Yarım Kalan Yazılım Projeleri Sitesi
-
Beyler kenarda köşede 40-50 adet eşe dosta yaptigim, bir kere kullanılmış birdaha kullanılmamış, hic kullanılmamış yada yarım bıraktığım işler var.
Bütün yazılımcılarda vardır tahmin ediyorum.
Bunlar (Küçük ihtimalle) belki birinin işe yarar yada içlerinden faydalı bir fonksion vs çıkar diye zonksoft.com altında toplamayı düşünüyorum.
zonksoft.com büyük bir proje değil, osuruktan teyyare bir hazır portal kurup osuruktan teyyare programların tanıtıldığı biryer olmasını planlıyorum. seo meo için.
milletin açıklama yazıp dosya upload edebileceği hazır, gelismis guzel bişey varmı? (pek hazır scriptlerle aram yok)
programcı açıklama yazsın, (Belki birde ozellik versin open source mu, commerical kullanıma açıkmı vs diye) dosya upload etsin, editor onayından geçsin, girenler yorum yazsın ve yıldız versin başka birşey lazım değil.
-
hazır bilmiyorum ama 1-2 güne yazabilirim ufak çaplı birşey
edit: ufak ayrıntı php olur tabi script
-
cok super fikir, yardimci olabilirim bende.
-
El altında dursun bende paylaşımda bulunurum..
-
Ben de profesyonel bi editçi olarak her türlü kodu editleme,her türlü projeden birşeyler araklama potansiyeline sahip olduğum için takip ederim =)
vbulletinlerde falan belli boyuta kadar dosya yüklenebiliyo,sadece üyeler indirebiliyo. hazır forum scriptlerinde yapılabiliyo yani. belki wordpress ya da joomlada da vardır böyle bişeyler.scriptçi müridler daha iyi bilir gerçi.
-
Yok forum tarzı değilde cms tarzı bişi ariom
-
Büyüksün Şeyh. Cosmic el atarsa tadına doyum olmaz.
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Yok forum tarzı değilde cms tarzı bişi ariom
-----------------------------paintte bişeyler çiziktirebilirmisin nasıl olucağına dair görüntünün falan?
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Yok forum tarzı değilde cms tarzı bişi ariom
-----------------------------paintte bişeyler çiziktirebilirmisin nasıl olucağına dair görüntünün falan?
-----------------------------Aynen Bi Görek Karar Verek Dimi :)
-
Güzel bir proje olabilir....
Php de cosmic de kabul ederse ek modüller kodlayabilirim.
Ayrıca sitenin tüm seo işlerini tek başıma üstlenebilirim.
-
kaynak kod muhabbeti olursa programlar geliştirilebilir de