Yarın Liseler Açılıyo :D
-
ya varya o zaman derdim ki bu lise ne zaman bitecek acaip sıkılırdım .. mezun olduk gittik!. ama şimdi o sınıfta yaptığımız makaralar olsun dersler olsun acaip güseldi !. keşke yine lise okusam harbiden güseLdi !. :) değerini çok iyi bilin doya doya yaşayın!..sonra üni hayatı felan :)..ama şuda varki üni hayatı ile lise hayatı çok farklı!. üni de hayatı öğreniyorsun ! öğrenirken de yaşlanıyorsun ama olsun :) üni ortamı da çok farklı :)..
-
off a.q. hatırlatmayın.yine sabahın köründe kalkığ mal gibi okula gitces. zaten 2 tane 1 ile sıça sıça geçtik :D:D
-
Amk okul güselde hocalardan nefret ediyom.Geçen sene ingilizceciye dalmıştım bu senede kesin kimyacıya dalarım :D ahh bide şu sınavlar olmasa..
-
bence okulların açılması süper olluo ben ortamı özledim çünkü bu yıl tatil yaptım ama pek zevk alamadım :S en iisi okulların açılması :D şimdiden herkesin 2007-2008 eitim öretim yılı kutlu mutlu mesut olsun :D
-
acılsın acılsın yaw bızım unıversıtede acılsada gıtsek daha 1 hafta daha var benım ama lısemıde ozlemedım degıl yaw hatem..
-
bütün hocalara kafam girsin.hepsini taksim meydanında sallandırmak istiyorum
-
Aferin aferin okuyun :D
-
Yarın ortaokullu bebelerin arasındayım aq bazen dusunuyorm da 1 sn dursa zaman 10 yıl falan surse benim için ben o ara doya doya eğlensem ama olmuyor ıste hüüüüüüü :(
-
ben lisedeyken bana en çok zor gelen sabah ın köründe kalkmaktı :D:D :) ama işte üni de öle bi dert yok :). şimdi liseliler yarın sabah ın köründe kalkıcaklar okula gidicekler püfff :) biz ise öğlen 1-2 gibi kalkıcas :Pp :)
-
açılmasa da olur bence :P
nefret ediyorm okuldan özellikle de şimdi :@
Toplam Hit: 5452 Toplam Mesaj: 41