Yardımınıza İhtiyacım Var (Anket)
-
Hocalar, bir arkadaşım için Türkiye'de erkek ve kadınların giydikleri t-shirt bedenlerinin istatistiği lazım. En çok hangisinden satılıyor bunu anlamak için.
Sitedeki çoğunluk erkek tabiki ama, bir oylama yaptırıp en azından erkekler için bi fikre sahip olmak istiyoruz.
Şurdan bi oy kullansanız: https://docs.google.com/forms/d/1n1UywAu0AbDWICOVnwqIx22dnjh3BOnv5K6F-x9wJdU/viewform
Hatta bir de Türkiye'de en çok hangi beden satılıyor onu bulabilir miyim, bu konuda bir yardım etseniz çok makbule geçer ;)Eywallah hocalar.
edit: Hatta çok sıkıldıysanız, yakınlarınız için de doldurabilirsiniz :))
-
Tişört Anketi
Yanıtınız kaydedildi.
al kanka :)
-
blackglove bunu yazdıTişört Anketi
Yanıtınız kaydedildi.
al kanka :)
eywallah hacım :)) beni hiç yalnız bırakmıyon zaten :P
-
Tişört Anketi
Your response has been recorded.
Submit another response | Create your own form -
Tişört Anketi
Yanıtınız kaydedildi.
-
bende yaptımda anketi merak işte peki amaç ne hocam ne gibi bi istatik için lazim olabilir ki bu ? :D
-
antivirus bunu yazdı
bende yaptımda anketi merak işte peki amaç ne hocam ne gibi bi istatik için lazim olabilir ki bu ? :D
Hacı sanırım tshirt basım işine giriyor, tasarlayıp basıyor. İlk etapta ona göre basacak olabilir. :)
Bir de tasarımların rengine vs. karar vermek için.. ankette sadece beden sorulmuyor diğer bilgiler de alınıyor :)).
Sevdiğim bi abim, yardım etmeye çalısıyorum :)
sağolun yardımlar için :) 13 kişi kullanmış şuana kadar
-
sonuclari paylasirmisin ?
-
tamamdır
-
tamamdır hocam
-
yolbulucu bunu yazdı
sonuclari paylasirmisin ?
Tabii hacım isterim sonuçları gormek istiyorsan. Tabii birkaç kişi daha kullansın da.
Kullanan arkadaslara tekrar tesekkurler eyvallah