folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Yaşama Geçirdiğiniz Pratik Çözümler



Yaşama Geçirdiğiniz Pratik Çözümler

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ocak/2009
    Erkek
    HolyZat bunu yazdı

    31 çekerken 3. postadan itibaren çükün kalkmaya hali olmuyor

    bunun çözümü basit birtane paket lastiğini 31 e başladıktan hemen sonra takıyorsunuz bi daha çükünüz inmiyor isterseniz 10 posta atın ben bununla 8 posta denemesi yaptım

    icat yasamak isimli müritindir :D

    hocam sen de ne abazanlaştın be başka bir konuda da 2 dk içinde 8 posta attın diye dalga geçmişlerdi. Sonra iki tane liseli kızın 11 dk boyunca öpüşme videosunu paylaştın felan. Yakında düz duvara tırmancan :D

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

    Ev bitki sulama makinamı hayata geçirmek üzereyim, çinden ısmarladığım su pompasını bekliorum onun yerine led koydum

    1. videoda topraktaki nemi nasıl ölçtüğünü gösterdim

    2. videoda ise koyduğum limitin altında nemi detect edince ledi yaktığını görebilirsiniz. onun yerine su pompasını koyacam.

     

    Bu pompanın bi özelliği var mı? dalgıç pompa felan, yoksa arabaların sileceklerinde kullanılan su püskürtücü pompadan kullansana hocam, oldukça ucuz malzemeler var piyasada.


    Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Haziran/2006
    Erkek

    asp sayesinde çok rahat işlerimi yapıyorum yazdığım botlarla her siteden istediğim veriyi anında alıyor işliyor yolluyorum.

    acayip pratik. normaldede bilgisayarda filan yazı işim oldumu çok işe yarıyor hayatımın en doğru kararyı asp öğrenmek oldu.


    kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mart/2004
    Erkek

    Sevmediğim bir işi yapmamak için kendime bahane üreterek, o işi yapmak için pratik yol aramaktan ve işi yapmaktan kurtuluyorum.

     

    Pratiklik budur.


    Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 27/Mart/2009
    Erkek

    yasam bana gecirdi =_=


    ;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Nisan/2015
    Homo
    zeybekustasi bunu yazdı

    2-) Eğer Uyanmakta Zorlanıyorsanız,

    Benim uykum çok ağır. Bir sürü alarm kursam bile bazen telefon kapatıp saatlerce uyuyorum. Eğer yarın bir sınavım varsa birde uykusuzsam alarmla uyanmam zor oluyor. Bunuda şöyle çözdüm. Gece yatarken bir iki litre su içiyorsun sabahleyin zaten patlama raddine geldiğin için alarmla birlikte uyanıyorsun. Bu mesaneye zarar verebilir azami en önemli gecelerde yapıyorum. Önceden bir ben bunu yapıyorum gibi geliyordu geçenlerde bir abimde böyle bir şey yaptığını anlattı dedim mantıklı bişey demekki.

     

    Hacı benim mesane boşluk istiyor ,  yatmadan önce 3 saat su içmiyorum içersem sabah yataktan kalkasım gelmiyor :D

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2006
    Erkek

    eğer sabah illa kalkmak zorundaysam alarm sesini telefonun çalma sesi yapıyorum, genelde uyanıyorum bir aksilik olmazsa. ama tabi ardarda birkaç gün işe yaramıyor çünkü bu sefer de telefonun çalma sesine bağışıklık kazanıyorum.


    . . .. . ... .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı

    İstanbuldakıler bılır ana duraklarda metrobuse bınmek ıcın metrobusın kapısının duracağı hizada beklenilir ama yeni çıkan sarı otobüsler kısa olduğu için hesap karışıyor. Sen 2 uzun metrobuse göre hıza alırsan 1 kısa 1 uzunda kapı hızası seni geçer. Ondan sonra bir ileri bir geri debelenirsin yarım saat. Hesabı ıkı uzuna göre yapın :)

    metrobüs adamı matematikçi yapar mk. be de geçen bineyim dedim. alesten çıkınca. millet böyle 1 metrede yoğunlaşıp sonra 1 2metre aralı duruyo. biz de anadoludan gelmişiz saf köylü. direkt boş yere daldıydım :D sonra bekledim tabi binebilmeyi.

    ilginç kısım metrobüse binince de devam etti. o kadar kişi ayakta olmasına rağmen hemen binince karşıdaki koltuğa baktım boş hemen oturdum tabi kaçar mı.

    "eheheh geç bindim ama oturdum, mal mı lan bunlar oturmamış uehhehe" gülüşü yaptıktan sonra kafama damlayan klimanın suyuyla irkilip, arkamdaki teyzenin "yukardan damlıyo evladım ben dökmedim" demesiyle ilk durakta indim. yeter bu kadar macera dedim :)

    sonra döndüm dedim ki " bu İstanbul herkesi kurt yapmış mk"

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek

    gece yatarken telefonu kurmayı unutuyodum yataktan geri çıkmak acayip zor geliyodu, bir de sabah yataktan çıkmak.

    sırf bu yüzden sony tv kumandası ile çalışan 38mm 7 segment display picli saat tasarladım, tembelliğin amk nası çalıştırıyor adamı varya :)

    yattığım yerden alarmı kuruyodum, kumandayı da yastığın altına sokuyodum, telefon zararlı muhabbetine :)


    Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Mayıs/2003
    Erkek

    sabah kahvaltimla sabah idmanim arasindaki bos vakit,  tum gun yiyecegim yemegi hazirlar kaplara bolerim, ne yicem ne zaman hazirlicam diye ugrasmadan.. yemek saatim geldi mi evmis, sokakmis , misafirmis , is gucmus farketmeksizin cikartir kabimi nom nom nom yerim..


    C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
Toplam Hit: 3974 Toplam Mesaj: 35