Yarın Ölüceğinizi Bilseniz Ne Yaparsınız!!!
-
sinemaya gidrerdim
-
En başta Bi gusul Alırdım a.q ne olur ne olmaz gudubet gitmeyelim öbür tarafa...Sonra son bir kez cigaramı yakarım hiç ara vermeden içime çeker bitirirm ...Patlayana kadar yemek yerim...Sonra her zaman yapmak istediğim şeyi yaparım, Otobanın tam ortasından ters tarafa doğru yürürüm...gelen arabalara omuz atarım...Sonra Annemden helalik Alırm ... Sonrası malum ....öbür taraftayız...:D
-
Amerikaya Gider Önce Bush'u Sonrada Anasını S.ker rahatlardım
-
CoLLeGe bunu yazdı:
bugün intihar ederim...
ama ama ama bu benim lafımevt bugün intihar ederimki kader diye bişeyin olmadığını bunun kırılabileceğini ispatlayabileyim
-
eroin kokain zararlı nekadar bok warsa yaparım... illegal para kırar o 1 günü en kral arabalarda en kral mekanlarda en kral hatunlarla geçiririm sonrada bi uçak kiralar bilmemkaçbin metreden paraşütsüz atlarım... o zewk yeter adama
-
namaz kılardım ...burada yapacağım her kötülük orada bizden çıkacak :)
-
Sex Sex
Namaz Namaz :D
-
Arabistana gidip orada kabenin içinde ölürdüm :)
-
herhalde bende son günümüü ibadetle geçirirdimm ııı tabii saçmaa gelioo bazıı arkadaşlaa sn gün yane yumurta meselesii ama napalımm sen yapta yapcan son şeyii yane tövbe mii edersinn ibadet mii yaparsınn işte herneysee gerisinn tanrıya bırakmak en doğrusu açıksası....
-
terör suçundan hapise girip oradaki tüm piç leri gebertirdim (vatana bi yararımız dokunsun)
Toplam Hit: 14383 Toplam Mesaj: 55