folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yarın Liseler Açılıyo :D

Yarın Liseler Açılıyo :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theimpossible
    theimpossible's avatar
    Erkek
    ya varya o zaman derdim ki bu lise ne zaman bitecek acaip sıkılırdım .. mezun olduk gittik!. ama şimdi o sınıfta yaptığımız makaralar olsun dersler olsun acaip güseldi !. keşke yine lise okusam harbiden güseLdi !. :) değerini çok iyi bilin doya doya yaşayın!..sonra üni hayatı felan :)..ama şuda varki üni hayatı ile lise hayatı çok farklı!. üni de hayatı öğreniyorsun ! öğrenirken de yaşlanıyorsun ama olsun :) üni ortamı da çok farklı :)..

theimp0ssible - cout << " Emektar TBT'çı " << endl ;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    off a.q. hatırlatmayın.yine sabahın köründe kalkığ mal gibi okula gitces. zaten 2 tane 1 ile sıça sıça geçtik :D:D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek
    Amk okul güselde hocalardan nefret ediyom.Geçen sene ingilizceciye dalmıştım bu senede kesin kimyacıya dalarım :D ahh bide şu sınavlar olmasa..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phislick
    phislick's avatar
    Dişi
    bence okulların açılması süper olluo ben ortamı özledim çünkü bu yıl tatil yaptım ama pek zevk alamadım :S en iisi okulların açılması :D şimdiden herkesin 2007-2008 eitim öretim yılı kutlu mutlu mesut olsun :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selcukyes
    selcukyes's avatar
    Erkek
    acılsın acılsın yaw bızım unıversıtede acılsada gıtsek daha 1 hafta daha var benım ama lısemıde ozlemedım degıl yaw hatem..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lasombra
    Lasombra's avatar
    Erkek
    bütün hocalara kafam girsin.hepsini taksim meydanında sallandırmak istiyorum

"so be it,jedi.."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AzoPelo
    AzoPelo's avatar
    Erkek
    Aferin aferin okuyun :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibrahim_c
    ibrahim_c's avatar
    Erkek
    Yarın ortaokullu bebelerin arasındayım aq bazen dusunuyorm da 1 sn dursa zaman 10 yıl falan surse benim için ben o ara doya doya eğlensem ama olmuyor ıste hüüüüüüü :(

Yukarıda yazan medeni durum seceneklerinde neden DUL yok !!! ben belkı dulum
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theimpossible
    theimpossible's avatar
    Erkek

ben lisedeyken bana en çok zor gelen sabah ın köründe kalkmaktı :D:D :) ama işte üni de öle bi dert yok  :). şimdi liseliler  yarın sabah ın köründe kalkıcaklar okula gidicekler püfff :) biz ise öğlen 1-2 gibi kalkıcas :Pp :)

theimp0ssible - cout << " Emektar TBT'çı " << endl ;
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    parvati
    parvati's avatar
    Dişi

açılmasa da olur bence :P

nefret ediyorm okuldan özellikle de şimdi :@

Toplam Hit: 5452 Toplam Mesaj: 41