"Yarbayım Çok PKK'lı Vuruyor. Heron'u Düşürün"
-
opusdei bunu yazdı:
-----------------------------Emin olmamakla beraber olabilir diyorum.Çünkü askerin içinde köstebek olmazsa terör çoktan biterdi.Tabi bunun başka yönleri ve sebepleri de var ama genel olarak durum bu.
Yalnız köstebeklik ve direct müdahale farklı şeyler.Nasıl olurda kendi elimize kendimiz vuruyoruz ? bu bir çelişki.Kesin delil olmadan suçlama yapamayız..
-----------------------------hocam bi yerde iş askerin sorumluluğunda değil. pkk eylemlerine başladığından bugüne kadar 40 bin küsür terorist
etkisiz hale getirildi. bunların yaklaşık 30 bini ölü. bir de pkk nın dağ kadrosuna bakalım; bu güne kadar en fazla 8-10
bin olmuş, yıllara vurduğunda ortalama 5-6 bin kişi... pkk ya yeni katılımlar olmasa, sempatizanları artmasa dış
güçlerce korunup beslenmese 8 kere bitmişti bu terör...
ek olarak alıntıda kalın olarak gösterdiğim komik olmuş hocam el alışkanlığı herhal :Dedit: editörde bi problem var...
-
Askerden gelip olan biteni anlatanlardan duydum böyle şeyleri.Biz pkk'yı alt üst etmek için ne kadar götümüzü yırtsakta orduda köstebekler var.Yapabilecek bir şey yok...
-
WALLACEs bunu yazdı:
-----------------------------
10 dk önce düştü piyasaya
Fırtına Paşa'nın MAFYA Albay'ından şok sözler
Alın buda taze ses kaydı:
http://www.dailymotion.com/video/xe1e7n_balyozycu-paya-firtinaynyn-syrdayy_news
-----------------------------Birader sen nerenle dinledin bu ses kaydını merak ettim :). Bok atmaya mı çalışıyorsn insanlara laf olsun diye mi yazdın bunları?
Kaydın başından sonuna kadar bir albayın kendisine iftira atan binbaşı hakkında yaptırdığı istihbarat çalışmalarının neticilerini ve mahkemeye sevk etmeden 1-2 saati içeriyor.
Yaptığın nedir senin?
-
ExpirE bunu yazdı:
WALLACEs bunu yazdı:
-----------------------------Birader sen nerenle dinledin bu ses kaydını merak ettim :). Bok atmaya mı çalışıyorsn insanlara laf olsun diye mi yazdın bunları?
Kaydın başından sonuna kadar bir albayın kendisine iftira atan binbaşı hakkında yaptırdığı istihbarat çalışmalarının neticilerini ve mahkemeye sevk etmeden 1-2 saati içeriyor.
Yaptığın nedir senin?
-----------------------------Sen başka biyerinle dinledin heralde... Binbaşı, albay, paşa hepsi birbirini dinliyor, biri diğerini fişliyor. Hacı burası dingonun ahırı değil, TSK saygın bi kurum. Görevi olmayan şeylerle ilgileniyorlar. Sonra yok devlet teröre duyarsız şöle böle geçin bunları.
-
WALLACEs bunu yazdı:
ExpirE bunu yazdı:
WALLACEs bunu yazdı:
Yaptığın nedir senin?
-----------------------------Sen başka biyerinle dinledin heralde... Binbaşı, albay, paşa hepsi birbirini dinliyor, biri diğerini fişliyor. Hacı burası dingonun ahırı değil, TSK saygın bi kurum. Görevi olmayan şeylerle ilgileniyorlar. Sonra yok devlet teröre duyarsız şöle böle geçin bunları.
-----------------------------hepsi birbirinin karisini zaten .ikiyo.
bin basinin anasini .ikti bide diyoki seni rencide etmek istemiyorum :)
biraz sahte gibi geldi bana
-
bi gün banlanacağımı bilsemde hassiktir aq diyorum
-
Gene feyk çıkmazsa neyim. Yani bu kaydı hazırlamak çok zormu arkadaşlar :D. Adamlar önce düşünüp yazıyor... Sonrada oynayıp ses kaydına alıyorç Görüntü yok birşey yok. Ne bilinsin gerçek olduğu...
-
ExpirE bunu yazdı:
Gene feyk çıkmazsa neyim. Yani bu kaydı hazırlamak çok zormu arkadaşlar :D. Adamlar önce düşünüp yazıyor... Sonrada oynayıp ses kaydına alıyorç Görüntü yok birşey yok. Ne bilinsin gerçek olduğu...
-----------------------------iftira atmak o kadar kolay değil hele ki ses kaydıyla. Kriminal incelemede ses kimin olduğu takır takır çıkıyor.
-
Beyler Fişlenmiş üyemize göre herkes muhbir olabilir o yüzden bu konulara girmemek eyidir :D :D :D :D
-
Sen polise Askere sahip çıkmazsan işte böyle köstebekler sahip çıkıyormuş gibi görünüp içeriye girer ve cirit atarlar.
Neymiş efendim tsk nın bu yanlışı düzeltmesi gerekiyormuş da bilmem neymiş. Arkadaş TSK dediğin kurum kara deniz hava olmak üzere 3 ana başlık altında toplanıyor(bildiğim kadarıyla) ve altında ki dalları senin aklın hayalin alamaz..
Evet her kurumda çürük elmalar vardır ancak sizler böyle TSK adı altında olumsuz eleştiri yapmakla tüm kurumu lekeliyorsunuz ve bir arkadaşın dediği gibi çamur atıyor izini bırakıyorsunuz..(bknz. ergenekon)
Bildiğim tek şey Sahip çıkacaksın arkadaş!
(abuk sorular yazılmadan cevaplayayım; Sahip çıkmak demek o kurumun en başına geçip sen oraya ben buraya sen çık git sen kal demek değil! bu diktatörlük..)