Yaptığınız Ayıp
-
Müritler dünkü konuda yaptığınız etik olmayan bişeydi ,
Mesaj kutumda binlerce mesaj var ben hepsine üşenmeden tek tek cevap vermişim ,
herkese yardımcı olmaya çalışmışım ,
Sırf bir mürit istedi diye bi site açtım hergün giriyorum program dersleri hazırlıyorum bu benim ne kazancıma olucak hergün zamanımdan veriyorum sizin için ,
Dj_Alper tahribatada wallpaper yapmamı istedi diye ertesi gün işlerimi bırakıp onun için wallpaper yaptım ,
Bi çok kişiye video , logo v.b konularda yardımcı oldum ,
videoyu editlediğim zaman teşekkür bile etmeden msn'i yüzüme kapatan adam sonra yine işi düştüğünde yine yardımcı oldum ,
O adamın gelip bana grafik konusunda konu açıyorum diye laf söylemesi ayıp , yada diğerlerinin .
Bu forumda öyle bi katogori var ve konu açma sınırı diye bişey yok ,
Ki ben o kadar çok konu açan biri değilim 2-3 ayda bir konu açıyorum hepsi üstüste geldiği için çokmş gibi gözüküyo ama bu önemli değil istersem hergün konu açarım bu sizi ilgilendirmez ,
Yani diyeceğim o ki ; bazı müritler var onlar kendilerini biliyo zaten onların dışında hiç kimse bana P.M atmasın bana orda saygısızlık yapan adama cevap bile vermem bundan sonra . -
Yıpratma kendini, fazla sonra hayal kırıklığı bak.. birşeylere öyle değer emek ve zaman verki, sonra pişman olmayasın..
Gerekene ver sonrası böyle olur hep yoksa.. -
:S hakkaten ayip olmus. konuyu gormedim ama anlattigin kadariyla ayip etmisler.
ugrasma hocam milletle bosver..
-
sinirlenme bro severim seni :W
ben PM atabilirmiyim simdi :W
-
furkan sakin ol :)
-
adama koymuş
kim ağlattı bu çocuğu? :))
hoca üzülme sen ben bulur döverim al sana al sana yaparım :)
--
hoca eleştiri herzaman iyidir ben beğensemde eğer o kişinin kapasitesinin daha yüksek olduğunu biliyorsam beğenmedim derim bilirim ki daha iyisini yapabilecek kapasitesi var.
böyle şeylerede konu açmasan süper olur daha iyisini yapabilirsin sen sende yetenek var
edit: buda tahribata konusunu diyosan harbi altındaki yazıyı 2-3 kere konuya girdikten sonra fark ettim :)
2. edit: lan malmısın sen ya**am bak ben not defterini açıyorum tbt de yardım edenleri bir fişliyorum siktir çekenleri bir siktir çekenlerin pmlerine cvp vrmiyorum yardım edenlere randevu verip o gün sırf onun işine uğraşıyorum biraz sistemli çalış :)
-
Kafani takma hacim siktir et.
Bana da gunde en az 10 tane php ile ilgili mesaj geliyor(baska sitelerden) hepsine cevap veriyorum. arada yetistiremedigim ibneler bir dunya saydiktan sonra siktir olup gidiyorlar ama paylasma sevkinden henuz bir sey kaybetmis degilim.
Sende salla gitsin. Bahsettigin seyi yapan zaten kendi karakterini belli ediyordur.
Saglicakla
-
Boşver hocam takma kafana :) Bende yaşadım aynı sorunu anlıyorum seni merak etme. Burda 3 - 5 tane kendini bilmez çakal var yediği kaba sıçmaktan başka bir halt bilmezler. O yüzden boşver hocam kendi hallerinde oraya buraya sarsınlar :) Sen takma kafana onları. Takip ediyorum seni o yüzden güzel iş yapıyorsun. Onlara kızıp yapmıyorum deme. Sen devam et işine ki faydalanan arkadaşları heba etme :)
-
Takılma Dayı Yardım Edicegin Adamlar Belli Başlı Olucak Boş Adamlarla İşin Olmuycak
Bknz:HeadBanger Boş Adam Buna Selam Verme :P
-
öncelikle yardımlaşman için takdir ediyorum seni bununla birlikte bu tarz sorunlarda kafana takma ustad, sen yaptıgın seyin dogru oldugunu bildikten sonra gerisi tefarruat ........bırak onlar hatalarını düşünsün................
-
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------
Takılma Dayı Yardım Edicegin Adamlar Belli Başlı Olucak Boş Adamlarla İşin Olmuycak
Bknz:HeadBanger Boş Adam Buna Selam Verme :P
-----------------------------get lan bana diyene bak :D