oku dediği zaman yanına da Kur"an-ı Kerim"i koyacak Soracak: "Bu günahı Benim kitabımın neresinde buldun da yaptın," buyuracak Mahmud Efendi Hz. (k.s.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hMhM
    hMhM's avatar
    Erkek
    tahir bunu yazdı:

http://img180.imageshack.us/my.php?image=adszkd2.jpg

bendeki browser bu olmuyo sende dene exploer 7 de deneyi ver firfoxta oluyodur belki o senin dediğin diğer arkadaşlarda denesin bakalım onlarda oluyormu bu sorun

her browser'da olur o. resimde gelmişin işte. klavyende bi delete tuşu olcak bak. del de yazabilir. bas ona resimdeki gibiyken 

kenarda köşede takılırım ben
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahir
    tahir's avatar
    Erkek

arkadaşlar şu programı yollayın bari yaw http://download.piriform.com/ccsetup140.exe bu dosyayı benim pc indiremiyor kısıtlama var ama siz indirip bana setupunu mail olarak atarsanız denerim program yüklenirse kontörü ona vereceğim eğer program kısıtlama nedeni ile yüklenmezse siz kendi bilgisayarınıza yükleyin program files içinde yüklenen dosyaları zipleyip mail adresime atın kontör o kişiyedir bunu becerirsiniz heralde adresim delimeil@hotmail.com MSN kapalı bilginize

Cenab-ı Hak sana amel defterinin oku dediği zaman yanına da Kur"an-ı Kerim"i koyacak Soracak: "Bu günahı Benim kitabımın neresinde buldun da yaptın," buyuracak Mahmud Efendi Hz. (k.s.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hMhM
    hMhM's avatar
    Erkek
    tahir bunu yazdı:

arkadaşlar şu programı yollayın bari yaw http://download.piriform.com/ccsetup140.exe bu dosyayı benim pc indiremiyor kısıtlama var ama siz indirip bana setupunu mail olarak atarsanız denerim program yüklenirse kontörü ona vereceğim eğer program kısıtlama nedeni ile yüklenmezse siz kendi bilgisayarınıza yükleyin program files içinde yüklenen dosyaları zipleyip mail adresime atın kontör o kişiyedir bunu becerirsiniz heralde adresim delimeil@hotmail.com MSN kapalı bilginize

hacım adam kendi bilgisayarına kurup zipleyip gönderirse bi işe yaramaz ki... sen program kurabiliyor musun orada??

kenarda köşede takılırım ben
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    hoca kontör yerine dua et sen daha makbule geçer :)))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrKomando89
    TrKomando89's avatar
    Erkek

indirmeye izin yok, kurmaya mı olcak. windowstaki kısıtlı kullanıcılar pcye hiç bişi kuramaz, boşuna uğraşma.

Başlat çubuğuna sağ tıkla Özellikler/Başlat Menüsü/Klasik Başlat Menüsü/Özelleştir/Temizle

+

C:\Document and Settings\(hesap adı)\Local Settings\Temporary Internet files        ın içini boşalt

C:\Document and Settings\(hesap adı)\Local Settings\History         nin içini boşalt

umarım silmeye de yetkin vardır. Bide Local Settings gizlidir. Gizli dosyaları göster i açman lazım. Umarım bunada yetkin vardır. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahir
    tahir's avatar
    Erkek
    TrKomando89 bunu yazdı:

indirmeye izin yok, kurmaya mı olcak. windowstaki kısıtlı kullanıcılar pcye hiç bişi kuramaz, boşuna uğraşma.

Başlat çubuğuna sağ tıkla Özellikler/Başlat Menüsü/Klasik Başlat Menüsü/Özelleştir/Temizle

+

C:\Document and Settings\(hesap adı)\Local Settings\Temporary Internet files        ın içini boşalt

C:\Document and Settings\(hesap adı)\Local Settings\History         nin içini boşalt

umarım silmeye de yetkin vardır. Bide Local Settings gizlidir. Gizli dosyaları göster i açman lazım. Umarım bunada yetkin vardır. 

Aga tşk ederim sağol eyvallah Özellikler/Başlat Menüsü/Klasik Başlat Menüsü/Özelleştir/Temizle bunu yaptım oldu o files klasörünün içindeki dosyalar sadece geçmişte girilen sitelerin resimlerini,dosyaları siliyor başka işe yaramıyo history de birkaç gün önce girdiğin sitelerin adresini gösteriyo onuda sildim benim aradığım başlat menüsünden özelleştirdi neyse PM den Cep numaranı yaz aga bekliyorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrKomando89
    TrKomando89's avatar
    Erkek
    eywallah kardeş sağolasında gerek yok. hayır duan yeter.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    hoca işin görüldüğü için verdiğin şey hediye olmuyor bedel-tutar oluyor.ve tbtdeki yardımlaşma bu şekilde işlemiyor.
    bkz.

---
    eywallah kardeş sağolasında gerek yok. hayır duan yeter. 
    ---
Toplam Hit: 7368 Toplam Mesaj: 36