Yardim ! Hotmail-Msn V1.1 Gercekten Sifreyi Buluyor Mu?
-
Merhaba,
Elimde sayisiz wordlist (sifre kombinasyonlari) var. Ve yukarida yazili olan Hotmail-msn v1.1
isimli programi b.sayarima kurduktan sonra, istenildigi sekilde wordlist'te arattim.
Ancak, defalarca denememe ragmen, 0000 sonuc veriyor.
Hatta emin olmak icin, arattigim kendi hotmail'imin bildigim sifresini de sonradan wordlist'e ekledim.
Buna ragmen hic bir sekilde bahsedildigi gibi bir sonuc alamadim.
Simdi sorum su: Gercekten bu program ile sonuc alan var mi? Ve bu program hangi kanaldan gercekte
var olan (LOG) sifrelere ulasabiliyor? Mantigi nedir ?
Veya konuya vakif olan, bilincli arkadaslarin yorumuna simdiden tesekkurlerimi sunuyorum.
(Lutfen sadece konu hakkinda bilincli yorum yapanlar yazsinlar. Gereksiz ve konu hakkinda fayda
getirmeyen yorumcular istemiyorum)
-
kendin demişsin wordlistteki şifremi bile bulamadı daha ne soruyorsun :)
Bir kaç denemeden sonra zaten hotmail banlar yada capcha çıkartır.
Özet : işe yaramazzzz
-
bi mailin şifresini 10 kere yanlış girince hesap kitlenmiyormuydu son 5-6 yıldır
msnfreezer çalısma mantıgıda böleydi hatta
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------kendin demişsin wordlistteki şifremi bile bulamadı daha ne soruyorsun :)
-----------------------------Ama sifreyi buldugu icin uretildigi soylenen bir program...
Yoksa bu program aslinda ne icin uretildi '?
-
eskiden bu bloklama olsun captcha olsun bu tarz sıkıntılar yoktu brute force olayı işe yarıyordu yıllar yılaaaar öncesinden tabi artık devir değişti tabi msn de değişti her bir naneye önlem aldı bu tarz programlar bir işe yaramaz
ama yıllar geçmesine rağmen ice cold reloaded msn dondurma programının hala işe yaradığını söyleyenler var tabi bunlar çok saçma işler msn dondurma özellikledirek soruna cevap Bulmuyor.
-
Wordlist'i paylaşmanı rica ediyorum. Wpa için çok ihtiyacım var.
-
isvicreli1 bunu yazdı:
-----------------------------swordfish bunu yazdı:
-----------------------------kendin demişsin wordlistteki şifremi bile bulamadı daha ne soruyorsun :)
-----------------------------Ama sifreyi buldugu icin uretildigi soylenen bir program...
Yoksa bu program aslinda ne icin uretildi '?
-----------------------------Hemşerim dalga mı geçiyorsun :)
Şifre kırıyor dedi diye kesin kırıyor mu sanıyorsun.Keyloggerdır zombinet filandır yada reklamlıdır.
Bende sana yazayım şimdi bi program %100 wireless şifre kırıcı diye.bu program %100 kıracak mı ?
-
Yahu msn şifresi brute forcela en son 2003 yılında kırılıyordu :D
-
swordfish bunu yazdı:
Şifre kırıyor dedi diye kesin kırıyor mu sanıyorsun.Keyloggerdır zombinet filandır yada reklamlıdır.
Bende sana yazayım şimdi bi program %100 wireless şifre kırıcı diye.bu program %100 kıracak mı ?
-----------------------------e madem %100 kırmıyor niye %100 kırar diyorsun ? Sende be abi (nihat doğan stayla)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Yahu msn şifresi brute forcela en son 2003 yılında kırılıyordu :D
-----------------------------yetkili bir ağızdan açıklama yapılması içime su serpti diyebilirim :P seviyorum lan sizi :D
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------swordfish bunu yazdı:
-----------------------------e madem %100 kırmıyor niye %100 kırar diyorsun ? Sende be abi (nihat doğan stayla)
-----------------------------Because
%100 Wireles şifrelerini kırıyor diyerek wireles şifrelerinin %100 kırılalamayacağını bilmeyen enayilere bu programı kurdurmak, Kendi çıkarlarım dğrultusunda zombi ordumu kurmak, Keylogler ile şifreler v.s ele geçirmek yada reklam üzerinden para kazanmak için :)